فکر نکنم نامحدود به معنی واقعی جایی باشه ساتیا و شاتل را می دونم ک نامحدود دارن ولی میزان حجم مصرف توی ماه از یه حدی که رد بشه سرعت کاهش می یابه! یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم چه نامحدودی!!!!!!!!!!!
دوستان اگه جایی سراغ دارن دریغ نفرمایند
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نکنم نامحدود به معنی واقعی جایی باشه ساتیا و شاتل را می دونم ک نامحدود دارن ولی میزان حجم مصرف توی ماه از یه حدی که رد بشه سرعت کاهش می یابه! یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم چه نامحدودی!!!!!!!!!!!
دوستان اگه جایی سراغ دارن دریغ نفرمایند
سلام.
تعرفه های جدید ساعت رایگانشون 1 تا 6 ، یا 2 تا 7 ؟
قدیمیا که همون 1 تا 7 دیگه ، درسته؟
اینترنت مخابرات افتضاح شده
شبا سرعت رو کم میکنند
اینترنت دو مگ سرعت دانلود شبانه 30 کیلوبایت
بدبختی تو منطقه ما فقط باید از مخابرات اینترنت بگیری
انحصار اینترنت فیبر نوری رو خودش گرفته بدترین اینترنت هم بمون بده انتخاب دیگری نداریم برای تعویض
Last edited by azar2011; 13-07-2015 at 01:32.
دوستان یه سوال :
به مودم میشه همزمان از دو طریق لن و وایرلس وصل شد ? یعنی میخوام لپتاپمو از طریق لن بهش وصل کنم و برا گوشیم هم از وایرلسش استفاده کنم
Sent from my HTC One using Tapatalk
بله میشه، میتونید همزمان از 4 پورت لن مودم و تعدادی هم وسیله وایرلس به مودم کانکت بشوید.
رفتم امروز پیش این بدخشان یه سرویس جدید گرفتم برای خونمون.. 128 / 5 گیگ. ماهی 11 تومان.. سرعت و پینگش هم خوبه.
اگه یادتون باشه همیشه میگفتم سرویسهای پایین مخابرات اگه از سرویسهای بالاش بهتر نباشه کمتر نیست!
والا سرویس 1مگ داشتم ازین پایین تر بود سرعتش..
البته شبانه اش هم باید تست کنم ببینم چجوریاس.
![]()
شدیدا منتظر جواب تست شبانه ام!
شَبانه بگو چنده ؟ - شبا واقعی میشه سرعت ؟
آقا همین الان دانلود کردم.. سرعت نصف شده.. بین 100 تا 128 متغیره..
آپدیت..
الان دوباره سرعت برگشته به 220 مثل روز...دانلود از سرور آپلودباز.
Last edited by A M ! N; 22-07-2015 at 02:21.
سلام.
دوستان جدیدا شما هم قطعی و خرابی زیاد دارید؟
دیشب انقدر خراب شد که برا شبانه دیدم دان استریمم نصف شده ، گفتم صب درست میشه ، پا شدم دیدم درستش نکردن ...
از 10 هزار کردنش 5 هزار ...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)