تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 394 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

Sony ICDAX412 یه موقعه ایی حدود 95 تا 135 بود اگه اشتباه نکنم.

همین زمان خودش به صرفه ترین مدل موجود بود با زیر و رو شدن بازار دیگه من کلا نظری ندارم.

لابد الان هم باید جزء مدل های خوب و به صرفه باشه .
    داداش ما خودمون هم تو لپ تاپ به همچین مشکلی برخوردیم ، کلا بازار زیرو رو شد و به نوعی ترکید .

ولی در بعضی شرایط انسان مجبوره که خریداری کنه .

یه زمانی بود میگفتیم وایستید ، ارزون میشه ، الان دیگه چنین توصیه ای نمیکنیم ، میگیم بخرید ، چون گرون خواهد شد .

شما که دستت تو کاره ، لطف کن یه راهنمایی و مقایسه ای بین این دو برای من انجام بده ، و بیزحمت بگو اگه خودت باشی کدوم مدل رو انتخاب میکنی ؟

( لازم به ذکره که من سرچ کردم و به این 2 مدل رسیدم ، و اینکه Zoom به دردم نمیخوره و قیمتش فوق العاده بالاس )

مدل سامسونگ :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیجی کالا بود .

اینم مدلی که دستمون خریداری کردن :

و در آخر اینو ببینید فکتون بیفته :

رقیب H4n هست .

ممنونم .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

اطلاع دقیقی از انواع ریکوردر و کاراییشون ندارم ولی سامسونگ همیشه به تزئینات و فانتزی گری فکر میکنه.مثلا دوربینهاشو ببین علی رخم خوب عمل کردن کلی امکانات وای فای و آندرویدی و گجتهای گوناگون رو داره. از مانیتور دوم گرفته تا الی آخر تو همه ی محصولاتش اینشکلیه.
    مدلهایی هم مثله Sony ICD-SX813 هستن
    ویا Sony ICD-UX523F هم انتخاب خوبیه
    اما از قیمتشاشون اطلاع ندارم

به نظر میاد فقط با در نظر گرفتن بودجه ، ICD-UX91F/B مناسبتر باشه
    SX813 حدود 600 تومنه ، تقریبا دو برابر بودجه ی من .

مدل های دیگه رو هم قیمتشون رو به دست نیاوردم ، و انگار قدیمی شده .

حالا فردا یا پس فردا یه سر میرم جمهوری ببینم فروشنده ها چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنن .

دمت گرم که برامون وقت گذاشتی .

3. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش ما خودمون هم تو لپ تاپ به همچین مشکلی برخوردیم ، کلا بازار زیرو رو شد و به نوعی ترکید .

ولی در بعضی شرایط انسان مجبوره که خریداری کنه .

یه زمانی بود میگفتیم وایستید ، ارزون میشه ، الان دیگه چنین توصیه ای نمیکنیم ، میگیم بخرید ، چون گرون خواهد شد .

شما که دستت تو کاره ، لطف کن یه راهنمایی و مقایسه ای بین این دو برای من انجام بده ، و بیزحمت بگو اگه خودت باشی کدوم مدل رو انتخاب میکنی ؟

( لازم به ذکره که من سرچ کردم و به این 2 مدل رسیدم ، و اینکه Zoom به دردم نمیخوره و قیمتش فوق العاده بالاس )

مدل سامسونگ :

دیجی کالا بود .

اینم مدلی که دستمون خریداری کردن :

و در آخر اینو ببینید فکتون بیفته :

رقیب H4n هست .

ممنونم .
    همین دو مدلی که انتخاب کردید مدل های خوبی هستند و هر دو برای کاربری که میخواین کافی و مناسب هستند.
    مدل سامسونگ امکانات بیشتری داره و جدیدتره
    ولی سامسونگ هنوز تو این رده تازه کاره
    به نظر من سونی انتخاب مناسب تریه
    موفق باشید.

5. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کلا زیکردر های سامسمونگ غلط انداز هستند چیزهایی دارند که خیلی ها ندارند ولی کیفیت ریکردشون خیلی بده این مدل رو امتحان نکردم ولی اون چند مدل سامسونگی که استفاده کردم اصلا مطلوب نبود کیفیتشون.

7. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

همین دو مدلی که انتخاب کردید مدل های خوبی هستند و هر دو برای کاربری که میخواین کافی و مناسب هستند.
    مدل سامسونگ امکانات بیشتری داره و جدیدتره
    ولی سامسونگ هنوز تو این رده تازه کاره
    به نظر من سونی انتخاب مناسب تریه
    موفق باشید.
    کلا زیکردر های سامسمونگ غلط انداز هستند چیزهایی دارند که خیلی ها ندارند ولی کیفیت ریکردشون خیلی بده این مدل رو امتحان نکردم ولی اون چند مدل سامسونگی که استفاده کردم اصلا مطلوب نبود کیفیتشون.
    از دوستان گلم تشکر میکنم که من رو راهنمایی کردن .

عرضم به خدمتتون امروز رفتم جمهوری و یه چند تا مغازه رو دور زدیم .

گفتم تا 250 تومن چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید ؟

خیلی هاشون JDX مدل های D63 و D65 رو پیشنهاد میدادن ، که کمترین جا 150 و 170 تومن پیدا کردم .

خیلی هم تعجب کردم که چرا انقدر ارزون هستن ، واقعا کیفیت خوبی دارن ؟ 2 تا میکروفون هم داشتن ، و طرف میگفت برای کاره من فوق العاده خوبه .

یه مدل دیگه 8 گیگ Kingston معرفی کردن ، 250 تومن ، طرف میگفت صداش با px-312 یکیه !!! ( مدل کینگستون 2 تا میکروفون داشت و استریو بود و Bit Rate ش 192 بود )

یه مدل دیگه هم Leono بود فکر کنم معرفی کردن ، تا دستم گرفتم ، گفتم چقدر آشغاله این ولی طرف میگفت کیفیت صداش خوبه .

مدل های سونی px- 312 رو 320 الی 330 تومن قیمت میدادن ، و Ax-412 رو 420 الی 430 تومن ، و هم چنین Samsoung VP2 رو قیمت های کذایی 380 و 400 تومن قیمت دادن !!! ( در صورتی که دیجی کالا داره 345 تومن میده )

آقایی که شما باشید گورگیجه گرفته بودم گفتم من باید به یه مدل خوب برسم و کیفیت خوبی داشته باشه ، این مدل هایی که این ها میگن هیچ کدوم شناخته شده نیست ، گرچه پرفروش هست و قیمت خوبی دارن .

خلاصه اومدم چند تا از مغازه هایی که نمایندگی سونی رو داشتن ، و مدل های PX - 312 و AX - 412 رو قیمت گرفتم و فقط تونستم 312 رو تست کنم و واقعا خوب بود .

انقدر گشتم ارزونترین جا PX- 312 رو 260 تومن ، و AX-412 رو 350 تومن پیدا کردم .

خیلی هاشون میگفتن PX-312 راحت جوابتو میده و فرق خاصی با 412 نداره ، و اونجوری که من فهمیدم :

میشه با 312 در عین حال که داری ضبط میکنی ، با هدست گوش هم بدی !!! ( همون صوتی که داره ضبط میکنه ها )

جفتشون LED BackLight نداشتن .

جفتشون باتری نیم قلمی میخورن و عمر کارکردشون هم تقریبا یکیه ( طرف میگفت پشتش 55 ساعت زده )

و یه تفاوت عمده ی دیگه ای که داره اینهکه تو 412 میتونید باتری رو از طریق خود Recorder شارژ کنیم ولی تو 312 نمیشه .

آهان یه چیز دیگه ، طرف میگفت 312 یه قابلیتی داره که میتونی تو Voice نشانه گذاری کنی و بعدا اگه خواستی فقط همون قسمت هارو گوش بدی ، و دیگه کل Voice رو گوش ندی .

و ......

خلاصه تصمیم نهایی خرید یکی از دو مدل 312 یا 412 هست .
    مدل سامسونگ هم که کیفیتش به 312 نمیرسه چه برسه به 412 ، تازه قیمتش گرونتر از 412 هم هست ، پس قید اون مدل رو هم زدم .

و در آخر هر جای حرفم ایراد داره ، دوستان با تجربه تصحیح کنند . ممنون

امیدوارم اطلاعاتی که دادم به درد بچه ها بخوره .
    موفق باشید.
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 06-01-2013 at 14:05.

9. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

وای!! چقدر سخت میگیری...

برو یه AX - 412 بگیر مطمئن باش بهتر از این گیرت نمیاد اگه خیلی برات مهمه برو اون دست پل حافظ که تجهیزات حرفه ایی صوتی میفروشند و برند های حرف هایی تر رو یه جستجو بکن

این لینک ها رو هم میخوای یه نگا بکن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

وای!! چقدر سخت میگیری...

برو یه AX - 412 بگیر مطمئن باش بهتر از این گیرت نمیاد اگه خیلی برات مهمه برو اون دست پل حافظ که تجهیزات حرفه ایی صوتی میفروشند و برند های حرف هایی تر رو یه جستجو بکن

این لینک ها رو هم میخوای یه نگا بکن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه دیگه حاجی حل شد

چه قیمت های خنده داری داشت لینک اولی که دادی .

PX 312 زده بودی 95 تومن الان 260 تومنه

تصمیم نهایی برای خرید ، همون AX - 412 هست .

موفق باشید.

13. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از دوستان گلم تشکر میکنم که من رو راهنمایی کردن .

عرضم به خدمتتون امروز رفتم جمهوری و یه چند تا مغازه رو دور زدیم .

