دوستان چرا هنوز شماره دانشجوی تو پنل برامون صادر نشده و کارت بهمون ندادن>؟![]()
دوستان چرا هنوز شماره دانشجوی تو پنل برامون صادر نشده و کارت بهمون ندادن>؟![]()
قصد فضولی ندارم، اما کنجکاوم بدونم که چرا میخوای رشته به این خوبی رو ول کنی و روانشناسی یا جامعه شناسی بخونی، اونم علمی کاربردی..
چرا نرم افزار رو ادامه نمی دی؟ یا IT؟ مثلا IT گرایش های خوبی مثل شبکه، امنیت اطلاعات و تجارت الکترونیک داره.. من خودم کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد میخوندم، کیفیت بد دانشگاه و بعضی مسائل دیگه باعث شد که درسمو نیمه کاره ول کنم و برم سربازی.. الان درسم تو رشته مهندسی شبکه های کامپیوتری دانشگاه (دبیرستان!) علمی کاربردی داره تموم میشه و دارم برای ارشد IT گرایش شبکه یا امنیت خودمو آماده می کنم... منم زمانی تصمیم شمارو داشتم و میخواستم مدیریت یا یه رشته دیگه بخونم.. اما الان خیلی خوشحالم که چنین کاری نکردم! اوضاع بازار کار کشور بده، اما تو هیچ رشته ای مثل کامپیوتر و IT نمیتونی حتی تو شرایط بد خوب کار کنی و مانور بدی.. البته اگر به این رشته ها علاقه داری بحثش جداست..
موفق باشی..
سلام من تا سوم تجربی خوندم
پیش نگرفتم میتونم برم علمی کاربردی ؟
it بخونم
کسی ج نمیده
بله. دانشگاه علمی کاربردی تنها دانشگاهی هست که بدون پیش دانشگاهی و صرفا با دیپلم می تونید ادامه تحصیل بدید.
در ضمن شما هنوز 4 دقیقه از پست اولتون نگذشته انتظار دارید بسرعت جواب بگیرید!؟ قدری صبورتر باشید.
اقا صبور باشید الان کارت صادر نمیکنند چون خیلی از ثبتنام ها تکمیل نشده و وارد سیستم نشده،تا قبل از امتجانای ترم اول کارت میدن و شماره دانشجویی صادر میشه.
سلام به همه دوستان
اقا ما شکایت خودمون چطوری میتونیم به نهاد بالاتر برسومنیم الان تعداد واحدهای به ما دادن تخصصی و عمومی
ولی هنوز تو سامانه سجاد ثبت نشده و بعضی درس تو بدترین ساعات گذاشتن مثلا گزارش نویسی 12 تا 14 اونم اول هفته بعد استاد اومده سر کلاس میگه ساعت 12 نیم یا یک بیان از این به بعد !
جالب دیروز که کلاس بود بخش اموزش اومد گفت این کلاس کنسل شده و مشکل به وجود اومده میخواستن ما با کلاس دیگه مخلوط کنن بعد دیدن تعداد نفراتمون 11 نفر زیاد هستیم اومد سر جای اول
استادش اصلا جالب نیست هر چی اسرار که ما با این استاد نمی خواهیم و ... گفتن نمیشه و وقت گذشته !
من تجربه دانشگاه ازاد سما دارم افتضاح بود بعد اومدن پیام نور اونم پدر ساب پچه در میارن تا یک ترم بری جلو الان علمی کاربردی اینجوری ولی باز از ازاد و پیام نور خیلی بهتر
نمی دونم برم غیر انتفاهی یا الکترونیک ازاد ؟! یه فوق میخوام فقط ؟!
سلام
والا اون زمان که من علمی کاربردی میخوندم رفتیم یه ساختمان بالای میدان ولیعصر اونجا ساختمان رسیدگی به شکایات و اینجور چیزا بود هم برای مدرکمون شکایت کردیم هم برای کلاسا که خیلی دیر وقت برگذار میشد
یه نامه ای نوشتیم و کل کلاس زیرشو امضا کردن ولی کارمون به جایی نرسید!!
کلا دانشگاه به اینجور چیزا توجه نداره و بقول خودشون طبق قوانین عمل میکنند
برام خیلی پیش اومده که استاد تایم کلاسو عوض کرده گفته نیم ساعت یک ساعت دیر تر بیاید با اموزش اغلب هماهنگن
اگه صرفا گرفتن مدرک براتون مهمه همینو بخونید تموم شه این 4 ترم
غیر انتفاهی و ازاد مثل هم هستن تقریبا ولی غیرانتفاهی سختگیر ترند
آزادم الان اون واحد هایی که بیشتر از 2 سال رشته ای رو برگذار کردن برای ترم تابستون یه ترم کامل رو حساب میکنند یعنی تا 20 واحد میدن اینجوری درستون زودتر تموم میشه
باز هم به خودتون بستگی داره تا به دانشگاه
دوستان من دیپلم تجربی دارم میخواستم برای رشته تربیت بدنی ثبت نام کنم البته بعد از خدمتم که سال دیگه تموم میشه میخواستم شرایط و زمان ثبت نامش رو بدونم و اینکه معمولا کلاسهاش
هفته ای چندباره و سطح دانشگاهی که قبول میشی به ازمونی که میدی مربوطه ؟
ایا در حین خدمت میتونم تو ازمونش شرکت کنم و در صورت قبولی رزرو کنم و بلافاصله بعد از خدمت به دانشگاه برم ؟
Last edited by majid322; 07-11-2014 at 20:07.
ثبتنامش فکر کنم تو مرداد ماه هستش یعنی بین اواسط و اواخر مرداد
کلاس هم بستگی داره ولی معمولا 3تا 4 روز بازم فرق داره.
نه آزمون نیست فقط ثبتنام میکنی
برای ورودی بهمن هم میگیرن
فکر کنم میتونین یه ترم مرخصی بگیرین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)