تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 449 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

با حتی کمودو من

یکی دو نکته در مورد تست های انلاین:
    یک اینکه مخفی بودن شما در اینترنت اول به ای اس پی شما ربط داره بعد به فایروال !
    دو اینکه از هیچ چیز شکن یا وی پی ان ی نباید استفاده کرد
    اینم میدونید که

2. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستی من یک نرم افزار قبلا نصب کردم و بعد پاکش کردم الان هی ip من عوض میشه میدونم کار اون نرم افزاره هست ولی بعد از پاکشدنش هم داره کار خودشو میکنه چند جا سوال کردم نتونستن بهم جواب بدن ایا اینجا کسی هست که به من کمک کنه نکته خیلی جالب اینجاست که انتی ویروس اوریا 3 ماه لانسیس رایگان میداد ولی ip طرف رو ذخیره میکرد تا نتونه 2 بار ازش لانسیس بگیره ولی من تونستم با کامپیوتر خودم 5 بار لنسیس 3 ماهه بگیرم چون هر چند وقت یک بار ip من عوض میشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    CIS و CCE نمیتونند بدافزار را پیدا کنند؟ من تازگیها هرچی آیکون روی دسکتاپم میگذارم، نگه نمیداره و با ریستارت کردن حذف میشه. یکی از دوستان گفت antimalware بگیر.
    گرفتم و توی اسکن چندین بدافزار پیدا کرد. فکر میکردم کومودو جلوی اینها را میگیره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

Me Too !!
    فایروال کومودو در کنار آنتی ویروس نورتون ترکیب خوبی به نظر میاد ...
    سلام ترکیب خوب و بدون دردسری انتخاب کردید

1. نورتون قدرت شناسایی و قدرت ریمو و سونار

2. کومودو قدرت فایروال + hips

3. کومودو رایگان هست و نورتون هم با یک سریال تا 120 یا 180 روز راحتی

پ.ن : سیستم شما قدرتمند شده بدون دادن هزینه ای

من که 2 ماهی هست این ترکیب را دارم و ازش راضی هستم

6. 6 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تداخل ایجاد نمیکنند ؟ چون Av کمودو یکم اذیت میکنه میخوام تغییر بدم ! نورتون تو آپدیت مشکل ساز نمیشه ؟

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

من واقعآ خیلی از ترکیب ها و سوئیت های امنیتی رو تست کردم تو این 2 ماهه (نتیجه هاشونم تو تاپیک دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها ...گذاشتم)اما همشون یک جورایی یک جای کار اذیت میکردن،موقع رجیستر شدن،آپدیت شدن و یا حتی گرفتن سرعت سیستم...
    تا به این دوتا رسیدم
    با هم مشکلی ندارن خیلی خوب با هم کنار میان
    اول آنتی ویروس نورتون رو نصب کن بعد فایروال کومودو، در حالت بر عکس احتمال داره موقع نصب نورتون، گیر بده به کومودو که البته مهم نیست باز میشه تیک رو بزنی بره، تا نصب بشه !

کومودو همیشه در حال پیشرفت بوده چه فایروال و چه آنتی ویروس اما اساسآ کومودو یک شرکتی هست که در زمینه فایروال تخصص بیشتری داره(آنتی ویروس هم روز به روز داره بهتر میشه)
    نورتون هم عالی هست اما باز نورتون در اصل تخصصش در ساخت آنتی ویروس هست البته فایروالی مناسبی هم داره اما دیگه اگه ته ته امنیت رو میخواین ترکیب این دوتا واقعآ عالی هستن

Last edited by Serenity; 04-02-2012 at 13:44.

10. 11 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالا من به این نتیجه رسیدم اگر Comodo رو بدون Av هم استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد ، Defense بدون SandBox واقعا عالی هست ، خیلی به کارم اومده ... حالا فرصت شد نورتون رو هم یک تستی میزنیم

مرسی .
    Last edited by milad_gta; 04-02-2012 at 19:34.

12. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان در مورد تنظیمات مهران که لینکش در صفحه اول قرار گرفته سوال داشتم:

در قسمت تنظیمات فایروال custom policy رو پیشنهاد دادن...اگه بذاریم رو حالت پیش فرض یا safe mode بمونه مشکلی داره؟ یعنی خود کومودو به برنامه هایی که میشناسه اجازه دسترسی بده و فقط موارد ناشناخته رو سوال کنه.راحت تر نیست؟ مخصوصا که ممکنه یک برنامه اجرایی سیستم که نیاز به دسترسی داره رو نشناسیم و اشتباها بلاکش کنیم.

+اگه برنامه ای که در سندباکس قرارداره بعد از مدتی از طرف کومودو سالم شناسایی بشه خودبخود به لیست سفید میره ؟

در کل من بیشتر به خاطر Fw ازش استفاده میکنم البته Defense هم کارش عالیه ! خصوصا اگر SandBox رو خاموش کرده باشید
    sandboxرو غیرفعال کنیم فقط دو انتخاب میمونه ( allow یا block), باید از سالم بودن یا نبودن فایل مطمئن باشیم..ریسکش بالا نیست؟! حالا مگه sandbox اذیت میکنه؟

راستی در مورد av با آپدیتش مشکل داری؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگر میتونید تشخصی بدید کدوم فایل اجازه دسترسی باید داشته باشه یا نه custom policy بهتره فرضا شما Ps نصب میکنی اگر رو Safe باشه اجازه دسترسی به نت داره و برنامه شما رو بلوک میکنه یا ...

کلا هرچیزی custom خوبه .

sandbox رو غیر فعال کنید دو انتخاب نمیمونه بسته به حرکت برنامه 1 تا صدها سوال ممکنه پرسیده بشه . در واقع Defense وقتی فعالیت درست حسابی میکنه که sandbox خاموش باشه که البته برا کاربر های معمولی پیشنهاد نمیشه چون ممکنه یک سوال رو اشتباها Allow بدن و خداحافظ ...

فرضا یک فایل رو اجرا میکنم سندباکس خاموشه ! دیفنس شروع میکنه :

1. explorer یک برنامه safe هست میخواد felan.exe رو که ثبت نشده اجرا کنه ! چه کنم ؟ اجرا ؟ بلوک ؟

تو همین مرحله اول ممکنه سوالات دیگه ای مطرح بشه ، مثلا y.exe ثبت نشده و حرکاتی مشابه یک مخرب داره حالا چه کنم ؟

فرضا allow میدیم میره حرکت بعدی y.exe

2 . y.exe میخواد شاخه x از ریجستری که جزو شاخه های محافظت شده هست رو تغییر بده allow ؟ block ؟
    3 . y.exe قصد حذف فایل x رو داره .
    4 . y.exe قصد تزریق global hook داره

و صدها سوال دیگه

اگر سندباکس روشن باشه ! برنامه با توجه به دسترسی هایی که داره یا کارش رو انجام میده یا نمیتونه بسته میشه . من حالت بدون سندباکس رو ترجیح میدم چون همه حرکات زیر نظر خودمه و Custom دسترسی میدم نه از پیش تعیین شده .

Av رو استفاده از منابعم اذیت میکنه .

15. 6 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی اوقات یه اپلود شدیدی داره کمودو، این اپلود برای چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •