منم بعضی موقع ها وصل نمی شه
navitel نصب کن بعد چند دقیقه ای توی محیط باز وایسا پیدا می شه
منم بعضی موقع ها وصل نمی شه
navitel نصب کن بعد چند دقیقه ای توی محیط باز وایسا پیدا می شه
فکر کنم یه سوتی داری میدی!! اگه بار اول هست که کانکت میخوای بشی باید بری توی قسمت کانکشن و اجازه بدی که gps از gprs استفاده کنه
![]()
سلام.
نه روي گارمين نيازي به اين كار نيست.![]()
هر جایی که شما فکرشو کنی این کارو انجام دادم.
از پشت بام گرفته تا محوطهی میدان آزادی و فرودگاه و ... ولی هیچ اتفاقی نیفتاده!
ماهواره رو پیدا میکنه ولی سیگنالی دریافت نمیکنه!
---------- Post added 12-01-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 11-01-2011 at 11:58 PM ----------
نصبش کردم ولی نشد!
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
این کار رو هم کردم ولی این هم جواب نداد!!!
سلام.
مطمئنيد كه كرك برنامه رو درست انجام داديد؟ من الان تهران نيستم(شيرازم) تو يكي 2 روز آِنده برميگردم اگر خواستيد ديوايس آي دي گوشيتون رو بديد من براتون فايل كركش رو بسازم تست كنيد اگر شد كه هيچ اگه نشد بفرماييد باهم يه قرار ميزاريم (من لپ تاپ ميارم) با هم نصب ميكنيم.من حداقل 10 بار رو I900 هاي مختلف گارمين رو نصب كردم مشكلي نداشته.![]()
اگر کرک رو درست نصب نکرده باشم، فکر کنم برنامه درست اجرا نشه، درست میگم؟
الان برنامه اجرا میشه ولی کانکت نمیشه!
---------------------------------------------------
بابت اینکه قرار بذاریم و ببینیم و شما زحمت کارو بکشی، این طوری من به شدت شرمندهی شما میشم و شما از کار و زندگی میفتی. گرچه قطعاً از دیدن شما خوش وقت میشم.![]()
فدای شما استاد بزرگم بشم.. والا من که بار اول که گارمین نصب میکردم حتما باید میذاشتم gprs وصل بشه و بعد آنتن gps سبز میشد... خدا شاهدهههه
اگه کرک مشکل داشته باشه هم برنامه درست اجرا میشه .. یه ورژن از کیجن گارمین بود که اشتباه کار میکرد و من مجبور شدم بدم همین استاد آریان بزرگ واسم کلید رو ساخت ایمیل کرد.. در ضمن اون تنظیم gprs رو هم که گفتم رو انجام بده![]()
پس باید زحمتشو بدم به استاد.
من راهشو گفتم که استاد رو اذیت نکنی.. ایشون وقتشون خیلی گرانبهاست و مثل ما(منظور خودم) نیستند!!!..(شرمنده این پست اسپم بود)
سلام.
یعنی الان داری ........
خوب آقا اطلاعاتمون در حد شما نیست چون خودمون در حد شما نیستیم ,این مسخره کردن داره؟دوست داری خدا خودتم بکنه عین من؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)