قدیما سرویس 512 فقط برای تبریز بود و برای شهرستان ها 256 بود.
ولی از وقتی برای تبریز 1 مگ اومده سرویس شهرستان ها هم 512 شده.تو سایتش هم که نوشته 512.
بهتره زنگ بزنین از خود شرکت بپرسین.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قدیما سرویس 512 فقط برای تبریز بود و برای شهرستان ها 256 بود.
ولی از وقتی برای تبریز 1 مگ اومده سرویس شهرستان ها هم 512 شده.تو سایتش هم که نوشته 512.
بهتره زنگ بزنین از خود شرکت بپرسین.
من می خواهم فردا یکی بخرم همارا از تمامی سرویس ها بهتره .
منم میخوام فردا برم تو کار شاتل ART1
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟ (نامحدود و پینگش پایین باشه و ماهانه زیر 30 تومن)
شاتل تو تهران آشغال شده چه برسه تو تبریز . بهتره بری سمت همارا .
کسی خبر نداره که قیمت اینترنت در سال بعدی کاهش پیدا می کنه یا نه؟
از هر سه عزیز تشکر میکنم بابت توجهی که به مطلب داشتند
جواب دوستان تقریبا در همون جهتی هست که میخوام نتیجه بگیرم
پاسخ توحید رو در دسته ی عمومی قرار میدیم که یوزرای زیادی مخاطبش هستند
و پاسخ شادلی رو هم در دسته ی دیگه که حالت خاص تر میشه
با اجازتون یک مثال عامیانه میزنم از فرآیندی که هر روز برام اتفاق میفته اما سعی کنید برداشت عامیانه نکنید !!!
هر روز قبل از اینکه برم سر کار صبحانه باید بخورم و طبیعتا نان تازه لازم هست ،
تعداد نانوایی هایی که نان روغنی پخت میکنند و در محدوده ی 1 - 2 کیلومتری منزل هستند ( و طبیعتا میشه در زمان 10 دقیقه با ماشین نان گرفت و اومد ) حدود 10 تا هست
طبیعتا اختیار این رو دارم که از هرکدوم این ها نان بخرم ولی هر یک به دلیلی از لیست من حذف شدند و فقط 2 نانوایی در ته لیست باقی مانده ! که اتفاقا فاصله ی هر دو تقریبا یکی هست ( متغیر فاصله حذف میشه ! )
نانوایی اول که مشتری قدیمیش هستم نان برشته با کنجد فراوان تحویلم میده و بین این همه نانوایی بهترین نان رو میتونم از این نانوایی تهیه کنم اما کل کارکنانش 2 نفر هستند
و نانوایی دوم که نانش از کیفیت کمتری نسبت به اولی برخوردار هست اما توسط چند برادر اداره میشه و به همین دلیل تعداد کارکنانش بین 3 تا 4 نفر متغیر هست
هر روز صبح که به قصد خرید نان میرم بیرون 2 انتخاب در پیش رو دارم :
- خرید از نانوایی که نان خوشمزه داره
- خرید از نانوایی که نان رو سریع میپزه و تحویل میده
(( همانند مثال ISP که یکی سرعت مناسب و دیگری پینگ خوب و دیگری ساعات رایگین اضافه و . .. در اختیار مشتری قرار میدهد))
پس به عبارتی برای هر بار خرید نان ناچارا باید tradeoff (سبک/سنگین) بین این دو گزینه برگزار کنم ، به این شکل :
اگر صبح زوود بیدار شدم و زمان بیشتری در اختیار دارم از نانوایی اول خرید میکنم تا نان تازه میل کنم
اگر وقت کمی در اختیارم هست از نانوایی دوم خرید میکنم تا هدر رفتزمان کمتری رو داشته باشم
همانطور که میبینید در هر دو حالت یک مزیت وجود دارد نسبت به دیگری ( که اگر نداشت به سرنوشت 8 نانوایی حذف شده دچار میش ! ) ولی این من خریدار هستم که باید بین نیازهام و محدودیت هایم توازنی برقرار کنم و بعد اقدام کنم
در مثال بالا : وقتی من زمان کمی در اختیار دارم نمیتوانم ادعا کنم که مایلم نان برشته با کنجد فراوان بخورم ! چون عملا امکان ندارد
اگر هر کسی بتواند این پست ( نوعی ) را به محدودیت ها و نیاز های خودش تعمیم دهد بسیاری از مشکلاتمان حل خواهد شد![]()
Last edited by MaSoOd; 07-02-2010 at 20:59.
گفته های شما درست ولی یه خورده به ما هم حق بدین.
پینگ زیر 100 و سرعت بالای 2 مگ الان دیگه توی دنیا حداقل به حساب میاد.(این که دیگه عملا امکان داره هر شرکتی که یک مگ میده صد در صد توانایی 2 مگ هم داره).
این سرعت افتضاح و پینگ بالا رو خود شرکت ها به قیمت چند برابر میفروشن.
چرا ما همیشه باید خودمونو با شرکت ها هماهنگ کنیم؟!!!
به نظر من سرعت خوب و پینگ مسئله اصلی نیست و مشکل اصلی قیمت بالا و خدمات بسیار ضعیف در مقابل مبلغ دریافتیشون هست.
مسعود خان شما چه خوش صبحانه ایهر روز صبح نون تازه چه فازی میده..!
![]()
دوستانيكه از همارا استفاده ميكنن اينروزا وضع دانلود شبانه چجوريه؟مال من كه فوق العاده پايئن اومده حتي تا 100 مگ !!!
خدا این کابل بندر جاسک را از ریشه نابود کنه تا مطمئن شویم که دیگه اینترنت نداریم . آخه به کی میگی باور میکنه !!!!! تورو خدا کار ما رو ببینید ..... اینترنت یه کشور توسط یه سیم تامین میشه !!!!! بابا بسه دروغ نگین راحت بگین روز های مهمی در پیش داریم همین . هم باید حرص دروغ گویی اینا را بخوریم و هم سرعت نفتی !!
داشتم با گوگل ارث عکسی از این بندر خوشبخت پیدا می کردم که هیچی نصیبم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)