سلام
من یه سایت میخام که در مورد هر چیزی مقاله های خوب داشته باشه و زیادم فلسلفی نباشه!!!!!
مثلhelioum.com که قبلنا خیلی کمکم میکرد
سلام
من یه سایت میخام که در مورد هر چیزی مقاله های خوب داشته باشه و زیادم فلسلفی نباشه!!!!!
مثلhelioum.com که قبلنا خیلی کمکم میکرد
دوست عزیز توضیح Hamid Hamid درسته . اون حرف at هم به خاطر کلمه this place است. at یعنی در. پس :
The Forces Defeated At This Place یعنی نیرو ها در این مکان شکست خوردند. در ضمن اگر this place را حذف کنیم دیگر at نمی آید.
موفق باشید.![]()
خب دوست عزیز فکر نمی کنم کتاب گرام معتبری باشه که به زبان فارسی هم باشه ولی از تجربه خودم میگم
حدود پنج یا شش سال پیش من مجموعه ایکس ال سی رو که اون موقع خیلی تبلیغ میشد خریدم مجموعه بدی نبود و کتاب گرامرش هم به زبون فارسی بود البته میگم ای مال پنج شش سال پیشه. شنیدم که الان مجموعه های جدید تر ومتنوع ترهم ازهمین ایکس ال سی تو بازار هست اما نمیدونم که کیفیت و محتواش چجوریه کتا باش تغیر کرده یا نه ولی می دونم الان تاسطوح خیلی با لا روهم تحت پوشش قرا داده.
یه نگاه به این بندازید پلیز
تو یه سایت نوشته بود : After all, technology needn't be drab.
این bad English هستش دیگه؟
باید بگیم doesn't need to be
درسته؟
سلام
من یه سوال داشتم اینکه مییدونیم Mexican gulf یه اسم خاص هست. من تو خیلی جاها دیدم که میگن The Mexican gulf ولی چرا نمیگم The tehran یا The tabrizn
این قاعدش چیه؟
ببخشید دوستان یه سوال!
در چند پست قبل پرسیدم تیچر بوک هستش و از این جور حرفا!
می خواستم بپرسم می تونم درس به درسشو پیدا و دانلود کنم؟
با تشکر
تو امریکا و ... افرادی هستند که کنار جاده می ایستند و انگشت شستشون را به بزرگراه اشاره میکنن که به علامت اینه که میخوان مجانی سوار بشن
معادل انگلیسی اش را میخواستم بدونم
سلام
hitchhiking
اونطور كه تو Longman نوشته مصطلحه و ظاهرا British هستش
یکی منو کمک کنه!
اگه کسی داره خودش برام بذاره!
من درس 4 رو می خوام!
اگه هم شد 3!
اگه هم شد مرور درس 3-4!
از همتون ممنون می شم!
من باید اینو تا ساعت 4 تحویل بدم!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)