منم همینو میگم . اگه خریده که مبارک باشه
شما نوشتید :1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
گرافیک 310 اینل تازه با core i5داره بازی نسبتا به روز رو با گرافیگ medium یا بعضا high اجرا می کنه بعد مثلا ایشون با فتوشاپ کم میاره ؟
1. بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره
بنده اینو نوشته بودم که شما این حرف بالا رو نوشتید
ببین جناب من تاحالا لپ تاپ نداشتم ولی امسال قراره بگیرم چون قراره دانشجو بشم به همسن دلیل جدیدا در حال پیگیری مدل ها بدوممثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه
شما به ایشون مدلی رو معرفی کردید که با اون قیمت من گفتم اصلا توصیه نمیشه. این فقط نظر من هم نیست
در مورد کار ایشون همه چیز که به پردازشگر مرکزی نیست گرافیک هم مهمه
متن رو دوباره بخونید
این یعنی اینکه من دارم دوستانه و موادبانه به ایشون میگم سال دیگه همین موقع از لپ تاپشون ممکنه پشیمون بشن و بدونن که با همین قیمت میتونن چیز دیگه ای بگیرن که گرافیکش بالاتر باشه و زمان انجام کار ها براش سریع تر بشه .دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی
گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.
در کل شما از مدلی که دارید راضی هستید و میخواین اون رو به ایشون هم معرفی کنید من هم ضعف های این معرفی رو گفتم براشون تصمیم گیرنده ی اصلی ایشون هستند.
من از هر دو برند مدل به ایشون معرفی کردم سونی و ایسوز
به نظر من هنوز هم این چیزی که شما معرفی کردید گزینه ی خوبی نیست در حال حاظر3 حالت دارید
1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11
دوستان اگر ممکنه بقیه هم نظراتشون رو بدن شاید من اشتباه میکنم چون تو مسائل کامپوتری یاد گرفتم که هیچ وقت نگم قطعا. و اگر چیزی میکم بگم نظر من.
ضمنا احساس شد که نوع نوشته ی شما تند بوده . متن ارسال از طرف بنده رو بخونید ببینید من جایی اگر با حالت تند خطاب به شما متنی داشتم اینجا نقل قول کنید تا معزرت خواهی کنم.
موفق باشید.