آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم!![]()
آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم!![]()
گرافیک لپ تاپت چی هست؟ مطمئنی گرافیکش intel نیست؟
چون گرافیک های ati ای که رو این لپ تاپ هست امکان نداره با black ops مشکل داشته باشه مگه اینکه درایورش رو نصب نکرده باشی
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
گارانتی نداره؟
اگه داره فکر کنم عوض بشه
اما قبلش ببین دوباره میتونی آخرین فریمورش رو روش بریزی؟ شابد اینجوری درست شه
ولی من همه درایورهارو نصب کردم.
دوست عزیز این اطلاعات مربوط به گرافیک منه، میتونی بهم بگی مشکل کجاست؟
![]()
سلام
من blackops رو با ویندوز 32 بیتی در بالاترین حالت بازی کردم مشکلی پیش نیومد. حالا که 64 بیتی نصب کردم وقتی می خوام در بالاترین کیفیت و رزولیشن بازی کنم ، بعد اینکه 2 یا 3 مرحله می رم بازی هنگ می کنه و مجبورم با ctrl + alt + delete بازی رو ببندم.
منم مشکل شما رو داشتم، ولی با این کرک مشکلت حل میشه دوست من:
از اینجا کرک بازیو دان کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن فایل Steam.dll هم تو محل نصب بریز.
سلام
گارانتی امرتات داره.
شنبه لپ تاپ رو بردم پایتخت.ظاهرا خیلی با کلاس بودند و لپ تاپ رو با اسپری تمیز کردند که اگر خط و خشی داره مشخص بشه.دی وی دی رام رو تست کردند و دیدند نمیخونه.پذیرش کردند و قرار شد تا 72 ساعت خبر بدهند.
دوست من باید خدمت شما عرض کنم که گرافیک لپ تاپ شما به احتمال زیاد intel هست و این گرافیک ضعیف ترین گرافیکیه که بر روی لپ تاپ ها بکار میره، اگه میخواستید از لپ تاپتون برای بازی کردن استفاده کنید بهتر بود این لپ تاپ رو با یکی از سه گرافیک AMD) ATI) خریداری می کردید
لپ تاپها با گرافیک اینتل قیمت پایینتری دارن و مناسب کسانی هستن که کارهای گرافیکی خاصی انجام نمیدن
احتمالا با قیمتی حدود 600 یا 650 باید خرید کرده باشین
به هرحال قدرت گرافیک لپ تاپتون همینه و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشید
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
احتمالا این مشکل بخاطر کرک بازیه، چون این بازی در اوایل که وارد شده بود چنین مشکلاتی داشت
Last edited by sheytoon001; 26-07-2011 at 16:55.
سلام دوستان برنامه speed fan رو نصب کردم موقع بازی cod دما به 100 درجه!! رسید و حجم اشغالی cpu 90 درصد شد
در صورتیکه کول پد هم استفاده میکردم مسلما اگه از بازی بیرون نمیومدم auto shutdown میشد
این عکس وقتی گرفته شده که هیچ برنامه ای باز نسیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی برادر، ولی یعنی هیِِچ راهی برای ارتقا دادنش نیست؟!![]()
سلام بر دوستان عزیز من رو لپ تاپ n5010 خودم ویستا 64 bit نصب کردم و همه درایور هاشم نصب کردم همه چیزش ok هست غیر از usb که نه فلش میخوند و نه دسته گیم را کلا اصلا کار نمیکند چیکار کنم دوستان غیر از عوض کررن ویندوز؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)