با سلام
دوست عزیزم یعنی چی که درست مینویسه اما مربع دیده میشه؟؟؟
یه عکس از نمونه هایی که میگید بذارید
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیزم یعنی چی که درست مینویسه اما مربع دیده میشه؟؟؟
یه عکس از نمونه هایی که میگید بذارید
موفق باشید.
منم همین مشکل رو دارمیعنی مثلا با اینکه دکمه ی حروف رو میزنی اما نشون نمیده که چه حرفی رو زدی (به جاش مربع میاره) اما وقتی میفرستی درست نشون میده
منم به خاطر همین تو چت دیگه فینگلیش مینویسم![]()
سلام
باسه رکورد وبکم در یاهو مسنجر از چی نرم افزاری استفاده کنم ؟
هر برنامه ای زدم کار نکرده
از دوستان یه برنامه خوب معرفی کنید تا راحت بشه وبکم طرف رو ضبط کرد
Last edited by pesar_tanha; 01-06-2011 at 00:13.
با سلام
بهترین نرم افزار، نرم افزارهای فیلم برداری از تمام محیط ویندوز مثه snag it هست
موفق باشید.
لینک برنامه ش رو میشه بزارید اینجا؟snag it
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام من چند روزه یک مشکل پیدا کردم.وقتی برای اواتار یاهوم عکسی می زارم,عکس من به صورت سفید یا صورتی از ایدی های دیگه دیده می شه.یاهو ۱۱ دارم.این مشکل به خاطر چیه؟ با تشکر
يعني وقتي مينويسم مربع مينويسه ولي وقتي ميفرستم درست هست فقط نميتونم ببينم چي فرستادم كه خب خيلي خوب نيست
فونتاي ياهو مسنجرم عوض كردم و فونتاي معروف رو گذاشتم نشد اگه به فونته يه فونت پدر مادر دار كه هم انگلسي هم فارسيش OK باشه رو بگين يا اگه كار ديگه بايد بكنم بگين
اينم بگم اين مشكل تو سون 64 و 32 بود كه تو 32 درست شد با تغيير فونتا ولي تو 64 نشد كه نشد
مشكل چيه بگيد ديگه
ممنون
سلام دوستان ميشه چندين آيدي رو يه دفعه اد كرد؟ مثل 200 تا ايدي رو؟ ممنون مي شم
با سلام
یعنی ادرس 200 تا آی دی رو یه جایی بنویسید و ادد کنید؟؟
خیر دوست من نمیشه
اگه هم راهی باشه با این حجم ترافیکی که به وجود میاد بازم شدنی نیست
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)