تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 892 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

1. بله داداش الان شاید گرافیک این لپ تاپ کم نیاره اما توی این رنج می شه سیستم بهتر ورداشت مثل همینی که دوستمون پیشنهاد دادن. تازه حافظه اختصاصی گرافیک این مدل 512 هست. شما دو سال دیگه ی این بنده خدا رو ببین که دیگه نتونه خوب از سیستم اش استفاده بکنه!!!!
    2. داداش سامان شما که وارد تر از مایی. بله به قدرت cpu ربط داره به گرافیک هم مربوط هستا ( بهش میگن gpu )
    بعدش ام cpu وش core i5 هست، توی این اوصاف core i7 هست که دیگه core i5 ورمی داره با 1300 پول بی زبون؟!!!!

البته اگه خریدی دوست عزیز که مبارکه ان شــــاء الله

منم همینو میگم . اگه خریده که مبارک باشه

1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
    شما نوشتید :
    گرافیک 310 اینل تازه با core i5داره بازی نسبتا به روز رو با گرافیگ medium یا بعضا high اجرا می کنه بعد مثلا ایشون با فتوشاپ کم میاره ؟
    1. بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره

بنده اینو نوشته بودم که شما این حرف بالا رو نوشتید
    مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه
    ببین جناب من تاحالا لپ تاپ نداشتم ولی امسال قراره بگیرم چون قراره دانشجو بشم به همسن دلیل جدیدا در حال پیگیری مدل ها بدوم

شما به ایشون مدلی رو معرفی کردید که با اون قیمت من گفتم اصلا توصیه نمیشه. این فقط نظر من هم نیست

در مورد کار ایشون همه چیز که به پردازشگر مرکزی نیست گرافیک هم مهمه

متن رو دوباره بخونید

دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی

گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.
    این یعنی اینکه من دارم دوستانه و موادبانه به ایشون میگم سال دیگه همین موقع از لپ تاپشون ممکنه پشیمون بشن و بدونن که با همین قیمت میتونن چیز دیگه ای بگیرن که گرافیکش بالاتر باشه و زمان انجام کار ها براش سریع تر بشه .

در کل شما از مدلی که دارید راضی هستید و میخواین اون رو به ایشون هم معرفی کنید من هم ضعف های این معرفی رو گفتم براشون تصمیم گیرنده ی اصلی ایشون هستند.

من از هر دو برند مدل به ایشون معرفی کردم سونی و ایسوز

3 حالت دارید
    1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
    2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
    3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11
    به نظر من هنوز هم این چیزی که شما معرفی کردید گزینه ی خوبی نیست در حال حاظر

دوستان اگر ممکنه بقیه هم نظراتشون رو بدن شاید من اشتباه میکنم چون تو مسائل کامپوتری یاد گرفتم که هیچ وقت نگم قطعا. و اگر چیزی میکم بگم نظر من.

ضمنا احساس شد که نوع نوشته ی شما تند بوده . متن ارسال از طرف بنده رو بخونید ببینید من جایی اگر با حالت تند خطاب به شما متنی داشتم اینجا نقل قول کنید تا معزرت خواهی کنم.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
    نظرتان راجع به ایسوز K52 و K42 چیست ؟
    ایا لپ تاپ های خوبی با توجه به قیمتشان هستند ؟
    برای برنامه نویسی می خواهم ؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام اگه ممكنه به مدل لپ تاپ معرفي بكنيد كه براي ساخت انيميشن و تدوين فيلم مناسب باشه.(قابيليت اجراي بازي برام مهم نيست فقط بيتونه از عهده ي اين دو تا كار خوب بر بياد)و به لحلاظ سيستم خنك كننده گي جوري باشه كه احتياجي به كول پد نداشته باشه و بتونم مقلا حداقل روزي 7 - 8 ساعت با خيال راحت باهاش كار كنم و نسوزه. بودجه ام هم حداكثر يه ميليون تومنه با تشكر
    كسي نيست كه به ما كمك كنه؟plzzzzzz

داره خودمونی میشه yas.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    هركجا هستم باشم....

پيش فرض

سلام
    بالاخره همون F111 رو گرفتم يك ميليون و دويست و پنجاه هزار تومان. (عاقبت هم نفهميدم خوب شد اينو گرفتم يا نه)
    از همه كساني هم كه كمكم كردن (سامان،ذوقي و...) ممنونم
    اميدوارم فنش برام بچرخه!!!!!!!!

5. این کاربر از yas.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    بالاخره همون F111 رو گرفتم يك ميليون و دويست و پنجاه هزار تومان. (عاقبت هم نفهميدم خوب شد اينو گرفتم يا نه)
    دوست عزيز دستگاه خوبي هست كلا همه بحث كه به نظرم توي اين چند صفحه اتفاق افتاد فقط اين بود كه اين كارت گرافيك يعني مدل 310 الان نه ولي چند سال آينده زياد نميشه براي بازيها روش حساب كرد وگرنه مطمئن باش جواب كارهاي شما را خواهد داد...

بازم مبارك باشه

راستي نمرات ويندوز به دستگاه خودت را با تصويرش لطف كن توي آدرسي كه در امضاء بنده هست بزار تا همه ببينن....

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مبارکت باشه.مدل خوبی خریدی ولی نه با این قیمت.کلآ گیم رو باید بیخیال بشی.در هر صورت انشاال... که فنش برات بچرخه.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان لپ تاپ ASUS X64JV-JX11 با گارانتی سازگار لپ تاپ خوبی هست؟برای کارهای گرافیکی و بازی میخواستم.به نظر شما ارزش داره بخرمش؟مشکلی نداره؟مثل مدل N61 مشکل گرافیکی نداره؟یا اینکه برمacer 5741g که حدودا" 300 تومن ارزون تره را بخرم؟
    راهنمایی کنید.لطفا" دلیل بیارید و اگه میتونید چند تا عکس از asus بذارید.
    ممنون

9. این کاربر از yperion(-) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لپ تاپ ASUS X64JV-JX11 با گارانتی سازگار لپ تاپ خوبی هست؟برای کارهای گرافیکی و بازی میخواستم.به نظر شما ارزش داره بخرمش؟مشکلی نداره؟مثل مدل N61 مشکل گرافیکی نداره؟یا اینکه برمacer 5741g که حدودا" 300 تومن ارزون تره را بخرم؟
    راهنمایی کنید.لطفا" دلیل بیارید و اگه میتونید چند تا عکس از asus بذارید.
    ممنون
    دوست عزیز X64jv از مدلهای سری N61jv هست که از کارت گرافیک Geforce GT 325m استفاده میکنه که هنوز هم مشکل درایور این کارت حل نشده و خریدش توصیه نمیشه.از ایسوس من مدل زیر رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنم:

Asus N61JA
    CPU Intel Core i5 Processor 520QM : 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz with 3mg Cache
    RAM 4GB DDR3 1066 MHz up to 8GB
    Display LED BL 16" HD ColorShine
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
    HDD 500GB.5400rpm
    DVD RW Super Multi Double Layer
    ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
    USB 2.0×2 port
    USB 3.0×1 port
    E-SATA×1 port
    HDMI×1 port
    Web Camera 2.0 Mega Pixel
    Multi-Touch Touchpad
    WIN 7 Home Premium
    Battery 6 cell
    Weight 2.9 Kg
    Made In China

1.210.000 گارانتی ویستا(الماس)
    Last edited by Vaioman; 22-06-2010 at 16:35.

11. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این مدلAsus pro64 مشخصاتش چیه؟؟؟؟ یعنی از سونی بهتره؟؟؟؟ در کل الان 4 هسته ای که جدیدتر هست تو سونی کدوم مدل خوبه؟؟؟ فرق 2 هسته ای با 4 هسته ای خیلی نشان میده درسته؟؟؟ میخوام یه مدلی بگیرم که خرکار باشه و برای کسی که رشته گرافیک هست خوب باشه و کم نیاره
    از رو مشخصات سوني چطوري بفهميم كه 2 هسته اي هست يا 4 هسته اي؟؟ اصطلاحشون چيه؟؟؟ الان سوني يه سري مدل هاش Intel T6600 Core 2 Duo هست يه سري I7 اينجوريه؟!!
    I5 و I7 هرکدوم چند هسته ای میشن؟؟ 2 و 4 هستن درسته؟؟؟

13. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

دوست عزیز X64jv از مدلهای سری N61jv هست که از کارت گرافیک Geforce GT 325m استفاده میکنه که هنوز هم مشکل درایور این کارت حل نشده و خریدش توصیه نمیشه.از ایسوس من مدل زیر رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنم:

Asus N61JA
    CPU Intel Core i5 Processor 520QM : 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz with 3mg Cache
    RAM 4GB DDR3 1066 MHz up to 8GB
    Display LED BL 16" HD ColorShine
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
    HDD 500GB.5400rpm
    DVD RW Super Multi Double Layer
    ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
    USB 2.0×2 port
    USB 3.0×1 port
    E-SATA×1 port
    HDMI×1 port
    Web Camera 2.0 Mega Pixel
    Multi-Touch Touchpad
    WIN 7 Home Premium
    Battery 6 cell
    Weight 2.9 Kg
    Made In China

1.210.000 گارانتی ویستا(الماس)
    ممنون از راهنماییت.حالا این مشکل درایور با اومدن ورژن جدید درایور ها رفع میشه؟

15. این کاربر از yperion(-) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •