خوب شارژ اش نوسان گیر داره نگران نباشید
خوب شارژ اش نوسان گیر داره نگران نباشید
اره عکش و دیدم (پایین اپش کردم ،قیمتش هم 28 $ بود). با توجه به ظاهرش (اگه همین باشه) و اینکه در صورت استفاده کردن یا نکردن سرماش رو از دست میده بکار من نمیاد اونم تو هوای گرم اینجا که 6 ساعت بازدهیش میشه نیم ساعت اگه مدل برقیش هم بود یا جوری که سرما رو تا موقع استفاده نگه داره بهتر بود.
اگه کسی تو تهران یه همچین چیزی پیدا کرد یا می تونه از اونور آب بیاره لطفا حتما منو خبر کنه!
![]()
Last edited by arash59b; 23-05-2011 at 08:32.
سلام
به نظر من اگه کسی میخواد رو به مکینتاش بیاره خیلی کار خوبی میکنه که سراغ مک بوک پرو ها بیاد ( حالا اگه کنارش واسه بعضی اوقات یه ویندوز بریزه و هر چند وقت یکبار بعضی فعالیت ها رو در محیط ویندوز انجام بده مشکلی نیست )
ولی اگه خریدار سریعا ویندوز نصب بکنه و ۹۰ ـ ۸۰ درصد وقت و کارهاشو بخواد توی محیط ویندوز انجام بده ، خرید مک بوک پرو کار بسیار اشتباه و نادرستی هست
و به این معنی هست که بیشتر بخاطر حواشی این مبلغ بیشتر رو متحمل شده ( مثل شهرت و کلاسه نام این برند - بدنه ی الومینیومی و ... ) و نه کاربری بهتر
این یه توصیه برادرانه بود
سعید جان اینا رو من برای آیپاد و آیفون دیدم، چند گرفتی این تبدیل رو؟
شاهین جان 15 تومان
جرقه و قطع وصلم نداره خیلی سفت و محکم وصل می شه
پیشنهاد می کنم بقیه هم بگیرن حتما
مال شرکت اپل هست؟
مدل سه راهیش رو هم داشت؟
من تا حالا سه مدل تبدیل گرفتم دو تا شون جرقه میزد ولی سومی رو از یه جای معتبر گرفتم که روش محافظ هم هست و در صورت نوسان برق، برق رو قطع می کنه. اما سه شاخشو میخوام
Last edited by arash59b; 23-05-2011 at 17:36.
دقیقا مخصوص شارژر اپل ساخته شده
ببین جرقه زدن بیشتر به این دلیله که وقت پلاگ کردن دو شاخه یکی از دو تا پایه زود تر به برق برسه و به محض برخورد دومی جرقه زده می شه
اگه بدون لرزش دست هردو پایه به صورت هم زمان وارد پریز بشه این اتفاق نمیوفته
تازه بهترین کار اینه که اول شارژر رو به برق بزنیم بعد به لپ تاپ وصلش کنیم و بعدم روشن کنیم
بچه ها شما وقتی از لپتاپتون استفاده نمیکنید آداپتورش رو هم از برق جدا میکنید؟ من ۱جا خوندم که واسه سلامتیه آداپتور بهتره همیشه به برق باشه اما واسه سلامتیه خود لپتاپ بهتره وقتی خاموشه شارژرشو ازش جدا کنیم. نظرتون چیه؟
..........................
بعد جای این شارژر آهن ربایی جالب شماها روی بدنه لپ تاپ نیوفتاده مثل من؟ ازبس که وصل کردمو بیرون کشیدمش جاش مونده. با اینکه اصلا تو دید نیستا اما رو اعصابمه
با هزار زور و زحمت هاردارو به 5 قسمت تبدیل کردم
ولی یه بار ویندوز به هارد گیر می ده یه بار مک
هر کدومو درست می کنی اون یکی قاط می زنه
اینو نصب می کنه اون یکی از کار میوفته
فکر کنم آخرش مجبور می شم کلا مکو بیخیال شم و فقط ویندوز نصب کنم
خیلی اذیت می کنه
باتری شما لیتیوم پلیمر هست ،
و باید همیشه تو برق باشه !
توجه کنید ، که عمر باتری نیز ۱۰۰۰ سایکل هست ! (یعنی ۱۰۰۰ بار میتونی پر و خالیش کنی !)
درباره ی شارژر ، هم خیر ،
خط نمیندازه ،
فک کنم ، شما یه خورده حساس شدین !
موفق باشین ،
امید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)