آمار دقیق نداره بخاطر همین نمیشه Schedule ها رو دقیق و با خیال راحت تا 7 صبح گذاشت
آمار دقیق نداره بخاطر همین نمیشه Schedule ها رو دقیق و با خیال راحت تا 7 صبح گذاشت
آقا کسی میدونه چطور DNS پارس آنلاین رو روی مودم AM604 ایسوس عوض سرعت وبگردی خیلی اومده پایین یه چند روزه نمیدونم چرا دانلود ولی خوبه . ممنون![]()
واقعا داره پارس طاقت فرسا عمل میکنه ! دو سه شبه همش 200-300 مگ دانلود می کنم !!! قبل از این هم به مدت یه هفته 500 مگ دانلود میکردم
راهی نداره که بریم قرارداد رو فسخ کنیم و باقی مانده پولمون رو بگیریم ؟! یک ماه از قراردادش گذشته و دو ماه دیگه مونده![]()
سرویس شما چیه؟
پارس به غیر از مودمهایی که خودش میده ، دیگه چه مودمهایی رو قبول داره؟!
تقریبا هیچی
حتی اگه اون برند هایی رو هم که خودش قبول داره از بیرون تهیه کنید بهتون سرویس نمیدن ( اکثر نمایندگیهاش)![]()
اگر شما 128 دارید که همین مقدار برای شما استاندارد هست
اونهایی که شبی 1 تا 2 گیگ دانلود می کنند سرعت بیش از درخواستشون تو قرار داد دارند
من خودم هم با همین سرعت دانلود می کنم و شبی 300 مگابایت رو مصرف می کنم
ولی طبق محاسبات شما سرعتتون 13 تا 12 کیلو بر ثانیه بوده که واقعا کمه
شما در کدوم شهر هستید؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
من ابتدا خودم مودوم تی پی لینک 8811 رو خواستم بخرم با قیمت 30 تومن در صورتی اونها zyxel رو می خواستن بدن با قیمت 50 تومن
اینقدر با نمایندگی بحث کردم تا تونستم 8811 رو نصب کنم و الان هیچ مشکلی هم ندارم
من زمان قرارداد گفتم مودم دارم از سرویس های قبلی که داشتم و فقط پرسید چه مودمی که گفتم ایسوس 602 و دیگه چیزی نگفت
یکی از دوستان هم همین هفته پیش قرار داد بست اونم مودم رو خودش تهیه کرد و برای اون هم مشکلی نبود
مودم های خودش رو از قیمت بازار بالاتر میده
من مودمم TP link8901 خیلی هم راضی ام!بابا دیگه واسه این سرعت هایی که اینا ارائه میدن مودم فرق نداره!من ماکزیمم 250-300 باهاش دانلود داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)