قبلا ها انگار داشتند ولی چون زیاد با یه مگ فرق نداشت فکر کنم برداشتند اون دفعه که ارزون بود به خاطر عید بود
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
قبلا ها انگار داشتند ولی چون زیاد با یه مگ فرق نداشت فکر کنم برداشتند اون دفعه که ارزون بود به خاطر عید بود
من یه سرویسی میخوام که بهم پینگ خوب بده...برای گیم و اینا صبانت مناسبه؟دوستان صبانتی کسی این شرکت رو تایید میکنه؟
از دوستان پیشگامانی کسی اینجا مودم linksys wag120n داره؟ایا با پیشگامان مشکلی نداره و کلا راضی هستید؟
دوستان شبکیه(اسیاتک) رو حال کنید
صبح یکم خوابم برد نشد درست دیسکانکت بکنم![]()
فوت فوت(اسپند)![]()
میشه ترجمه اش کنید؟![]()
رفیقمون حدود 4 گیگ دانلود داشته!!
بزنم به تخته شبکیه بلا شده!!!
منم همون 3.4 رو دانلود میکنم.
لعنت لعنت به این پارس آنلاین همیشه میگفتم خوبه و پشتیبانیش هم عالی
2-3 روزه نویز خط شدید رفه بالا زنگیدم پشتیبانی گفت الان برات درستش میکنم یه کم ور رفت گفت اوکی شد ؟گفتم نه گفت خوب حالا درستش میکنم آقا یهو خط ما رو از 2مگ تبدیل کرد به یه مگ گفت درست شد گفتم snr شد 34 اما یه مگ شد که
گفت آره خطت نمیکشه بیشتر از این-هیچی حالا سرعت من از 100 تا 110 بالاتر نمیره-گفت باید به 32 دانلود کنی 100 که خیلی خوبه گفتم من با 185 دانلود میکردم گفت خوب دیگه نمیشه عیب از خط خودته ریتشو ببرم بالا نویزتم میره بالا اون وقت دیگه وصل نمیشه
حالا چی کار کنم ؟چرا خط من نویز دار شده ؟باید بزنم به 117؟
ترجمه نداره دیگه از ساعت 1 تا 10.30 4144 مگ دانلود و 121 مگ اپلود داشته که به خاطر اون نیم ساعت اضافه 108 مگ کم کرده ازم ولی بازم خوبه
حالا جالبیش اینجاست که خود اونایی که از اسیاتک مستقیم گرفتند همچین چیزی ندارند اصلا انگار مخصوص شبکیه است
256 داشتی یا 1 مگ ؟
میخوام دوباره isp عوض کنم اگه وضع نویزم همین جور موند
این 1 مگ هست256 داشتی یا 1 مگ ؟
میخوام دوباره isp عوض کنم اگه وضع نویزم همین جور موند
البته باید چند شب دیگه هم چک کنم ببینم پایداره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)