بله ، کلا" خیلی ضعیف تر از ضعیف هست !
در همه ی موارد !
بله ، کلا" خیلی ضعیف تر از ضعیف هست !
در همه ی موارد !
خوب منم ویواز گرفتم....... با رم ۸ گرفتم ۲۷۸ تومن با ۲ رو میگفت ۲۶۰ تومن .
با قلم و شارژر و هندزفری
این پست رو با ویواز دادم
خدارو شکر آ پدیته ۰۲۳
سلام
از كجا گرفتي منم ميخام بگيرم با چه گارانتي؟
فلش مموري باهاش هست يا رم ريدر؟
راضي هستي ازش؟
Last edited by punishment; 25-04-2011 at 19:12.
من بازار موبایل هر جا رفتم رم دو گیگ داشت با گارانتی 285 به بالا ، بدون گارانتی 275
فروشنده ها می گفتن رم هشت دیگه نیست و مال بار اول بود که تموم شده
دوستان اگه جای معتبر سراغ دارن دریغ نکنن
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.من میخوام گوشیمو با برنامه آپدیتر آپدیت کنم اما توی مرحله ای که میگه کلید سبز(کلید call) رو نگه دارید،من حدود 10 دقیقه کلید سبز رو نگه میدارم ولی اتفاقی نمیفته.میشه بگید علت چیه؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
آقا من شنیدم سری های جدید gps رو هم ورداشتن.یعنی گوشی دیگه جی پی اس نداره.حواست باشه میخوای بخری
سلام دوستان ، من ویوازمو میفروشم با بالاترین پیشنهاد !
با 40 نرم افزار و تم و بازی سنگین ...
خیلی خیلی سالم !
سلام میخواستم بگم که برای موبایل ویواز که صفحه کلید نداره و تاچ هست نرم افزار دیکشنری انگلیسی به انگلیسی مثل نرم افزار MSDict Cambridge Advanced Learner's (3d Edition) 2.05 کار میکنه یا نه. اینکه حتما باید گوشی با کیبرد باشه.
چرا کار نکنه.صفحه کلید مجازی که داره.همون طور که اس میزنی همون طورهم با صفحه کلید مجازی گوشی کلمه مورد نظرتو تایپ میکنی
سلام
امروز تو آریاشهر دادم واسه گوشیم فارسی بریزن٫که گفت 8 تومن و آپدیت هم میکنم واست٫که دادم برام انجام داد
حالا یکی دوتا سوال
چه کدی رو بزنم تا ببینم آپدیت شده یا نه؟ آخرین آپدیت چیه؟ دیگه اینکه من تغییر خیلی محسوسی تو این نمیبینم٫مثلا چه تغییراتی باید کرده باشه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
یه چیز دیگه:
خیلی وقته از آقای گلمحمدی خبری نیست؟؟؟
ستاره مربع 0 0 0 0 مربع
اخرین ورژن هم 23 هستش
ضمن این که تغییر خاصی نمیکنه یه ذره از باگ هاش برطرف شده
اقا گل محمدی عزیز هم فعلا به جمع ساتیو دار ها پیوستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)