کلیک راست روی دکستاپ و انتخاب configure switchable graphics....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیک راست روی دکستاپ و انتخاب configure switchable graphics....
با سلام
امیدوارم کسی بتونه من رو راهنمائی کنه .
سه سال پیش یه لپ تاپ از دبی برام آوردن که روی اون یه ویندوز ویستا نصب هست و در درایو D هم بکاپی از ویندوز خودش وجود داره که در صورت لزوم و مشکل در ویندوز دوباره اون رو راه اندازی بکنم و به حالت دیفالت برگرده مدلش اینه :
Product: hp pavilion dv2700 اما تو همین برچسب نوشته : service dv2860ee حال اینی که آحر نوشتم که اصلا پیداش نکردم اما dv2700 رو که تو سایت خود HP میگردم لینکهای متعددی برای اون میاد من چطور میتونم درایور های این لپ تاپ رو پیدا کنم ضمنا آیا من میتونم یه ویندوز 7 روی اون بریزم؟
ببین لپ تاپت همینه.....
اگه لپ تاپت همینه از لینک زیر میتونی درایوراشو دانلود کنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب ویندوز 7 هم پیشنهاد میکنم 64بیتی شو نصب کنی و برای درایوراش هم درایورهای ویندوز ویستا 64 بیتو دانلود کن....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
این لینک رو تو سایت HP دیدم در عکسی که قرار داده شده شبیه لپ تاپ من هست اما چون نتونستم تصویر رو از زوایا و نزدیکتر ببینم نتونستم قطعی تائیدش کنم. اما تو بخشی که اطلاعات لپ تاپ رو خواسته تا زمان اکسپایر شدن وارانتی اون رو بگه عکسی گرفتم که براتون قرار میدم جالبه که همون مدلی که نتونستم پیداش کنم رو تائید کرده اما تو مدلهای HP پیداش نمیکنم.عکس زیر
[
این هم لینک عکس لب تاپ
این هم لینک اطلاعات و مشخصات لپ تاپ
Last edited by storm.itsat; 25-09-2011 at 20:44.
دوستان نمیشه لینوکس روی 6080 نصب کرد؟
چون درایور هاش تو سایت hp نیست
من خیلی از لینوکس اطلاع ندارم
سلام. ببینید من یه probook 4530s گرفتم. الان با DVD موقع کپی کردن مشکل دارم. احساس میکنم کند کپی میکنه. 2.50MB/S این سرعت واسه کپی نرماله؟ لطفا راهنماییم کنید. مرسی
این لینک دانلود درایور های همون مدلیه که عکسشو گداشتی......
از دزستان عزیز کسی میتونه تنظیمات پاور اپشن رو برام بزاره؟
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
از دوستان عزیز کسی میتونه تنظیمات پاور اپشن رو برام بزاره؟
لپ تاپ ما که دار فانی رو وداع گفت
بدون هیچ دلیلی موقع روشن شدن بعد از اینکه ارم اچ پی میاد مینویسه
windows failed to start.A recent hardware or software change might be the cause .
زیرش هم نوشته برای درست کردنش سی دی ویندوز رو قرار بده(اما بعد از اینکه سی دی ریکاوری رو میذارم هیچ اتفاقی نمیشه و دوباره همینجا گیر میکنه)
کمکم کنید چیکار کنم
مدل 6080
دوست عزیز من نمیدونم این ارور ینی چی
.اما اگه میخوای خیالت راحت بشه که شخت افزارات سالمه یا نه.ریکاوری رو از اول بیار بالا و وینذوز رو نصب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)