آقا شرمنده سوالم بی ربطه ولی این آواتارت خیلی آشنا میزنه
فکر کنم بازیگره(سریال) میشه بگی کیه و تو چه فیلمی بازی کرده
آقا شرمنده سوالم بی ربطه ولی این آواتارت خیلی آشنا میزنه
فکر کنم بازیگره(سریال) میشه بگی کیه و تو چه فیلمی بازی کرده
کنکور 88
رشته ریاضی 25
رشته تجربی 15
از دید درصدی!!!
فیزیک پیش رشته ریاضی 55.55%
فیزیک پیش رشته تجربی 50 %
خیلی جالبه 55.55% سوالات فیزیک کنکور ریاضی فیزیک از فیزیک پیشه با این حساب همه فیزیکا یه طرف فیزیک پیش هم یه طرف!
Last edited by rambo_1386; 28-02-2010 at 18:24.
تازه خیلیاشم فیزیک 3 میشه
مخصوصا خازن و مدار
جملات من کژتابی هست سعید جون . اثرات خوندنه شدید هست . اگه زبان فارسی خونده باشی معنی اصلیش رو باید میفهمیدی .
همون قلم چی که داری بسه دیگه . واسه چی میری یه کتابه دیگه میگری . پول زیاد داری واریز کن به حساب منشماره بدم ؟
شما میگی ارزشش رو داره من هم گفتم خب معلومه دیگه همه ی کتابها ( نه همه ) ارزش خوندن داره . ولی کتابهای تستی که زیاد فرق ندارن . همونی که داری خوبه . قلم چی هم که کتابهاش اگه خوب باشه ( البته مداد رنگی هاش ) همون آبی ها هستن . همون قلم چی خوبه عزیز . نگران نباش . اگه تستهای قلم چی رو زدی و تموم کردی و قانع نشدی برو اون رو هم بگیر .
موفق باشی
Last edited by nits; 28-02-2010 at 19:34.
اين فيزيك انتشارات فار چه جوريه از گاج و انديشه سازان بهتره؟
رياضي 2 دو جلدي انديشه سازان بهتره يا گاج؟
هندسه 1 مبتكران ابولقاسمي بهتره يا گاج؟
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
من فار نمیشناسم ولی اندیشه سازان از گاج بهتره
ریاضی 2 اگه سطحت متوسط یا یکم از متوسط بالا تره گاج ولی اگه بالای اندیشه سازان
نمیدونم
درسته اندیشه سازان با اینکه کتاب 4 سال پیش ولی بهترین کتاب فیزیک تو بازاره فار هم همون گروه اندیشه سازان نوشتن که فقط فیزیک پیش هست (فکر کنم فقط پیش 1 چاپ شده) که از اندیشه سازان هم بهتره بالاخره تست های جدید + تجربه 4 ساله مولفان بعد از اندیشه سازان ! خلاصه فار بهترهبچه های فروم هم که استفاده کردن معتقدن فیزیک فار کاملا مفهومیه
![]()
سلام بر همه دانش آموزان علاقه مند و با استعداد ایران که خلاقیت و عشق و علاقه و ... اونها ناخواسته اونهارو به کتابهایی میکشونه که از بار علمی فراوانی برخوردار هست . و سلام برشما دوست عزیز
من کتاب جبرو احتمال و گسسته انتشارات فار رو گرفتم . سبک آموزشش میدونی چه جوریه ؟ دقیقا مثل کتاب آموزش فیزیک پیش دانشگاهی گاج . یعنی یه چند صفحه ای درسنامه های جامع ( البته خوبه و همراه چند مثال) و بعدش هم تستهای تالیفی و برخلاف گاج تستهای کنکور سراسری داره . مطمئنا کتاب فیزیک انتشارات فار هم شبیه همین ریاضیات گسستش هست . شاید هم فرق داشته باشه . نمیدونم . ولی گاج هم خیلی خوبه ها . تستهای تالیفی که داره هدفهای متعددی رو دنبال میکنه . خیلی خوبه . اندیشه سازان رو ندارم . مسلما اندیشه سازان - کتابهاش همه خوبن ( هی ... فرهاد میثمی کجایی جیگر) ولی من گاج رو پیشنهاد میکنم . برای فیزیک پیش دانشگاهی اگه کنکوری هست ( هستی حالا ؟) تست گاج رو بگیر که دوجلدی هست . در جلد دوم ابتدا درسنامه های جامع داره که از درسنامهایی که خود آقای احمد جوکار در کتاب سبزش گذاشته بهتره . و خودش هم میگه با این درسنامه ها ( که تو کتاب تستش هست ) به هیچ جزوه ای احتیاج پیدا نمیکنید که راست هم گفته خدایی . دیگه خودت میدونی. ولی الان وقت اندک هست عزیز دل من .
برای آموزش کتابهای ریاضی به هیچ وجه گاج نگیر . برای ریاضی 2 : مبتکران . تک جلد . صورتی رنگ
هندسه 1 : حتما حتما حتما اندیشه سازان . مهندس فرهاد ابولقاسمی
از اون جایی که خیلی دوست دارم بچه ها رو راهنمای کنم بزار بهت بگم که برای ریاضیات الان اگه وقت نداری موضوعی بخون :
از ریاضی 2 فقط لگاریتم و مثلثات و تصاعد ( بهترین منبع = ریاضی 2 مبتکران . تک جلد صورتی رنگ )
از حسابان فقط معادله درجه 2 وبخش پذیری و تابع ( مهمترین بخش ریاضی )( بهترین منبع = جلد اول حسبان مبتکران . عباس امیدوار)
دیفرانسیل : رمزینه کتاب مناسبی هست . جلد 1 . برای دیفرانسیل 2 خوشخوان خوبه
دوستان گلم به جای موارد 1 و 2 میتونین ریاضیات پایه رو از خوشخوان جلد 2 بخونین + دیفرانسیل 1 از رمزینه = بهترین پیشنهاد
انتشارات مدرسه هم کتابهای موضوعی خوبی داره
برای کتاب تست هم = کتاب 8 کتاب ریاضی گاج عالیه . همه کتابها تو یه کتاب = 12000 تومان . دیگه نمیخواد اینقدر هزینه کنید . داری پاسخهای تشریحی مناسبی هم هست که داری نکات آموزشی و خلاصه بعضی از مباحثه . عالیه . از بین کتابهای تست به نظر من بهترینه .
Last edited by nits; 28-02-2010 at 21:25.
سطحم تو رياضي بالاست اما مي خوام ببينم كودومشو كار كنم تو كنكور موفق ترم
نه محمد امین جان من فیزیکشو دارم کمی از گسستشو دانلود کردم اونجوری نیست فقط اونی که تو گرفتی اونجوریه و اگرم دقت کرده باشی روش نوشته (( تست های آموزشی )) در حالی که بقیه کتاباش یا نوشته پله ی اول یا سری کاملا مفهومی
در ضمن خداوند 7 متر زبون به تو داده که بخوای با کژتابی حرف بزنی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)