خاب عکس زووم نمیکنن !
بچه ها همش تو این مملکت تو اینترنتن ! بهمین خاطر براشون مهمه ! هی مخوان زووم کنن !![]()
خاب عکس زووم نمیکنن !
بچه ها همش تو این مملکت تو اینترنتن ! بهمین خاطر براشون مهمه ! هی مخوان زووم کنن !![]()
دو گوشی کانسپ دیگه از SE از سری واکمن
گوشی سونی اريكسون WX1 دارای صفحه نمايش لمسی 3 اينچ با قابليت 32GB ، OLED حافظه داخلی و فناوری ضد نويز ، اسپيكرهای استريو ، ورودی كابل صوتی 3.5 ميليمتری ، دوربين 8.1 مگاپيكسل با قابليت ضبط تصاوير با كيفيت HD و Wi-Fi می باشد.
گوشی سونی اريكسون WS1 نيز دارای دوربين 8.1 مگاپيكسل ، صفحه نمايش لمسی 3 اينچ ، صفحه كليد QWERTY كشویی و 16GB حافظه داخلی می باشد. مجهز بودن اين مدل به صفحه كليد QWERTY براي يك گوشی Musicphone كمی غير عادی به نظر می رسد. علاوه بر اين گوشی WS1 دارای اسپيكرهای استريو و صدای ديجيتال نيز می باشد.
Last edited by hussain; 03-04-2010 at 14:18.
.
مدتی بود از کانسپت خبری نبود.
اولی که همون MP3 player سونی هست.
دوستان و همراهان من در انجمن وزين و پر بار پي سي ورلد.... :Yesterday I sent an email to Sony Ericsson asking them to confirm specs features of their X10 handset. This is what I received.
Dear ******,
Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre.
I have complied some answers to the questions that you have raised, please see below:
#1 Does the device itself support multi touch? I am aware that the the
current OS Android 1.6 does not.
The handset has a capacitive screen that is capable of multi touch for features such as pinch zooming. This feature will be implemented by the upgrade to 2.1
#2 Does the device have an internal digital compass which would show
direction in google maps?
The X10 does have a magnetometer that acts as a digital compass.
#3 Will android 2.1+ be coming to the Xperia x10 in 2010?
The handset has been confirmed to be upgraded to 2.1, however there are no time scales for this, developement is currently working on implementing the Timescape/Mediascape to 2.1.
Should you have any further questions do not hesitate to ask.
يه نفر تو سايت موداكو ايميل زده به سوني اريكسون (موثق تر از اين داريم.؟)
ترجمه :
من ديروز يه ايميل زدم به سوني اريكسون تا ازشون بخوام مشخصات گوشي ايكس 10 رو تاييد كنن.
*** عزيز،
از اين كه به مركز پشتيباني سوني اريكسون تماس گرفتين ممنونم
من جواب سوالايي كه شما پرسيده بوديد رو جمع كردم :
1- آيا خود دستگاه مولتي تاچ رو ساپورت ميكنه؟ اينو هم ميدونم كه آندروئيد 1.6 نداره.
ج : گوشي صفحه نمايش خازني داره كه قابليت مولتي تاچ رو براي كار هايي مثل زوم كردن رو هم داره. اين ويژگي وقتي گوشي يه آندو 2.1 آپگريد شد اعمال ميشه.
بعدش هم گفته كه گوشي به 2.1 آپگريد ميشه ؟
يارو هم جواب ميده گوشي كه حتما به 2.1 آپديت ميشه ولي زمان خاصي براش نيست. الان هم دارن time scape / mediascape رو براي 2.1 آماده ميكنن.
خاب پس بلاخره ایکس10 مولتی تاچ داره یا نه ؟؟
ما که هنگیدیم !!!
نه بابا.هنوز معلوم نيست...
تنها چيزي كه معلومش ميكنه گذشت زمانه![]()
من میگم داره ولی نداشته باشه هم فرقی نمیکنهادامه پست رو برید صفحه قبل بخونید
به قول تیتان زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
قبل از اینکه خودش بگه من میگم.آقای تیتانیومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رویای حمید به حقیقت پیوست توسط برادارن چینی
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی Unwiredview یک شرکت چینی مدل تلفنهمراه کنسول بازی دستی PSP شرکت سونی را تولید کرد.
شرکت سونی اریکسون هرگز پروژه تولید تلفن همراه PSP را به مرحله تولید نرساند ولی انگار یک شرکت چینی به نام “Shanzhai” آرزوی این طرفداران PSP را به مرحله عمل رسانده است.
این تلفنهمراه واقعا دارای کنسول PSP است به علاوه اینکه دارای کلید تماس و پایان مکالمه و یک دوربین عکاسی در پشت آن نیز است.
آنچه مسلم است که این تلفن همراه ابداعی دارای پلاتفرم چینی MTK (MediaTek) بوده و در این صورت دارای بلوتوث ،Wi-Fi و درنهایت دارای دوسیمکارت است.هنوز قیمت و تاریخ عرضه این تلفن همراه مشخص نشده است ولی آنچه مسلم است شرکتهای سایه چینی واقعا شبیه سازندگان اصلی تلفن همراه حرکت میکنند.
Last edited by hussain; 05-04-2010 at 21:41.
اقا سلام
اقا من میخواستم اینجا،به نوبه خودم از دوستانی که زحمت میکشن مطالب علمی اینجا میگذارند تشکر کنم
با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)