گفتم تا 250 تومن چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید ؟

خیلی هاشون JDX مدل های D63 و D65 رو پیشنهاد میدادن ، که کمترین جا 150 و 170 تومن پیدا کردم .

خیلی هم تعجب کردم که چرا انقدر ارزون هستن ، واقعا کیفیت خوبی دارن ؟ 2 تا میکروفون هم داشتن ، و طرف میگفت برای کاره من فوق العاده خوبه .

یه مدل دیگه 8 گیگ Kingston معرفی کردن ، 250 تومن ، طرف میگفت صداش با px-312 یکیه !!! ( مدل کینگستون 2 تا میکروفون داشت و استریو بود و Bit Rate ش 192 بود )

یه مدل دیگه هم Leono بود فکر کنم معرفی کردن ، تا دستم گرفتم ، گفتم چقدر آشغاله این ولی طرف میگفت کیفیت صداش خوبه .

مدل های سونی px- 312 رو 320 الی 330 تومن قیمت میدادن ، و Ax-412 رو 420 الی 430 تومن ، و هم چنین Samsoung VP2 رو قیمت های کذایی 380 و 400 تومن قیمت دادن !!! ( در صورتی که دیجی کالا داره 345 تومن میده )

آقایی که شما باشید گورگیجه گرفته بودم گفتم من باید به یه مدل خوب برسم و کیفیت خوبی داشته باشه ، این مدل هایی که این ها میگن هیچ کدوم شناخته شده نیست ، گرچه پرفروش هست و قیمت خوبی دارن .

خلاصه اومدم چند تا از مغازه هایی که نمایندگی سونی رو داشتن ، و مدل های PX - 312 و AX - 412 رو قیمت گرفتم و فقط تونستم 312 رو تست کنم و واقعا خوب بود .

انقدر گشتم ارزونترین جا PX- 312 رو 260 تومن ، و AX-412 رو 350 تومن پیدا کردم .

خیلی هاشون میگفتن PX-312 راحت جوابتو میده و فرق خاصی با 412 نداره ، و اونجوری که من فهمیدم :

میشه با 312 در عین حال که داری ضبط میکنی ، با هدست گوش هم بدی !!! ( همون صوتی که داره ضبط میکنه ها )

جفتشون LED BackLight نداشتن .

جفتشون باتری نیم قلمی میخورن و عمر کارکردشون هم تقریبا یکیه ( طرف میگفت پشتش 55 ساعت زده )

و یه تفاوت عمده ی دیگه ای که داره اینهکه تو 412 میتونید باتری رو از طریق خود Recorder شارژ کنیم ولی تو 312 نمیشه .

آهان یه چیز دیگه ، طرف میگفت 312 یه قابلیتی داره که میتونی تو Voice نشانه گذاری کنی و بعدا اگه خواستی فقط همون قسمت هارو گوش بدی ، و دیگه کل Voice رو گوش ندی .

و ......

خلاصه تصمیم نهایی خرید یکی از دو مدل 312 یا 412 هست .
    مدل سامسونگ هم که کیفیتش به 312 نمیرسه چه برسه به 412 ، تازه قیمتش گرونتر از 412 هم هست ، پس قید اون مدل رو هم زدم .

و در آخر هر جای حرفم ایراد داره ، دوستان با تجربه تصحیح کنند . ممنون

امیدوارم اطلاعاتی که دادم به درد بچه ها بخوره .
    موفق باشید.
    میگم چه تاپیک جالبی فقط کاربر فعالا و ناظر اینا هستن
    ICD-AX412 انتخاب بهترینه اما کاش پارسال میخریدی. ترک مارک و گوش دادن زنده و ... هست توش اما من شارژ باتری داخل خودش رو ندیدم و پیگیرشم نبودم. راستی یه میکروفن خارجی هم باید داشته باشه + به مبدل واسه اتصال به آمپلی فایر و این چیزام باید تو جعبش باشه .البته میتونی محتویاتشو تو یوتوب چک کنی. ICD-AX412 unboxing
    خلاصه مبارکت باشه بعده خرید هر سوالی راجبش داشتی من در خدمتم .البته جسارت نشه گفتم یعنی هستیم دیگه کلا

15. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مدل archos key همه ی موارد جز باتری قوی رو داره باتریش حدود 10 ساعت جواب میده. که نسبت به بقیه ی دستگاه ها کمتره ولی ممکنه برای کاربری شما کافی باشه. موفق باشید.
    سلام مرسی از راهنمایتون
    میتونید نقاط ضعف و قوتش را بگید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام مرسی از راهنمایتون
    میتونید نقاط ضعف و قوتش را بگید؟
    این پلیر خوبی هست با قیمت مناسب اینترنتی هم میشه خرید کرد:

دستگاه پخش موسیقی 18D Vision 4GB‎

18. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •