تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 1291 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه درسته 286000 که ریختی ، برای منم SMS چیزی نیمد وقتی پول رو ریختم فقط زنگ زدم گفت اول ماه جدید خود به خود شارژ می شه حسابتون یعنی امشب که بریم تو یکم باید حسابمون شارژ بشه

2. این کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این رفیقم چی میگه؟ با ۲۵۶ نا محدود ایرانسل همیشه 150KB/S کیلو بایت! جااان؟ اینجوریاس :O

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه بابا 150 کیلو بایت کجا بود همون 32 بمونه هی پایین بالا نشه شانس اوردیم من که 6 ماه داشتم 32 بود حالا نمیدونم دوستت چه جوری 150 کیلو بایت بوده سرعتش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.

من دیروز اینترنتم تموم شد و طرحم و 256 prepaid تغییر کرده. حالا باید چی کار کنم؟ بسته افزایشی می خواد یا از اوناست که هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری؟
    حیف که 6 ماه حال و حول به صورت نامحدود به پایان رسید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Arman جان ماله شما شارژ شد ؟ ماله من که نشد زنگ زدم یه گزارش برام نوشت یه شماره پیگیری داد مسخره کردن خودشونو

ماله من الان شارژ شد
    Last edited by T_E_X_A_S; 22-06-2011 at 08:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این داستان حساب ویژه شماره 8 چیه؟
    کسی می دونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    من تصميم دارم وايمكس بگيرم اول خواستم adsl بگيرم كه سرويس دهنده گفت بايد ماهي 5000 تومان اجبارا بدي و حتي استفاده هم نكنم و شارژ نكنم باز بايد 5هزار بدم .گفت هزينه پورت هست..بعد فكر كردم و ديدم ارزش نداره من مثلا اگر 10 ماه استفاده نكنم بايد تمام اين 10 ماه پول بدم و كمي ناعادلانه است..
    سوالاتم اينه كه
    1-ايا وايمكس هم بايد پول اجباري يا همون هزينه پورت بدم مثل adsl (پول زور بدم)
    2-با 3 گيگ و سرعت 256 واقعا ميتونم 3 گيگ دانلود كنم يا مثل ديال اپ دانلود نميتونم بكنم؟مثلا ميتونم البوم موزيك بگيرم؟
    3-مودمهاش چند قيمتن و چه مودمي براي من خوبه ؟كاربر خانگي
    4-براي سرعت 256 يا 512 محدوديت ندارم مثلا نامه از دانشگاه ميخواد يا نميخواد؟
    متشكرم..

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1 - فکر کنم چند وقت پول ندی مثلا چند ماه حسابتو ببندن ( دقیق نمیدونم )
    2 - آره چرا نمیشه شما اصلا میتونی 2 روزه 3 گیگتو دانلود کنی ولی باید مدیریت کنی روزی 100 مگابایت که یه ماه تموم بشه
    3 - مودم های داخلی Wifi خوبه الته بستگی به ناحیه ای هم که هستی داره ممکنه یه وقت مجبور باشی مودم Outdoor استفاده کنی که قیمتش بالاس فکر کنم 200 باشه( البته به خاطر های مناسبت های مختلف مثلا فکر کنم برای مبعث هم بزارن مودم ها نصف قیمت میشن الان مودهاش هشتاد و خورده ای هستند که نصف شه میشه چهل و خورده ای )
    4 - آره نامه می خواد

10. این کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من 6ماهه ناحدود 512 دارم تو قسمت حساب که میری من بیش از یک روز تا پاین قرار داد وقت ندارم.من 286000 تومان (2853000 ریال در فسمت تعرفه زده ) 2روز پیش برا شارج مجدد 6ماهه 512 ریختم .میخوام بدونم مبلغی که باید بریزم همون مبلغی هست که تو سایت در قسمت تعرفه ها نوشته شده یا مالیات هم باید یهش اضافه بشه (دقیقا چه قدر باید به حساب میریختم ) ؟
    اگر همون مبلغ هست من 2 روز پیش ریختم چرا نه sms برا من اومده و نه تو سایت تاریخ پایان دوره را تغیر داده؟فقط در قسمت رسید بانک زده من این مبلغ را به حساب ریختم.
    خواهشن من را راهنمایی کنید چون نمیدونم فردا ابنترنت من قطع میشه یا مجددا شارجه.

خوب شما بیخود پول ریختی
    اول میومدی میپرسیدی بهت میگفتم منم از تاریخ 11/10/89 اینترنتم شروع شده 6 ماهه و اون موقع مثل الان نبود که سر ماه باشه همه ی سرویس ها(مثلا 25 ثبت نام میکنی ولی پول اون 25 روز رو ازت نمیگیرن و اون ماه رو هم حساب میکنن جزو 3 ماه یا 6 ماه که گرفتی)
    اینترنت من هم 11 تیر تموم میشد ولی به خاطر این سیستم جدید مینویسه تاریخ انقضا 31 تیر یعنی 20 روز اضافه تر استفاده میکنم با همون پول

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها این داستان حساب ویژه شماره 8 چیه؟
    کسی می دونه؟
    دقیقا نمیدونم چیه ولی میدونم که اگر اون صفر بشه اینترنت قطع میشه

13. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •