تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 432 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان چرا هنوز شماره دانشجوی تو پنل برامون صادر نشده و کارت بهمون ندادن>؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام دوستان

من لیسانس نرم افزار پیام نور دارم.26 سالمه.میخوام برم خدمت

سوالم اینکه میتونم تو رشته ای مثل روانشناسی یا جامعه شناسی تو مقطع لیسانس علمی کاربردی شرکت کنم؟
    قصد فضولی ندارم، اما کنجکاوم بدونم که چرا میخوای رشته به این خوبی رو ول کنی و روانشناسی یا جامعه شناسی بخونی، اونم علمی کاربردی..
    چرا نرم افزار رو ادامه نمی دی؟ یا IT؟ مثلا IT گرایش های خوبی مثل شبکه، امنیت اطلاعات و تجارت الکترونیک داره.. من خودم کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد میخوندم، کیفیت بد دانشگاه و بعضی مسائل دیگه باعث شد که درسمو نیمه کاره ول کنم و برم سربازی.. الان درسم تو رشته مهندسی شبکه های کامپیوتری دانشگاه (دبیرستان!) علمی کاربردی داره تموم میشه و دارم برای ارشد IT گرایش شبکه یا امنیت خودمو آماده می کنم... منم زمانی تصمیم شمارو داشتم و میخواستم مدیریت یا یه رشته دیگه بخونم.. اما الان خیلی خوشحالم که چنین کاری نکردم! اوضاع بازار کار کشور بده، اما تو هیچ رشته ای مثل کامپیوتر و IT نمیتونی حتی تو شرایط بد خوب کار کنی و مانور بدی.. البته اگر به این رشته ها علاقه داری بحثش جداست..
    موفق باشی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام من تا سوم تجربی خوندم
    پیش نگرفتم میتونم برم علمی کاربردی ؟
    it بخونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کسی ج نمیده

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بله. دانشگاه علمی کاربردی تنها دانشگاهی هست که بدون پیش دانشگاهی و صرفا با دیپلم می تونید ادامه تحصیل بدید.
    در ضمن شما هنوز 4 دقیقه از پست اولتون نگذشته انتظار دارید بسرعت جواب بگیرید!؟ قدری صبورتر باشید.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان چرا هنوز شماره دانشجوی تو پنل برامون صادر نشده و کارت بهمون ندادن>؟

اقا صبور باشید الان کارت صادر نمیکنند چون خیلی از ثبتنام ها تکمیل نشده و وارد سیستم نشده،تا قبل از امتجانای ترم اول کارت میدن و شماره دانشجویی صادر میشه.

7. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اقا ما شکایت خودمون چطوری میتونیم به نهاد بالاتر برسومنیم الان تعداد واحدهای به ما دادن تخصصی و عمومی
    ولی هنوز تو سامانه سجاد ثبت نشده و بعضی درس تو بدترین ساعات گذاشتن مثلا گزارش نویسی 12 تا 14 اونم اول هفته بعد استاد اومده سر کلاس میگه ساعت 12 نیم یا یک بیان از این به بعد !
    جالب دیروز که کلاس بود بخش اموزش اومد گفت این کلاس کنسل شده و مشکل به وجود اومده میخواستن ما با کلاس دیگه مخلوط کنن بعد دیدن تعداد نفراتمون 11 نفر زیاد هستیم اومد سر جای اول
    استادش اصلا جالب نیست هر چی اسرار که ما با این استاد نمی خواهیم و ... گفتن نمیشه و وقت گذشته !
    من تجربه دانشگاه ازاد سما دارم افتضاح بود بعد اومدن پیام نور اونم پدر ساب پچه در میارن تا یک ترم بری جلو الان علمی کاربردی اینجوری ولی باز از ازاد و پیام نور خیلی بهتر
    نمی دونم برم غیر انتفاهی یا الکترونیک ازاد ؟! یه فوق میخوام فقط ؟!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اقا ما شکایت خودمون چطوری میتونیم به نهاد بالاتر برسومنیم الان تعداد واحدهای به ما دادن تخصصی و عمومی
    ولی هنوز تو سامانه سجاد ثبت نشده و بعضی درس تو بدترین ساعات گذاشتن مثلا گزارش نویسی 12 تا 14 اونم اول هفته بعد استاد اومده سر کلاس میگه ساعت 12 نیم یا یک بیان از این به بعد !
    جالب دیروز که کلاس بود بخش اموزش اومد گفت این کلاس کنسل شده و مشکل به وجود اومده میخواستن ما با کلاس دیگه مخلوط کنن بعد دیدن تعداد نفراتمون 11 نفر زیاد هستیم اومد سر جای اول
    استادش اصلا جالب نیست هر چی اسرار که ما با این استاد نمی خواهیم و ... گفتن نمیشه و وقت گذشته !
    من تجربه دانشگاه ازاد سما دارم افتضاح بود بعد اومدن پیام نور اونم پدر ساب پچه در میارن تا یک ترم بری جلو الان علمی کاربردی اینجوری ولی باز از ازاد و پیام نور خیلی بهتر
    نمی دونم برم غیر انتفاهی یا الکترونیک ازاد ؟! یه فوق میخوام فقط ؟!

سلام
    والا اون زمان که من علمی کاربردی میخوندم رفتیم یه ساختمان بالای میدان ولیعصر اونجا ساختمان رسیدگی به شکایات و اینجور چیزا بود هم برای مدرکمون شکایت کردیم هم برای کلاسا که خیلی دیر وقت برگذار میشد
    یه نامه ای نوشتیم و کل کلاس زیرشو امضا کردن ولی کارمون به جایی نرسید!!
    کلا دانشگاه به اینجور چیزا توجه نداره و بقول خودشون طبق قوانین عمل میکنند
    برام خیلی پیش اومده که استاد تایم کلاسو عوض کرده گفته نیم ساعت یک ساعت دیر تر بیاید با اموزش اغلب هماهنگن
    اگه صرفا گرفتن مدرک براتون مهمه همینو بخونید تموم شه این 4 ترم
    غیر انتفاهی و ازاد مثل هم هستن تقریبا ولی غیرانتفاهی سختگیر ترند
    آزادم الان اون واحد هایی که بیشتر از 2 سال رشته ای رو برگذار کردن برای ترم تابستون یه ترم کامل رو حساب میکنند یعنی تا 20 واحد میدن اینجوری درستون زودتر تموم میشه
    باز هم به خودتون بستگی داره تا به دانشگاه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من دیپلم تجربی دارم میخواستم برای رشته تربیت بدنی ثبت نام کنم البته بعد از خدمتم که سال دیگه تموم میشه میخواستم شرایط و زمان ثبت نامش رو بدونم و اینکه معمولا کلاسهاش
    هفته ای چندباره و سطح دانشگاهی که قبول میشی به ازمونی که میدی مربوطه ؟

ایا در حین خدمت میتونم تو ازمونش شرکت کنم و در صورت قبولی رزرو کنم و بلافاصله بعد از خدمت به دانشگاه برم ؟
    Last edited by majid322; 07-11-2014 at 20:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ثبتنامش فکر کنم تو مرداد ماه هستش یعنی بین اواسط و اواخر مرداد
    کلاس هم بستگی داره ولی معمولا 3تا 4 روز بازم فرق داره.
    نه آزمون نیست فقط ثبتنام میکنی
    برای ورودی بهمن هم میگیرن
    فکر کنم میتونین یه ترم مرخصی بگیرین

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •