تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 1298 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هیچ وقت سعی نکن با دروغ گویی کارتو جلو ببری، من جواب این کاربر رو توی پیغام خصوصی دادم و دلیلی هم نمیبینم که برای تو توضیح بدم[COLOR="Silver"]
    اینکه صحبتهای من درست یا دروغ است از واکنش و تشکرهای کاربران فروم مشخص است.

خب شما که این همه ادعا دارید تشریف بیاورید اگر حرفی برای گفتن دارید(خودتم خوب میدونی که نداری)
    معلومه کی میترسه و خودش رو قایم میکنه
    اگر کاربران فروم لازم ببینند حتی لحظه ای درنگ نخواهم کرد ، از این مورد مطمئن باشید.

کی میخوای قبول کنی شکست خوردید

جداً در برابر اعتماد بنفس شما ، بیل گیتس هم کم میاورد

مشخصه چون دوست نداری مشکلات دوستان حل بشه، از بچه های فروم بپرس کی تا حالا مشکلی با من مطرح کرده و بدون جواب گذاشتم.
    پس بگم میز شما را در امور مشترکین آماده کنند؟؟

2. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر کاربران فروم لازم ببینند حتی لحظه ای درنگ نخواهم کرد ، از این مورد مطمئن باشید.
    منم دوست دارم ! esfahanweb ، آقا انگار از هم جا خبر داری ؟
    من بیشتر کنجکاوم بدونم کی هستی
    وقتی اینارو میگی ...
    کلیه مشکلات ایجاد شده توسط نرم افزار پلوتون طی چند روز گذشته به جناب آقای مهندس کشایی عضور هیئت مدیره مخابرات منتقل شده ، امیدوارم امروز که چهارشنبه است به صحبتهایی که شد توجه کرده باشید .

4. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جناب esfahanweb شما خودتون هم احتمالا قبلا مخابرات بودید ودستی توی این کار داشتید چون تقریبا همه افراد اونجا رو با شماره تلفن و مکان و شماره اتاقشون میشناسید
    میشه خودتون رو معرفی کنید و بگید قبلا چیکاره بودید؟
    با تشکر

6. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

وقتی اینارو میگی ...
    جناب esfahanweb شما خودتون هم احتمالا قبلا مخابرات بودید ودستی توی این کار داشتید چون تقریبا همه افراد اونجا رو با شماره تلفن و مکان و شماره اتاقشون میشناسید
    میشه خودتون رو معرفی کنید و بگید قبلا چیکاره بودید؟
    با تشکر
    عرض ارادت دارم خدمت شما و کلیه کاربران این فروم ، همانطور که قبلاً در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرض کردم بنده تا این لحظه هیچگونه رابطه استخدامی (دائمی ، پیمانی،شرکتی) با شرکت مخابرات استان اصفهان نداشته ام و ریالی هم از این شرکت دریافت نکرده ام .

اطلاعات بنده هم بیشتر بخاطر اجرای چندین پروژه بود که در بعضی لایه هایش نیاز به استفاده از بستر مخابرات و تعامل با مخابرات استان اصفهان بوده و هست.

اگر اصرار دوستان و سروران گرامی به همین صورت ادامه پیدا کند ، بنده از طریقی سعی خواهم کرد که مناظره ای با این آقایان (شاید هم خانمها) برگزار بشود و متن و نتیجه اش هم اینجا اعلام بشود ، تنها نگرانی من این است که شرکت مخابرات استان اصفهان با چنین کاری موافقت نکند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وقتی اینارو میگی ...
    بله یوزر محترم esfahanweb ، لطفا با دست اندرکاران ای دی اس ال مخابرات در این خصوص مناظره بفرمایید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله یوزر محترم esfahanweb ، لطفا با دست اندرکاران ای دی اس ال مخابرات در این خصوص مناظره بفرمایید.
    ضمن احترام به تمامی کاربران قدیمی فروم ، جسارتاً شما را بیطرف نمی دانم و به همین دلیل به نظر شما در این مورد توجهی نمی کنم.

10. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشترکین عزیز و گرانقدر
    با توجه به نظرات و پیشنهادات ارزشمند شما
    امکان مشاهده گزارش اتصلات و دلیل رد یا قبول شدن درخواست اتصال شما در بخش گزارشات اضافه شده.
    در بخش گزارش ریز کارکرد هم مدت زمان کانکت بودن ( بر حسب ساعت و دقیقه و ثانیه ) و همینطور شناسه سخت افزاری ( مک مودم یا دستگاه ) اضافه شده.

انشالله به زودی زود تمامی پیشنهادات خوب شما اعمال خواهد شد.
    راستی ممکنه نسخه قدیمی توی مرورگر شما کش شده باشه،برای دیدن نسخه جدید از کلیدهای Ctrl+F5 استفاده کنید.
    موفق و پیروز باشید.
    Last edited by adsltce; 05-01-2012 at 10:27.

12. این کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ضمن احترام به تمامی کاربران قدیمی فروم ، جسارتاً شما را بیطرف نمی دانم و به همین دلیل به نظر شما در این مورد توجهی نمی کنم.
    سلام خدمت دوستان محترم

درسته من بیطرف نیستم. از اون کسی که مشکل بزرگم رو حل کرده پشتیبانی میکنم؛ البته مطمئنا ایشون نیازی به پشتیبانی من و امثال من ندارن.
    اما درخواست من از شما مناظره با ایشونه. شما خودتون ادعای مناظره رو داشتین.

14. این کاربر از morteza.nasery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عرض ارادت دارم خدمت شما و کلیه کاربران این فروم ، همانطور که قبلاً در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرض کردم بنده تا این لحظه هیچگونه رابطه استخدامی (دائمی ، پیمانی،شرکتی) با شرکت مخابرات استان اصفهان نداشته ام و ریالی هم از این شرکت دریافت نکرده ام .

اطلاعات بنده هم بیشتر بخاطر اجرای چندین پروژه بود که در بعضی لایه هایش نیاز به استفاده از بستر مخابرات و تعامل با مخابرات استان اصفهان بوده و هست.

اگر اصرار دوستان و سروران گرامی به همین صورت ادامه پیدا کند ، بنده از طریقی سعی خواهم کرد که مناظره ای با این آقایان (شاید هم خانمها) برگزار بشود و متن و نتیجه اش هم اینجا اعلام بشود ، تنها نگرانی من این است که شرکت مخابرات استان اصفهان با چنین کاری موافقت نکند .
    من شخصا خوشحال میشم که چنین بشود و اینک با همه این حال فضای دوستانه ای وجود داشته باشه بنظرم درست تره ...

موفق باشین

16. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام

رفتم مرکز خرازی برام وصل کرد گفتت شما مازاد مصرف داشتی که تموم شده حالا اگه برات میزنم که بیاد تو قبض
    حالا اعتبار ( که قبلا منفی 18 بود بعد من تمدید کردم واسه 2 گیگی شد منفی 15.5 رفتم خرازی تا درستش کنه) الان زده 4.5 گیگ

یک مورد جالب :

گزارش زدم از تاریخ اول تیر تا الان :

گزارش پرداخت میگه من 22 گیگ مصرف کردم ؟؟؟ چرا بدهکار زده ؟ یعنی باید 55 هزار تومن بدم ؟؟؟
    Last edited by Behrouz_se60; 05-01-2012 at 12:18.

18. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •