تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 940 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فکر نکنم ها من خودم ویروش کش کاسپر اسکای استفاده میکنم هر 3 -4 روز هم یکبار آبدیت میکنم

راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

اين كرك مشكل منم حل ميكنه ؟ وقتي تو كاپ يا جام باشگاه هاي اروپا به دور حذفي صعود ميكنم ، بازي قاتي ميكنه و دكمه ها كار نميكنه !
    راستشو بخوای دقیقا نمیدونم چون تا بحال مشکل تو رو نداشتم ولی مشکلاتی که تو بازیه من بود رو حل کرده امتحانش بکن ببین تصمیم با خودته

راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن
    اسم ویروسش چیه ؟ از چه ویروس کشی استفاده میکنید ؟

اگر ویروش کشتون مک آفی باشه به عنوان تروجان میشناستش ویروس نیست تروجان کارش دستکاری کردن تو یک

برنامه هستش که این برنامه هم کارش همینه ولی فقط تو بازی PES 2009 نه ویندوز یا چیز دیگه مطمعن باشد ویروس

نیستش

داره خودمونی میشه eamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پايتخت فرهنگي ايران

پيش فرض

كلا آنتي ويروسها به اين چيزا گير ميدن به ترينر ها ،كيگن ها ،كرك ها و ....

4. این کاربر از eamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

سلام
    دوست عزیز اصلا احتیاجی به معذرت خواهی شما نبود من حرف شما رو قبول دارم بازی واقعی تر شده اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم من خودم وقتی فیفا 09 رو نصب کردم بعد چند ساعت بازی پاکش کردم و منتظر PES 09 بودم اما با این گیم پلی خودم وقتی ته BAL رو در بیارم بی خیالش می شم اما سری PES 06 رو هنوز که هنوزه می تونم بازی کنم و ازش لذت ببرم به خاطر جذابیت گیم پلیش
    تو دنیا، کونامی رو برایه بازی های بزرگ MGS ، PES ، SH می شناسن و هر کدومشون الگویی برایه سبک های خودشون شدن مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود
    حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
    موفق باشید
    اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم
    ببین دوست من ........

ساکر 6 خیلی بازی خوبی بود و واقعا یکی از موفق ترین سری ساکر بود .....اما مسئله اصلی اینه که ساکر 6 برای همون دوره یه بازی موفق بود .......الان که 9 رو بازی میکنیم اصلا نباید حرفه 6 رو زد و حتی بگیم که چیه 6 خوب بود و....................چون این بازی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با 6 نیست .........
    الان که 6 رو به یاد میارم از نظره من یه بازی به قول معروف خیالی و کارتونی هستش چون الان دارم 9 بازی میکنم ......

یه مسئله دیگه اینه که خیلی از ما به همون بازی قدیم که حالا خیلیا میگن 6 عادت کردیم .........

تغییر ندادن گیم پلی اصلا به نظره بنده قابل توجیح نیست اونم برای شرکت سازنده چون یه بازی مانند ساکر که همه ساله تولید میشه باید نسبت به ساله قبل تغییراتی داشته باشه و نکات و حرکات جدیدتری به بازی اضافه کنه و اونو بیاره رو به حقیقت
    ...اینو می خوام بگم که شما فکر کن مثلا ما الان 9 رو با گیم پلی 6 بازی می کردیم خوب این یه فاجعه برای کونامی حساب میشد .......

لازمه اینجا یه نکته رو در مورده اضافات یه سری بازی بگم که مثلا شما میگی:
    مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود
    چون مثلا فلان بازی این حرکت رو گذاشته و این حرکت رو تو یه بازی جدید میبینی با خودت میگی اینو کپی زده از اون بازی ............این یه عادت بده خصوصا برا ما ایرانیها که اینو یه نکته (بهتره بگم منفی ) در نظر میگیریم و میگیم رفته کپی زده اما در دنیای بازی که هیچ در تمام دنیا تقلید و الهام گرفتن به نظره من یکی از ضروریاته .....چون این کار عامل پیشرفت هستش ..حالا میخواد تقلید در بازی باشه یا هر چیزه دیگه

برای مثال اولین بازی که در دنیا احساس و عواطف رو داخل کرد mgs بود و چه بازیهایی ازش الگو گرفتن ......

حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
    موفق باشید
    دوسته من گیم پلی ساکر هیچ موقع از فیفا تقلید نکرده ......چون به نظره من هیچ نکته مثبت و بارزی نداره ......
    گیم پلی ساکر رو به واقعیت پیش رفته ......

در ضمن شما برای اینکه میگی گیم پلی ساکر رفته رو به فیفا چند دلیل بیار ........

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

6. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اسم ویروسش چیه ؟ از چه ویروس کشی استفاده میکنید ؟

اگر ویروش کشتون مک آفی باشه به عنوان تروجان میشناستش ویروس نیست تروجان کارش دستکاری کردن تو یک

برنامه هستش که این برنامه هم کارش همینه ولی فقط تو بازی PES 2009 نه ویندوز یا چیز دیگه مطمعن باشد ویروس

نیستش

دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره

nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه

این هم عکسش

---------------------------------------

PES 2009 Patch 1.20

20.54 Mb

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32832

Patch Notes

Time of Release: 7/11/2008

* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
    - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
    * Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
    - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
    * Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
    - Top Menu -> System settings

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظره من طراحی فیس تو ساکر 21 هستش ................

اینم 350 فیس اسکن شده و آماده برای ساکر

لینک دانلود : 14.5 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . . . . .
    اینم لوگوی hd برای تیمها......امتحانش کردم جالب بود

لینک دانلود : 2 مگابایت

کد:

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

Last edited by google_boy07; 05-11-2008 at 23:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

[دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره

nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه

این هم عکسش

ببین منم کسپر اسکای استفاده میکنم آخرین ورژنش هم هست حتی آبدیتش هم مال امروزه ولی این فایلو ویروس نمیشناسه

برای من که ایراد نمیگیره

Last edited by Mohammad_Sn2001; 06-11-2008 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوستان این هم یک منوی فارسی برای Pes 2009

کد:
    Last edited by Mohammad_Sn2001; 06-11-2008 at 00:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام چطور فیس را وارد بازی کنم لطفا راهنمایی ام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام تو این 379 صفحه ای که من خوندم هیچکس جواب نداد این پولی که تو مد Bal به آدم میده به چه دردی میخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •