تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 804 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که نظر دادی.... DDDD.....
    من دلم نمیخواد وقتی با وایرلس تو اینترنت میرم اذیت بشم.... مثلا browser خوب نداشته باشه یا lag داشته باشم یا گوشی زیاد هنگ کنه...... میخوام باتریش ظرفیت خوبی داشته باشه.... مثلا 2-3 ساعت کار مداوم با وایرلس دوام بیاره(میاره؟)..... نرم افزار داشتن برام مهمه........ در ضمن گاهی فیلم هم میریزم رو گوشی(اگه پسوند فیلم ساپورت نشه تبدیل میکنم)..... ساپورت خوب نرم افزاری هم برام مهمه.... از دوربین زیاد انتظار ندارم ولی همین که عکس بگیره خوبه(!؟!؟)...... office هم زیاد با نوشتن کار ندارم بیشتر میخوام بخونم ولی نمیخوام کند باشه و همچنین درباره pdf.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

منظورم Firmware گوشیه؛ من از باکس Phoenix استفاده کردم و فایل فیرمور رو هم به صورت exe دانلود کردم که بعد از دانلود روی کامپیوتر نصب شد و بعد طبق ویدئوی آموزشی فونیکس مراحلو طی کردم تا فیرمور آپدیت بشه.
    تایپیک آموزش نحوه کار با فونیکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دانلود فیرمور از این فروم نتیجه نگرفتم؛ نمیدونم فایلهای آپدیتش چه نواقصی داشتن... به هر حال خیلی از جاها میشه پیداشون کرد.
    ممنون از راهنماییت
    Phoenix که دردسرش فکر کنم زیاد باشه و از اونجا که قبلا با NSU کار کردم همونو ترجیح میدم

اینترنت بی سیم که ندارم
    باسیمم هم که دایل آپه ولی یه فکری براش میکنم

فقط باید یه پروداکت کد مطمئن پیدا کنم و...
    راستی در 5800 میشه پروداکت کد رو با NSS عوض کرد؟
    بعد با NSU ....
    Last edited by sinasignal; 15-10-2009 at 01:14.

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

ممنون که نظر دادی.... DDDD.....
    من دلم نمیخواد وقتی با وایرلس تو اینترنت میرم اذیت بشم.... مثلا browser خوب نداشته باشه یا lag داشته باشم یا گوشی زیاد هنگ کنه...... میخوام باتریش ظرفیت خوبی داشته باشه.... مثلا 2-3 ساعت کار مداوم با وایرلس دوام بیاره(میاره؟)..... نرم افزار داشتن برام مهمه........ در ضمن گاهی فیلم هم میریزم رو گوشی(اگه پسوند فیلم ساپورت نشه تبدیل میکنم)..... ساپورت خوب نرم افزاری هم برام مهمه.... از دوربین زیاد انتظار ندارم ولی همین که عکس بگیره خوبه(!؟!؟)...... office هم زیاد با نوشتن کار ندارم بیشتر میخوام بخونم ولی نمیخوام کند باشه و همچنین درباره pdf.....
    ببین عزیز من راجع به باتری شک نکن..... درضمن منم از وایرلس استفاده کردم..مطمئن باش فقط باید لذتشو ببری ولی browser حود گوشی فک نمیکنم به پای opera 5برسه چون اپرا واقعا خوب کار میکنه....من همه ی این کارهایی که تو میخوای بکنی رو با گوشی انجام دادم یعنی هر روز دارم انجام میدم....مشکلی هم نمیبینم...به نظر من اگر شرایطت همیناست بخرش.....
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من از وقتی که فیرمورو به 30 آپدیت کردم، اون قسمتی که درون گوشی مربوط به Check for update هست وقتی می زنم و پیغامشو تایید میکنم بعد مینویسه Connection Error.
    هرچند از این قابلیت استفاده نمی کنم ولی ممکنه یه روزی لازم بشه که از طریق خود گوشی آپدیت کنم.
    در ضمن connection اینترنت خود گوشی مشکلی نداره و مثلا در محیط Browser به راحتی از طریق gprs به اینترنت وصل میشه.
    من خودم حدس میزنم تو قسمت Device Updates و بعد Options، چون Server Profile ای تعریف نشده (می نویسه No Server Profile) اینطوریه؛ برای تعریف یه Server Profile جدید اون فیلدهای مورد نیازشو باید با چه اطلاعاتی پر کرد؟ کسی میدونه؟

در ضمن میخواستم بدونم فیرمور ورژن 31 پروداکت کد فارسی هم داره یا فعلا نیومده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام .
    آقا مخواستم بدونم مگه بسته بندی 5800 کامل نیست چون من رفتم بخرم دیدم
    نه کابل TV داره نه کیف و یه کابل USB کوچک داره همچنین تو دفتر چه راهنما نوشته بود که از خروجی TV سوپورت نمی کنه.

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام .
    آقا مخواستم بدونم مگه بسته بندی 5800 کامل نیست چون من رفتم بخرم دیدم
    نه کابل TV داره نه کیف و یه کابل USB کوچک داره همچنین تو دفتر چه راهنما نوشته بود که از خروجی TV سوپورت نمی کنه.
    سلام،
    تو ایران کامل نیست
    هرکی یه قطعه رو بر میداره جداگونه میفروشه...
    بسته کاملش رو بزور میتونی گیر بیاری.

خروجی TV هم کاملاً ساپورت میکنه... چرت نوشته که دنبال بسته با کابلش نری

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

من از وقتی که فیرمورو به 30 آپدیت کردم، اون قسمتی که درون گوشی مربوط به Check for update هست وقتی می زنم و پیغامشو تایید میکنم بعد مینویسه Connection Error.
    هرچند از این قابلیت استفاده نمی کنم ولی ممکنه یه روزی لازم بشه که از طریق خود گوشی آپدیت کنم.
    در ضمن connection اینترنت خود گوشی مشکلی نداره و مثلا در محیط Browser به راحتی از طریق gprs به اینترنت وصل میشه.
    من خودم حدس میزنم تو قسمت Device Updates و بعد Options، چون Server Profile ای تعریف نشده (می نویسه No Server Profile) اینطوریه؛ برای تعریف یه Server Profile جدید اون فیلدهای مورد نیازشو باید با چه اطلاعاتی پر کرد؟ کسی میدونه؟

در ضمن میخواستم بدونم فیرمور ورژن 31 پروداکت کد فارسی هم داره یا فعلا نیومده؟
    سلام ....
    من به این توجه نکرده بودم تا شما گفتی...اخه از منم اینجوریه...فک کنک خاصیت ورزن30....به نظر من یه شما یه access point براش تعریف کن که وایرلس باشه.(از قبل تو conectivity>destination) فعالش کن.. اون وقت دیگه اون پیغام قبل connection error را نمیده و خود به خود کانکت میشه واسه آپدیت.....(راستی من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردما) دیگه نیازیم نیست فیلد پر کنی یا اینکه اصلا سرور تعریف کنی.....

8. این کاربر از nimas2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام ....
    من به این توجه نکرده بودم تا شما گفتی...اخه از منم اینجوریه...فک کنک خاصیت ورزن30....به نظر من یه شما یه access point براش تعریف کن که وایرلس باشه.(از قبل تو conectivity>destination) فعالش کن.. اون وقت دیگه اون پیغام قبل connection error را نمیده و خود به خود کانکت میشه واسه آپدیت.....(راستی من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردما) دیگه نیازیم نیست فیلد پر کنی یا اینکه اصلا سرور تعریف کنی.....
    ممنون که پاسخ دادی؛ فکر کردم فقط مشکل گوشی منه، فکر کردم توی آپدیت اشتباهی کردم که بعضی قسمتای گوشی به درستی کار نمیکنه.
    من توی destination از همون مسیر connectivity یه access point جدید برای internet ایجاد کردم؛ بعد این دفعه رفتم توی قسمت Check for updates ، غیر از این access point جدید، اون دوتای قبلی که یکی مربوط به وایرلس و دیگری مربوط به gprs بود هم نشون داده شدن و دیگه connection error نزد، من از طریق همون gprs گذاشتم آپدیتو چک کنه که بعد از مدتی چک کردن نوشت No Updates Available
    در صورتی که 31 هم مدتیه اومده ولی سرور نوکیا برای گوشی من تشخیص نمیده
    راستی من جدیدا بعد از آپگرید، هک قبلیمو که با HelloOX 1.03 انجام شده بود، Remove کردم و بعد از مستر ریست (#7370#*) هک جدیدو یعنی با HelloOX 2.03 اعمال کردم. فکر کنم بعد از آپگرید فیرمور استفاده از هک جدید لازم بود، درسته؟

10. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    این گوشی من قبلا گفتم که تم و بازی و اینارو نمیخونه...یعنی باید از خود سایت نوکیا دانبود کنم که بخونه!
    بعد گفتن باید هک بشه...الان من جایی بیرون نمیتونم بدم!
    خودم میتونم این کارو بکنم؟
    اگه نه..شما سایتی نمیشناسین که بازیاش رو بشه موبایل هک نشده بخونه؟!

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    این گوشی من قبلا گفتم که تم و بازی و اینارو نمیخونه...یعنی باید از خود سایت نوکیا دانبود کنم که بخونه!
    بعد گفتن باید هک بشه...الان من جایی بیرون نمیتونم بدم!
    خودم میتونم این کارو بکنم؟
    اگه نه..شما سایتی نمیشناسین که بازیاش رو بشه موبایل هک نشده بخونه؟!
    شما گوشیتو هک کن بعد هر برنامه و تمی که میخوای رلحت نصب کن
    اول باید دو تا فایل cer و key بگیری
    برای درخواست این فایل به تاپیک زیر مراجعه کن

برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود)
    کد:

بعد نیاز به یه برنامه داری که گوشیتو هک کنی اونم hello ox هستش

نوکیا : هک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
    کد:
    البته باید این برنامه رو ساین کنی که نیاز به freesigner داری
    کد:
    رمز فایل :
    کد:

یه راه حل ساده تر هم هست که imei گوشیتو بده من همه کارا رو میکنم فقط میمونه یه فایل رو دانلود کنی برنی تو گوشی هک بشه

13. این کاربر از mamo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

k2l

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •