نه درسته 286000 که ریختی ، برای منم SMS چیزی نیمد وقتی پول رو ریختم فقط زنگ زدم گفت اول ماه جدید خود به خود شارژ می شه حسابتون یعنی امشب که بریم تو یکم باید حسابمون شارژ بشه
نه درسته 286000 که ریختی ، برای منم SMS چیزی نیمد وقتی پول رو ریختم فقط زنگ زدم گفت اول ماه جدید خود به خود شارژ می شه حسابتون یعنی امشب که بریم تو یکم باید حسابمون شارژ بشه
این رفیقم چی میگه؟ با ۲۵۶ نا محدود ایرانسل همیشه 150KB/S کیلو بایت! جااان؟ اینجوریاس :O
نه بابا 150 کیلو بایت کجا بود همون 32 بمونه هی پایین بالا نشه شانس اوردیم من که 6 ماه داشتم 32 بود حالا نمیدونم دوستت چه جوری 150 کیلو بایت بوده سرعتش
سلام.
من دیروز اینترنتم تموم شد و طرحم و 256 prepaid تغییر کرده. حالا باید چی کار کنم؟ بسته افزایشی می خواد یا از اوناست که هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری؟
حیف که 6 ماه حال و حول به صورت نامحدود به پایان رسید![]()
Arman جان ماله شما شارژ شد ؟ ماله من که نشد زنگ زدم یه گزارش برام نوشت یه شماره پیگیری داد مسخره کردن خودشونو
ماله من الان شارژ شد
Last edited by T_E_X_A_S; 22-06-2011 at 08:29.
بچه ها این داستان حساب ویژه شماره 8 چیه؟
کسی می دونه؟
![]()
سلام.
من تصميم دارم وايمكس بگيرم اول خواستم adsl بگيرم كه سرويس دهنده گفت بايد ماهي 5000 تومان اجبارا بدي و حتي استفاده هم نكنم و شارژ نكنم باز بايد 5هزار بدم .گفت هزينه پورت هست..بعد فكر كردم و ديدم ارزش نداره من مثلا اگر 10 ماه استفاده نكنم بايد تمام اين 10 ماه پول بدم و كمي ناعادلانه است..
سوالاتم اينه كه
1-ايا وايمكس هم بايد پول اجباري يا همون هزينه پورت بدم مثل adsl (پول زور بدم)
2-با 3 گيگ و سرعت 256 واقعا ميتونم 3 گيگ دانلود كنم يا مثل ديال اپ دانلود نميتونم بكنم؟مثلا ميتونم البوم موزيك بگيرم؟
3-مودمهاش چند قيمتن و چه مودمي براي من خوبه ؟كاربر خانگي
4-براي سرعت 256 يا 512 محدوديت ندارم مثلا نامه از دانشگاه ميخواد يا نميخواد؟
متشكرم..
1 - فکر کنم چند وقت پول ندی مثلا چند ماه حسابتو ببندن ( دقیق نمیدونم )
2 - آره چرا نمیشه شما اصلا میتونی 2 روزه 3 گیگتو دانلود کنی ولی باید مدیریت کنی روزی 100 مگابایت که یه ماه تموم بشه
3 - مودم های داخلی Wifi خوبه الته بستگی به ناحیه ای هم که هستی داره ممکنه یه وقت مجبور باشی مودم Outdoor استفاده کنی که قیمتش بالاس فکر کنم 200 باشه( البته به خاطر های مناسبت های مختلف مثلا فکر کنم برای مبعث هم بزارن مودم ها نصف قیمت میشن الان مودهاش هشتاد و خورده ای هستند که نصف شه میشه چهل و خورده ای )
4 - آره نامه می خواد
خوب شما بیخود پول ریختی
اول میومدی میپرسیدی بهت میگفتم منم از تاریخ 11/10/89 اینترنتم شروع شده 6 ماهه و اون موقع مثل الان نبود که سر ماه باشه همه ی سرویس ها(مثلا 25 ثبت نام میکنی ولی پول اون 25 روز رو ازت نمیگیرن و اون ماه رو هم حساب میکنن جزو 3 ماه یا 6 ماه که گرفتی)
اینترنت من هم 11 تیر تموم میشد ولی به خاطر این سیستم جدید مینویسه تاریخ انقضا 31 تیر یعنی 20 روز اضافه تر استفاده میکنم با همون پول
دقیقا نمیدونم چیه ولی میدونم که اگر اون صفر بشه اینترنت قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)