تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 1049 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمت گرفتم بین دنون 2311 و 3311 حدود هفتصد هزار تومان اختلاف وجود داره پس همون 2311 رو می گیرم ولی ظاهر marantz 6005 برام جالبتره اگر هر دو از لحاظ کیفیت و قدرت یکی بودند احتمالا به خاطر ظاهرش Marantz رو بر می داشتم .
    به هر حال هنوز هم روزی دو یا سه بار این وبلاگ رو نگاه میکنم شاید کسی پیدا بشه مرا راهنمایی کنه .
    من نمی دونم اختلاف قیمت Marantz 6005 با Denon 2311 چقدره تو ایران ولی فکر می کنم اگه اختلاف قیمت فاحشی نداشته باشه Marantz انخاب بهتریه کلاً Marantz به صدای فوق العاده عمیق و با جزئیاتی که داره معروفه از لحاظ آپ اسکیلینگ هم ریویوهای خیلی خوبی گرفته امکاناتش هم یه کمی بیشتره از دنونه منبع تغذیه بهتری هم داره و همچنین سنگینتره در ضمن ریموتش هم ضمن داشتن Backlight امکان Learning یا یادگیری فرکانس های مادون قرمز بقیه ریموت هاتون رو هم داره و می تونید ازش به عنوان یه Universal Remote استفاده کنید.
    یه نکته هم اشاره کنم اینه که قیمت پیشنهادی شرکتی Marantz تقریباً 100 دلار بیشتره
    البته در مورد ظاهر هم کاملاً با شما هم عقیدم خیلی از قیافه Marantz خوشم می یاد هم خیلی کلاسیکه و هم یه جورایی مردونه است.

2. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-B-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

سلام
    من یه تلویزیون 32 اینچ پلاسما ال جی دارم و یه سینمای خانگی مارشال و یه ----- استارست.
    خروجی ----- رو به تلویزیون دادم و خروجی تلویزیون رو به سینمای خانگی.
    می خوام طوری تنظیم بشه که زمانی که تلویزیون خاموش بود صدا از سینمای خانگی پخش بشه، قبلا درست بود اما بعد از ماجراجویی من این حالت از بین رفت و زمانی که تلویزیون رو خاموش می کنم صدا کلا قطع میشه
    از دوستان می خوام راهنمایی کنن که چطور میشه اونو درست کرد؟
    اگه لازمه بفرمایین تا مدل دقیق دستگاهها رو هم نگاه کنم ...
    ممنون
    دوستان نظری ندارن؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

قیمت گرفتم بین دنون 2311 و 3311 حدود هفتصد هزار تومان اختلاف وجود داره پس همون 2311 رو می گیرم ولی ظاهر marantz 6005 برام جالبتره اگر هر دو از لحاظ کیفیت و قدرت یکی بودند احتمالا به خاطر ظاهرش Marantz رو بر می داشتم .
    به هر حال هنوز هم روزی دو یا سه بار این وبلاگ رو نگاه میکنم شاید کسی پیدا بشه مرا راهنمایی کنه .
    قیمت تو ایران اینجوریه دیگه وگرنه تفاوت قیمت جهانیشون 300 دلار بیشتر نیست.
    پژمان هم لطف کرده و نظر کارشناسیش رو گفته دیگه انتخاب با شماست گرچه من پیشنهادم اینه که قبل از خرید صدای بلندگوهات رو هم با marantz و هم با denon تست کنی.

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

من نمی دونم اختلاف قیمت Marantz 6005 با Denon 2311 چقدره تو ایران ولی فکر می کنم اگه اختلاف قیمت فاحشی نداشته باشه Marantz انخاب بهتریه کلاً Marantz به صدای فوق العاده عمیق و با جزئیاتی که داره معروفه از لحاظ آپ اسکیلینگ هم ریویوهای خیلی خوبی گرفته امکاناتش هم یه کمی بیشتره از دنونه منبع تغذیه بهتری هم داره و همچنین سنگینتره در ضمن ریموتش هم ضمن داشتن Backlight امکان Learning یا یادگیری فرکانس های مادون قرمز بقیه ریموت هاتون رو هم داره و می تونید ازش به عنوان یه Universal Remote استفاده کنید.
    یه نکته هم اشاره کنم اینه که قیمت پیشنهادی شرکتی Marantz تقریباً 100 دلار بیشتره
    البته در مورد ظاهر هم کاملاً با شما هم عقیدم خیلی از قیافه Marantz خوشم می یاد هم خیلی کلاسیکه و هم یه جورایی مردونه است.
    پژمان این شرکت دنون همیشه حرص منو سر این موضوع در میاره.همیشه av رسیورهاش رو با امکانات کمتری نسبت به بقیه رقباش تولید می کنه.نمی دونم چرا یه همچین سیاستی داره.
    مثلا شما دنون 1911 رو با اونکیو 608 مقایسه کن ببین چقدر تفاوت وجود داره.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر از Vahid7442
    این مدل marantz sr6005 خیل شیک به نظر میرسه . من مردد شدم . قیمت های denon 2311 , denon3311 چند هست ؟
    عکس پشت marantz 6005 رو دیدم تعداد 9 خروجی برای اسپیکر داشت کاربرد اونها چیه ؟
    مدل های denon 2311 7.1 هست اگر اسپیکرها رو فوکال (5.1) 716+706+cc700+ sw700 باشه مشکلی پیش نمیاد ؟

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

برند marantz کجاییه؟ (پشتش نوشته چین ولی مسلما میدونم نباید چینی باشه درسته ؟)
    بین Marantz و Denon کدامیک برای بلندگوهای فوکال که توضیح دادم بهتره ؟
    ببین دوست من شما تا خودت نری Marantz و Denon رو با باندایی که میخوای بگیری تست نکنی به نتیجه

نمیرسی هردو از برند های حرفه ای هستند و شما بسته به نیازها و توقعی که از یه امپ داری میتونی

انتخاب خودتو بکنی چون یه مقدار هم برمیگرده به سلیقه و بودجه شما

من شخصا marantz 6005 میپسندم چون هم امکانات جالبتری نسبت دنون 2311 داره هم ظاهر دلفریبی

و با باند هایی که شما قسد خریدشون رو دارید به خوبی ست میشه این امپ 7.1 هست و 2 تا خروجی فرانت

هایت هم داره که در بیشتر امپ ها باید به اسپیکر های اکتیو یعنی امپ جدا برای این دو اسپیکر وسل کنی که در

این امپ نیازی به امپ اضافه نیست خودش ساپرت میکنه این دو بلندگو جلو چپ و راست بالا نزدیک سقف نسب

میشه کلا میشه 9 تا خروجی شما میتونی این امپ رو با یه ست بلنگو 5.1 هم ست کنی و اگر دلت خواست در

اینده تا 4 تا باند به هش اضافه کنی اینم بگم صداش به نظر من عالیه همین طور که Pejman3 عزیز گفت صدای

فوق العاده عمیق و با جزئیاتی داره . موفق باشی
    Last edited by VAHID7442; 26-04-2011 at 04:14.

7. 2 کاربر از VAHID7442 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دنون هم سیاست رقبا رو پیش گرف نسل جدیدی از av رسیورهاش رو که به زودی وارد بازار فروش میشه امکاناتی دو چندان داره با قیمتی وسوسه انگیز نسبت به امکانات و کارایی نمونشم سه مدل AVR-2112CI و AVR-2312CI و AVR-3312CI که در اینده نزدید وارد بازار میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم عکسای DENON AVR-3312CI که قیمتش 1000 دلاره نسبت امکاناتش عالیه البته بیاد اینجا %30 بکشن روش بدن دست ما باید خدا رو شکر کنیم

Last edited by VAHID7442; 26-04-2011 at 04:08.

