هارد اكسترنال وسترن با اينترفيس thunderbolt و حداكثر حجم 6 ترابايت
داراي raid0 و raid1 و همچنين JBOD
توضيح در مورد عكس بالا سمت چپ : درب بالاي هارد جهت تعويض هارد باز شده .
![]()
هارد اكسترنال وسترن با اينترفيس thunderbolt و حداكثر حجم 6 ترابايت
داراي raid0 و raid1 و همچنين JBOD
توضيح در مورد عكس بالا سمت چپ : درب بالاي هارد جهت تعويض هارد باز شده .
![]()
دوست عزیز در کل به نظر من اگه کسی تا اخرای اردیبهشت صبر کنه فکر کنم بازار یه تکونی بوخوره البته شاید هم به نفع فروشنده ها یه تکونی بوخوره
مرسی از راهنماییتون
قیمت این دو تا چنده ؟از کدوم سایت الان میشه خرید ؟
WD My Passport 500GB
My Passport Essential SE 750 GB
سلام
قیمت مدل 500 گیگ حدوداً بین 195 هزارتومن هست . 750 گیگ رو قیمت ندارم ولی یکترابایت حدود 290 هزارتومن هست .
این سایت اینترنتی برای فروش هست که قیمتشو از همینجا درآوردم . البته من تا به حال خرید ازشون نداشتم .
البته با توجه به کاذب بودن قیمتها پیشنهادم اینه که برید بازار و با فروشندگان برای تخفیف چونه بزنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره هارد پرتابل دو ترابايتي توسط وسترن ساخته شد .
اين مدل بر خلاف مدلهاي پيشين بدنه غير شفافي دارد كه خط و خش و اثر انگشت معلوم نخواهد بود .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 28-03-2012 at 12:32.
من فکر میکنم دورش همچنان شفاف و مستعد خش باشه/
از هاردی که توش کار شده اطلاعاتی ندارید؟
بنظرتون کی به بازار میاد؟
درسته ، دورش براق به نظر میرسه .
هارد داخلی که همون وسترنه ولی درباره مشخصاتش هم حدس میزنم که 5400rpm باشه ، چون با افزایش تعداد platter جهت افزایش ظرفیت و سنگینتر شدن آن فکر نمیکنم برق 5 ولت usb جهت رساندن به 7200 دور کافی باشه ، مگر اینکه از y-cable استفاده بشه که خیلی بعید میدونم . cache هم باید 8 مگ باشه .
نکته جالب اینجاست که نمونه اینترنال هنوز توسط وسترن وارد بازار نشده که احتمالا به خاطر ضخامت زیاد در محفظه هارد بیشتر لپتاپها جا نمیگیره پس برای وسترن فایده ای نداشته که نمونه اینترنال رو بسازه . سیگیت هم همینطور ، با وجودیکه هارد اکسترنال پرتابل 1.5 ترابایتی داره ولی هنوز نمونه اینترنال 1.5 ترابایتی رو وارد بازار نکرده .
با این اوضاع فکر کنم تو ایران 1000000 تومان قیمتش باشه![]()
سلام دوستان. سال نو مبارک.
من می خوام هارد اکسترنال بخرم. ولی نمی دونم از نوع آداپتوردار که به برق وصل می شه بخرم یا معمولی. می شه لطفا یه توضیحی راجع به ساختار هر کدوم و مزایا و معایب هر کدوم بدین. ممنونم.
سلام سال نو شما هم مبارک
این سوال شما هم خیلی تکراری شده
هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست . بعضی از سازندگان با ساخت بدنه های مستحکم و لاستیکی هارد اکسترنال ضد ضربه و ضد آب میسازند . هاردهای پرتابل تنوع خوبی دارند و گاهی اوقات کاربر در انتخاب مدل مناسب سردرگم میشود .
بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال پرتابل راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن . cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت هم موجوده . 32 مگابایت هم فقط برای هارد اینترنال بکار رفته .
اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن و بیشتر برای آرشیو کردن و یا ذخیره کردن داده ها خارج از سیستم مناسب هست . براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند . با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد . بیشتر این هاردهای آداپتوردار ضد ضربه و ضد آب نیستند .
بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست بعضی از مدلها هم 64 مگ كش دارد .
تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)