تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 472 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی برام پیش اومده اگه امکان داره راهنماییم کنین
    وقتی ماشینو میشورم هم چراغ چکش روشن میشه هم کمپرسور کولر روشن خاموش میشه
    ef7 دوگانه مدل 90
    Last edited by arshiazx; 25-02-2015 at 19:51.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

مرسی از پاسخت
    الان رفتم بیرون سوال کردم گفت 60 تومن. الان قضیه چطوریاست. همین elf 10W40 رو هم گفت. این اختلاف قیمته واسه چیه؟
    4 لیتریش میشه 60 تومن
    1 لیتریش هم میشه 17 تومن
    با فیلتر ها میشه 100 تومن
    10 تومن هم اجرت تعویض که سر جمع میشه همین حدود 110 تومن
    ------------------------------
    دوستان اگر ممکن هست یک عکس از کارت طلایی 3 ستاره بذارید ببینم چه شکلی هست
    ظاهرا اگر بجز کارت گارانتی چیزی به اسم کارت طلایی داریم ، این یکی را هم هاپولی کرده شرکت یا نمایندگی

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی از پاسخت
    الان رفتم بیرون سوال کردم گفت 60 تومن. الان قضیه چطوریاست. همین elf 10W40 رو هم گفت. این اختلاف قیمته واسه چیه؟
    همونطور که دوستمون گفتن ۵ لیتر بعلاوه فیلترها و اجرت میشه این قیمت
    البته از من ۱۰۰ میگیره اینجایی که تعویض می‌کنم ولی چندجا که قیمت گرفتم ۱۱۰ گفتن
    من قبلا چابهار بودم از امارات برام روغن میاوردن گالنی ۳۵ میافتاد و ۵ تومنم دستمزد میدادم که حالا حساب نکردم ۵ بیترش چقد میافته
    البته الف گالن ۵ لیتری هم داره که جدیدا کمیاب شده حتی دفتر امارات هم پرسیدم گفت فعلا موجود نیست
    من لیکومولی بیشتر قبول دارم ولی API SL کم گیر میاد توس لیکومولی برای همین الف میریزم که همیشه هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

4 لیتریش میشه 60 تومن
    1 لیتریش هم میشه 17 تومن
    با فیلتر ها میشه 100 تومن
    10 تومن هم اجرت تعویض که سر جمع میشه همین حدود 110 تومن
    ظاهرا اگر بجز کارت گارانتی چیزی به اسم کارت طلایی داریم ، این یکی را هم هاپولی کرده شرکت یا نمایندگی
    شرمنده کیفیتش بده. گوشی فوکوس اتومات نداشت.

7. این کاربر از mohamadamin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بله ممنون
    خوب مطمئن شدم نمایندگی یا شرکت کارت طلایی را هم بالا کشیده
    خوب انشااله شنبه اول وقت با کلیه مدارک تشریف می برم سازمان بازرسی تا تکلیف اینها را ببینم می تونم مشخص کنم یا نه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بابا چرا درست اين بنده خدا را راهنمايي نمي كنيد!!!
    نمايندگي كارت طلايي بدرد كجاش ميخوره كه بخاد بخورتش!!!كارت طلايي اول يك پيامك براتون مياد كه فلان كارت در فلان تاريخ صادر ميشه حدود يك هفته بعد از پيامك كارت ميرسه به نمايندگي..معمولا حداكثر يكماه تا 45 روزبعد از فاكتور شدن ميرسه دستتون
    درضمن وقتي در سند كمپاني نوشته كارت طلايي ملزم به تحويل به شما هستند..

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نمايندگي كارت طلايي بدرد كجاش ميخوره كه بخاد بخورتش!!!كارت طلايي اول يك پيامك براتون مياد كه فلان كارت در فلان تاريخ صادر ميشه حدود يك هفته بعد از پيامك كارت ميرسه به نمايندگي..معمولا حداكثر يكماه تا 45 روزبعد از فاكتور شدن ميرسه دستتون
    مال من ظرف یه هقته اومد.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله ممنون
    خوب انشااله شنبه اول وقت با کلیه مدارک تشریف می برم سازمان بازرسی تا تکلیف اینها را ببینم می تونم مشخص کنم یا نه؟!
    دوست عزیز، توی فاکتور فروش و برگه گارانتی شما کارت طلایی ذکر شده؟
    اگه ذکر شده، اول از نمایندگی پیگیر شو و ببین چه جوابی بهت میدن؟ اگه جواب درستی نگرفتی، تماس بگیر ۰۹۶۴۴۰ و بگو کارت طلایی من به دستم نرسیده و نمایندگی هم جوابگو نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

4
    بله ممنون
    درود
    دور از جون شما (جسارت و بی احترامی نشه، بزرگتر من هستی) بی کار هستی ، سازمان بازرسی فکر کردی همین الان منتظر من و شما هست تا کهکشان راه شیری رو برای ما بشکافه!!!!!!! بنده سازمان صنعت و معدن شکایت کردم، زنگ زدن گفتن بی خیال شکایت شو به هیچ جا نمی رسی، تو هیچی نیستی حتی در حد یک پشه هم قدرت نداری (دور از جون همه، ببخشید بی احترامی نشه-- سازمان صنعت و معدن استان تهران مرجع رسیدگی به شکایت از خودروسازان هستش!!!!!)
    از خودم متنفرم به خاطر زندگی توی این آب و خاک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از دو ماه دزدای عوضی به من می گن چون گارانتی داری و دو سال این لگن گارانتی شده، پس پول خواب بهت تعلق نمی گیره!!!!!!!!!!!! پس چرا یک میلیون تومان به اجبار از همه ما گرفته شده!!!!!!!!!!!!!!!!!! جالبه که توی سایت 096440 ذکر شده به کارت طلائی سه ستاره روزی 10 هزار تومان هزینه خواب تعلق می گیره ............... (گیریم من بی منطق، بی عقل یعنی چی این حرف، مگه دزدی شاخ و دم داره آخه، دزدی به جز این که توی جیب دیگران دست کنی بی اجازه ابعاد بسیار پیچیده تر دیگه ای هم داره!!!!!!!!!!!!!!)

دقیقا، چرا اطلاعات اشتباه می دین، عزیز دل همه ما به اجبار یک میلیون تومان پول ناقابل بابت کارت طلائی دادیم، پس کارت شما یک جا توی سیستم فشل و خسته این دزدای نامرد جا مونده

دوست عزیز، توی فاکتور فروش و برگه گارانتی شما کارت طلایی ذکر شده؟
    اگه ذکر شده، اول از نمایندگی پیگیر شو و ببین چه جوابی بهت میدن؟ اگه جواب درستی نگرفتی، تماس بگیر ۰۹۶۴۴۰ و بگو کارت طلایی من به دستم نرسیده و نمایندگی هم جوابگو نیست.

096440 تماس بگیر و یک شکایت بابت کسر مدارک ثبت کن به همین سادگی، اگر به قول این دوستمون توی فاکتورت ثبت شده که کارت طلائی داری ( یعنی 1 درصد فکر کن این ایران خودرو دزد به شما کارت طلائی نداده باشه، مگه می شه حتی از یک نفر هم دزدی نکنه شب خوابشون نمی بره)

14. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

والا من از اینکه یه میلیون بابت کارت طلایی پرداخت کنم اصلا ناراحت نمیشم
    چون کارت طلایی خدماتی جدا از تعهدات گارانتی رو‌میده
    ضمنا اگه مشکلی بابت خدمات و هزینه‌ها پیش اومده بجای شکایت از شرکت، توصیه می‌کنم از طریق خود شرکت اقدام کنید.
    من تابحال همیشه از این روش پیش رفتم و بجز یه مورد که خودم هم حوصله پیگیری نداشتم، همیشه به نتیجه رسیدم
    یکی از دوستان چند سال پیش سورن صفر تحویل گرفت و توی جاده با سرعت بالای ۱۸۰ سر پیچ تند کنترل ماشین از دستش خارج شد و چپ کرد و خدارو شکر کسی چیزیش نشد
    ماشینو برد ایران خودرو تحویل داد و با پرداخت فرانشیز ۲ میلیون و خورده‌ای، یه سورن صفر کیلومتر بهش دادن
    علاوه بر اون، تعویض روغن، فیلتر، لنت، شمع، تسمه تایم و مواردی از این دست که هیچ‌کدوم شامل گارانتی نمیشن اما انجامشون ضروریه، با کارت طلایی براتون بصورت رایگان انجام میشن

کارت طلایی مقوله‌ای جدا از گارانتیه و بعنوان یک بیمه حساب میشه که مزایی مازاد بر بیمه بهتون میده
    متأسفانه چون کارت طلایی رو ایران خودرو بصورت اجباری روی ماشین گذاشته، نیازی نمی‌بینه که در مورد مزایاش اطلاع‌رسانی درستی هم بکنه و کاربر رو به اشتباه میندازه
    من توی کیفیت پایین خدمات و محصولات شرکت هیچ بححثی ندارم چون همه‌مون بهش واقفیم و همیشه به چشم می‌بینیم اما کارت طلایی جزو معدود مواردیه که بنظر من خیلی خوبه و هرکسی باید تهیه‌ش کنه
    هرچند معقولش این بود که اختیاری باشه تا مشتری خودش به خرید این سرویس راغب بشه

16. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •