تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 421 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

لپ تاپ شما 5010ست؟ یا 5110؟
    اگه 5110 هست در فروم خودش بپرسید ایشالا جواب می گیری
    از این بابت گفتم که در مدل های جدید که sandy bridge در اونها بکار رفته دو گرافیک وجود داره و در مدل های قدیمی که 5010 هم جزوشونه فقط یک گرافیک وجود داره
    آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم!
    گرافیک لپ تاپت چی هست؟ مطمئنی گرافیکش intel نیست؟
    چون گرافیک های ati ای که رو این لپ تاپ هست امکان نداره با black ops مشکل داشته باشه مگه اینکه درایورش رو نصب نکرده باشی

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

سلام
    دی وی دی رام 5010 من هم چند هست که نمیتونه dvd بخونه .امروز هر چی cd و dvd توی دستو بالم بود گذاشتم اینقدر قیژ و قوژ میکنه و سر و صدا اما اصلا نمیخونه.بعد از 20 ثانیه هم از تلاش کردن برای خوندن صرف نظر میکنه.
    آیا تعمیر میشه ؟ یا باید کلا عوضش کرد؟
    از همون اول هم معلوم بود که یه مرگش میشه و به راحتی dvd رو نمیخوند.
    مدلش هم این هست.
    TSST TS-L633J 12.7 SATA Trayload 8X DVDRW
    گارانتی نداره؟
    اگه داره فکر کنم عوض بشه
    اما قبلش ببین دوباره میتونی آخرین فریمورش رو روش بریزی؟ شابد اینجوری درست شه

3. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ولی من همه درایورهارو نصب کردم.
    دوست عزیز این اطلاعات مربوط به گرافیک منه، میتونی بهم بگی مشکل کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    من blackops رو با ویندوز 32 بیتی در بالاترین حالت بازی کردم مشکلی پیش نیومد. حالا که 64 بیتی نصب کردم وقتی می خوام در بالاترین کیفیت و رزولیشن بازی کنم ، بعد اینکه 2 یا 3 مرحله می رم بازی هنگ می کنه و مجبورم با ctrl + alt + delete بازی رو ببندم.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    من blackops رو با ویندوز 32 بیتی در بالاترین حالت بازی کردم مشکلی پیش نیومد. حالا که 64 بیتی نصب کردم وقتی می خوام در بالاترین کیفیت و رزولیشن بازی کنم ، بعد اینکه 2 یا 3 مرحله می رم بازی هنگ می کنه و مجبورم با ctrl + alt + delete بازی رو ببندم.
    منم مشکل شما رو داشتم، ولی با این کرک مشکلت حل میشه دوست من:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا کرک بازیو دان کنید.
    درضمن فایل Steam.dll هم تو محل نصب بریز.

7. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

[/COLOR]
    گارانتی نداره؟
    اگه داره فکر کنم عوض بشه
    اما قبلش ببین دوباره میتونی آخرین فریمورش رو روش بریزی؟ شابد اینجوری درست شه
    سلام
    گارانتی امرتات داره.
    شنبه لپ تاپ رو بردم پایتخت.ظاهرا خیلی با کلاس بودند و لپ تاپ رو با اسپری تمیز کردند که اگر خط و خشی داره مشخص بشه.دی وی دی رام رو تست کردند و دیدند نمیخونه.پذیرش کردند و قرار شد تا 72 ساعت خبر بدهند.

9. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی من همه درایورهارو نصب کردم.
    دوست عزیز این اطلاعات مربوط به گرافیک منه، میتونی بهم بگی مشکل کجاست؟
    دوست من باید خدمت شما عرض کنم که گرافیک لپ تاپ شما به احتمال زیاد intel هست و این گرافیک ضعیف ترین گرافیکیه که بر روی لپ تاپ ها بکار میره، اگه میخواستید از لپ تاپتون برای بازی کردن استفاده کنید بهتر بود این لپ تاپ رو با یکی از سه گرافیک AMD) ATI) خریداری می کردید
    لپ تاپها با گرافیک اینتل قیمت پایینتری دارن و مناسب کسانی هستن که کارهای گرافیکی خاصی انجام نمیدن
    احتمالا با قیمتی حدود 600 یا 650 باید خرید کرده باشین
    به هرحال قدرت گرافیک لپ تاپتون همینه و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشید

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

سلام
    احتمالا این مشکل بخاطر کرک بازیه، چون این بازی در اوایل که وارد شده بود چنین مشکلاتی داشت
    Last edited by sheytoon001; 26-07-2011 at 16:55.

11. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان برنامه speed fan رو نصب کردم موقع بازی cod دما به 100 درجه!! رسید و حجم اشغالی cpu 90 درصد شد
    در صورتیکه کول پد هم استفاده میکردم مسلما اگه از بازی بیرون نمیومدم auto shutdown میشد
    این عکس وقتی گرفته شده که هیچ برنامه ای باز نسیت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست من باید خدمت شما عرض کنم که گرافیک لپ تاپ شما به احتمال زیاد intel هست و این گرافیک ضعیف ترین گرافیکیه که بر روی لپ تاپ ها بکار میره، اگه میخواستید از لپ تاپتون برای بازی کردن استفاده کنید بهتر بود این لپ تاپ رو با یکی از سه گرافیک AMD) ATI) خریداری می کردید
    لپ تاپها با گرافیک اینتل قیمت پایینتری دارن و مناسب کسانی هستن که کارهای گرافیکی خاصی انجام نمیدن
    احتمالا با قیمتی حدود 600 یا 650 باید خرید کرده باشین
    به هرحال قدرت گرافیک لپ تاپتون همینه و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشید
    مرسی برادر، ولی یعنی هیِِچ راهی برای ارتقا دادنش نیست؟!

داره خودمونی میشه ehsanerica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز من رو لپ تاپ n5010 خودم ویستا 64 bit نصب کردم و همه درایور هاشم نصب کردم همه چیزش ok هست غیر از usb که نه فلش میخوند و نه دسته گیم را کلا اصلا کار نمیکند چیکار کنم دوستان غیر از عوض کررن ویندوز؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •