راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن
راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن
راستشو بخوای دقیقا نمیدونم چون تا بحال مشکل تو رو نداشتم ولی مشکلاتی که تو بازیه من بود رو حل کرده امتحانش بکن ببین تصمیم با خودته
اسم ویروسش چیه ؟ از چه ویروس کشی استفاده میکنید ؟
اگر ویروش کشتون مک آفی باشه به عنوان تروجان میشناستش ویروس نیست تروجان کارش دستکاری کردن تو یک
برنامه هستش که این برنامه هم کارش همینه ولی فقط تو بازی PES 2009 نه ویندوز یا چیز دیگه مطمعن باشد ویروس
نیستش
كلا آنتي ويروسها به اين چيزا گير ميدن به ترينر ها ،كيگن ها ،كرك ها و ....
ببین دوست من ........اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم
ساکر 6 خیلی بازی خوبی بود و واقعا یکی از موفق ترین سری ساکر بود .....اما مسئله اصلی اینه که ساکر 6 برای همون دوره یه بازی موفق بود .......الان که 9 رو بازی میکنیم اصلا نباید حرفه 6 رو زد و حتی بگیم که چیه 6 خوب بود و....................چون این بازی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با 6 نیست .........
الان که 6 رو به یاد میارم از نظره من یه بازی به قول معروف خیالی و کارتونی هستش چون الان دارم 9 بازی میکنم ......
یه مسئله دیگه اینه که خیلی از ما به همون بازی قدیم که حالا خیلیا میگن 6 عادت کردیم .........
تغییر ندادن گیم پلی اصلا به نظره بنده قابل توجیح نیست اونم برای شرکت سازنده چون یه بازی مانند ساکر که همه ساله تولید میشه باید نسبت به ساله قبل تغییراتی داشته باشه و نکات و حرکات جدیدتری به بازی اضافه کنه و اونو بیاره رو به حقیقت
...اینو می خوام بگم که شما فکر کن مثلا ما الان 9 رو با گیم پلی 6 بازی می کردیم خوب این یه فاجعه برای کونامی حساب میشد .......
لازمه اینجا یه نکته رو در مورده اضافات یه سری بازی بگم که مثلا شما میگی:
چون مثلا فلان بازی این حرکت رو گذاشته و این حرکت رو تو یه بازی جدید میبینی با خودت میگی اینو کپی زده از اون بازی ............این یه عادت بده خصوصا برا ما ایرانیها که اینو یه نکته (بهتره بگم منفی ) در نظر میگیریم و میگیم رفته کپی زده اما در دنیای بازی که هیچ در تمام دنیا تقلید و الهام گرفتن به نظره من یکی از ضروریاته .....چون این کار عامل پیشرفت هستش ..حالا میخواد تقلید در بازی باشه یا هر چیزه دیگهمثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود
برای مثال اولین بازی که در دنیا احساس و عواطف رو داخل کرد mgs بود و چه بازیهایی ازش الگو گرفتن ......
دوسته من گیم پلی ساکر هیچ موقع از فیفا تقلید نکرده ......چون به نظره من هیچ نکته مثبت و بارزی نداره ......حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
موفق باشید
گیم پلی ساکر رو به واقعیت پیش رفته ......
در ضمن شما برای اینکه میگی گیم پلی ساکر رفته رو به فیفا چند دلیل بیار ........
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره
nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه
این هم عکسش
---------------------------------------
PES 2009 Patch 1.20
20.54 Mb
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32832
Patch Notes
Time of Release: 7/11/2008
* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings
به نظره من طراحی فیس تو ساکر 21 هستش ................
اینم 350 فیس اسکن شده و آماده برای ساکر
لینک دانلود : 14.5 مگابایت
. . . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لوگوی hd برای تیمها......امتحانش کردم جالب بود
لینک دانلود : 2 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
Last edited by google_boy07; 05-11-2008 at 23:53.
[دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره
nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه
این هم عکسش
ببین منم کسپر اسکای استفاده میکنم آخرین ورژنش هم هست حتی آبدیتش هم مال امروزه ولی این فایلو ویروس نمیشناسه
برای من که ایراد نمیگیره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Mohammad_Sn2001; 06-11-2008 at 00:37.
دوستان این هم یک منوی فارسی برای Pes 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad_Sn2001; 06-11-2008 at 00:30.
سلام چطور فیس را وارد بازی کنم لطفا راهنمایی ام کنید
سلام تو این 379 صفحه ای که من خوندم هیچکس جواب نداد این پولی که تو مد Bal به آدم میده به چه دردی میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)