9. 3 کاربر از VAHID7442 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من میتونم بجای سینما خانگی یک دی وی دی بلوری با باند تهیه کنم اگه میشه چه باندی با چه بلوری مچ میشه؟
    این denon dht-1311 xp را از کجا میشه تهیه کرد آخه من شهرستانم و تو سایت چاره هم ندیدم اگه تو سایتی سراغ دارین بهم بگین ؟
    و در آخر کسی سیستم صوتی فیلیپس مدلهای MCD802/98 و DVD Micro Theater MCD183 رو داره یا اطلاعاتی که بشه فهمید صداش از نظر کیفیت و واضحی چطوره ؟ تو چاره دیدم به نظر بد نمیاد.
    ممنون
    ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین دوست من شما تا خودت نری Marantz و Denon رو با باندایی که میخوای بگیری تست نکنی به نتیجه

نمیرسی هردو از برند های حرفه ای هستند و شما بسته به نیازها و توقعی که از یه امپ داری میتونی

انتخاب خودتو بکنی چون یه مقدار هم برمیگرده به سلیقه و بودجه شما

من شخصا marantz 6005 میپسندم چون هم امکانات جالبتری نسبت دنون 2311 داره هم ظاهر دلفریبی

و با باند هایی که شما قسد خریدشون رو دارید به خوبی ست میشه این امپ 7.1 هست و 2 تا خروجی فرانت

هایت هم داره که در بیشتر امپ ها باید به اسپیکر های اکتیو یعنی امپ جدا برای این دو اسپیکر وسل کنی که در

این امپ نیازی به امپ اضافه نیست خودش ساپرت میکنه این دو بلندگو جلو چپ و راست بالا نزدیک سقف نسب

میشه کلا میشه 9 تا خروجی شما میتونی این امپ رو با یه ست بلنگو 5.1 هم ست کنی و اگر دلت خواست در

اینده تا 4 تا باند به هش اضافه کنی اینم بگم صداش به نظر من عالیه همین طور که Pejman3 عزیز گفت صدای

فوق العاده عمیق و با جزئیاتی داره . موفق باشی
    با تشکر
    من به سایت Marantz سر زدم مدل 5005 با 6005 ظاهرشون یکیه ولی 300 دلار اختلاف قیمت دارن .
    اگه میشه راهنمایی کنید چه تفاوت هایی با هم دارند ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز
    با اجازه از اساتید محترم
    من علاقه ی زیادی به تماشای فیلم های مطرح دارم. امسال عید کلی با خودم کلنجار رفتم تا حدود 900 تومان سینمای خانگی خریدم . بعد 10 روز فروختم !! حالا میخوام اگر خدا بخواد سینما خانگی بهتری بخرم . الان دارم تحقیق میکنم چی بخرم . من در این 10 روزی که سینما خانگی داشتم و مشاوره با اساتید محترم این ها رو فهمیدم امیدوارم به دردت بخوره !

به نظرم تماشای تلوزیون مخصوصا فیلم DVD (چون متاسفانه هنوز فیلمی با کیفیت بلوری ندیدم !!!) با سینما خانگی 60 % لذت بیشتری داره .
    دیسک های بلوری هنوز فراگیر نشده و خرید سینما خانگی بهتره از بلوری پلیر و اسپیکر .
    خرید سینما خانگی هم خیلی دقت میخواد بنظرم اگر مثل من روی خرید وسواس داری بهتره قبل از خرید خوب تحقیق کنی و با توجه به پولی که میدی بهترین خرید رو انجام بدی .
    امیدوارم موفق باشی .

هفت بار اندازه بگیر یک بار ببر !!

13. 2 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سایت
    کد:
    تماس بگیرید و ببینید ارسال به شهرستان داره یا نه،همینطور با فروشگاه چاره تماس بگیرید و بهشون سفارش بدین شابد براتون تهیه کردن.

در مورد مدل هایی هم که فرمودین به عنوان یه سیستم میکرو صدای خوبی دارند.مخصوصا mcd802.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دنون هم سیاست رقبا رو پیش گرف نسل جدیدی از av رسیورهاش رو که به زودی وارد بازار فروش میشه امکاناتی دو چندان داره با قیمتی وسوسه انگیز نسبت به امکانات و کارایی نمونشم سه مدل AVR-2112CI و AVR-2312CI و AVR-3312CI که در اینده نزدید وارد بازار میشه

کد:
    اینم عکسای DENON AVR-3312CI که قیمتش 1000 دلاره نسبت امکاناتش عالیه البته بیاد اینجا %30 بکشن روش بدن دست ما باید خدا رو شکر کنیم

دنون هم پس بلاخره متوجه اشتباهاتش تو این زمینه شده و داره جبران می کنه.به نظرم این سیاست جدیدش می تونه اون رو بیشتر از قبل محبوب کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •