تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 378 از 2550 اولاول ... 2783283683743753763773783793803813823884284788781378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من می خواهم adslهمارا سیسم در شهرستام مرند بخرم در قسمت تعرفه ها نوشته 128-512ولی وقتی می خواهم سفارش بدهم128-256می نویسه جریان چیست؟
    Classic(128~256)
    محدود
    قدیما سرویس 512 فقط برای تبریز بود و برای شهرستان ها 256 بود.

ولی از وقتی برای تبریز 1 مگ اومده سرویس شهرستان ها هم 512 شده.تو سایتش هم که نوشته 512.

بهتره زنگ بزنین از خود شرکت بپرسین.

2. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من می خواهم فردا یکی بخرم همارا از تمامی سرویس ها بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

منم میخوام فردا برم تو کار شاتل ART1

کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟ (نامحدود و پینگش پایین باشه و ماهانه زیر 30 تومن)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شاتل تو تهران آشغال شده چه برسه تو تبریز . بهتره بری سمت همارا .

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

کسی خبر نداره که قیمت اینترنت در سال بعدی کاهش پیدا می کنه یا نه؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

صفحات قبل مطلبی رو عنوان کردم هر چند مختصر و مفید ولی بین  پست ها گم شد !!!
      سعی میکنم مطلب رو باز کنم :
    من از یک isp سرویس میگیرم که با خواسته های من همخوانی نداره سیاستش ، 
    چه دلیلی داره که سر هر برج سرویس رو تمدید کنم ؟ 
    دووستان نظرشون در این باره چیه ؟ 
    هیچ دلیلی نداره جز اینکه ISP بهتر از اون و همخوان با خواسته هاتون پیدا نکردین !
    همارا با اینکه هر از گاهی مشکل داشته (مث خیلی از ISP های دیگه ) اما استفاده از سرویس نامحدود برام مهمتره .
    اما اگه کسی فک میکنه Isp ی بهتر از Isp ی که الان ازش سرویس میگیره هست و کاری نمی کنه منطقی نیست .

سلام بر مسعود جان گل و گلاب
     به نظرم عوامل متعددی میتونه موثر باشه.
    مهمترینش شاید اینا باشن.
    (البته اینا برای من نیستند. چون من از ISP ای که دارم، تا حدودی راضی هستم.)

برای عموم کسانی که از ADSL استفاده میکنن، موارد زیر میتونه جواب سوال شما باشه.

• تمام ISP ها در یک حد هستند.
    • نمیخوام ریسک کنم؛ چون معلوم نیست که ISP بعدی بدتر باشه.
    • با توجه به مورد بالایی، نمیخوام زود زود پول رانژه بدم.
    • مشکل از ISP ها نیست. مشکل از منه که به هر چیزی با عینک بد بینی نگاه میکنم. (بابا از کشور جهان سوم که دیگه ISP بهتر از اینا نیمشه انتظار داشت )

حالا هدفتون از این سوالا چی بود؟
    خوب مسعود جان میشه خواسته هاتو از یه PAP برا من بگی تا راحت تر بتونم به سوال جواب بدم !

از هر سه عزیز تشکر میکنم بابت توجهی که به مطلب داشتند 
    جواب دوستان تقریبا در همون جهتی هست که میخوام نتیجه بگیرم 
    پاسخ توحید رو در دسته ی عمومی قرار میدیم که یوزرای زیادی مخاطبش هستند 
    و پاسخ شادلی رو هم در دسته ی دیگه  که حالت خاص تر میشه 

با اجازتون یک مثال عامیانه میزنم از فرآیندی که هر روز برام اتفاق میفته اما سعی کنید برداشت عامیانه نکنید !!! 

هر روز قبل از اینکه برم سر کار صبحانه باید بخورم و طبیعتا نان تازه لازم هست ،
    تعداد نانوایی هایی که نان روغنی پخت میکنند و  در محدوده ی 1 - 2 کیلومتری منزل هستند ( و طبیعتا میشه در زمان 10 دقیقه با ماشین نان گرفت و اومد ) حدود 10 تا هست 

طبیعتا اختیار این رو دارم که  از  هرکدوم این ها نان بخرم  ولی هر یک به دلیلی از لیست من حذف شدند  و  فقط 2  نانوایی در ته لیست باقی مانده ! که اتفاقا  فاصله ی هر دو تقریبا یکی هست ( متغیر فاصله حذف میشه ! ) 

نانوایی اول که مشتری قدیمیش هستم نان برشته با کنجد فراوان تحویلم میده و بین این همه نانوایی بهترین نان رو میتونم از این نانوایی تهیه کنم  اما کل کارکنانش 2 نفر هستند 
    و نانوایی دوم که نانش از کیفیت کمتری نسبت به اولی برخوردار هست اما توسط چند برادر اداره میشه و به همین دلیل تعداد کارکنانش بین 3 تا 4 نفر متغیر هست 

هر روز صبح که به قصد خرید نان میرم بیرون 2 انتخاب در پیش رو دارم :
    - خرید از نانوایی که نان خوشمزه داره 
    - خرید از نانوایی که نان رو سریع میپزه و تحویل میده 

(( همانند مثال ISP که یکی سرعت مناسب و دیگری پینگ خوب و دیگری ساعات رایگین اضافه و . ..   در اختیار مشتری قرار میدهد))

پس به عبارتی برای هر بار خرید نان ناچارا باید tradeoff (سبک/سنگین) بین این دو گزینه برگزار کنم ، به این شکل :

اگر صبح زوود بیدار شدم و زمان بیشتری در اختیار دارم از نانوایی اول خرید میکنم تا نان تازه میل کنم 
    اگر وقت کمی در اختیارم هست  از نانوایی دوم خرید میکنم تا هدر رفتزمان کمتری رو داشته باشم 

همانطور که میبینید در هر دو حالت یک مزیت وجود دارد نسبت به دیگری ( که اگر نداشت به سرنوشت 8 نانوایی حذف شده دچار میش ! ) ولی این من خریدار هستم که باید بین نیازهام و محدودیت هایم توازنی برقرار کنم و بعد اقدام کنم 

در مثال بالا  : وقتی من زمان کمی در اختیار دارم نمیتوانم ادعا کنم که مایلم نان برشته با کنجد فراوان بخورم ! چون عملا امکان ندارد 

اگر هر کسی بتواند این پست ( نوعی ) را به محدودیت ها و نیاز های خودش تعمیم دهد بسیاری از مشکلاتمان حل خواهد شد  
    Last edited by MaSoOd; 07-02-2010 at 20:59.

8. 8 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

از هر سه عزیز تشکر میکنم بابت توجهی که به مطلب داشتند
    جواب دوستان تقریبا در همون جهتی هست که میخوام نتیجه بگیرم
    پاسخ توحید رو در دسته ی عمومی قرار میدیم که یوزرای زیادی مخاطبش هستند
    و پاسخ شادلی رو هم در دسته ی دیگه که حالت خاص تر میشه

با اجازتون یک مثال عامیانه میزنم از فرآیندی که هر روز برام اتفاق میفته اما سعی کنید برداشت عامیانه نکنید !!!

تعداد نانوایی هایی که نان روغنی پخت میکنند و در محدوده ی 1 - 2 کیلومتری منزل هستند ( و طبیعتا میشه در زمان 10 دقیقه با ماشین نان گرفت و اومد ) حدود 10 تا هست

طبیعتا اختیار این رو دارم که از هرکدوم این ها نان بخرم ولی هر یک به دلیلی از لیست من حذف شدند و فقط 2 نانوایی در ته لیست باقی مانده ! که اتفاقا فاصله ی هر دو تقریبا یکی هست ( متغیر فاصله حذف میشه ! )

نانوایی اول که مشتری قدیمیش هستم نان برشته با کنجد فراوان تحویلم میده و بین این همه نانوایی بهترین نان رو میتونم از این نانوایی تهیه کنم اما کل کارکنانش 2 نفر هستند
    و نانوایی دوم که نانش از کیفیت کمتری نسبت به اولی برخوردار هست اما توسط چند برادر اداره میشه و به همین دلیل تعداد کارکنانش بین 3 تا 4 نفر متغیر هست

(( همانند مثال ISP که یکی سرعت مناسب و دیگری پینگ خوب و دیگری ساعات رایگین اضافه و . .. در اختیار مشتری قرار میدهد))

پس به عبارتی برای هر بار خرید نان ناچارا باید tradeoff (سبک/سنگین) بین این دو گزینه برگزار کنم ، به این شکل :

اگر صبح زوود بیدار شدم و زمان بیشتری در اختیار دارم از نانوایی اول خرید میکنم تا نان تازه میل کنم
    اگر وقت کمی در اختیارم هست از نانوایی دوم خرید میکنم تا هدر رفتزمان کمتری رو داشته باشم

همانطور که میبینید در هر دو حالت یک مزیت وجود دارد نسبت به دیگری ( که اگر نداشت به سرنوشت 8 نانوایی حذف شده دچار میش ! ) ولی این من خریدار هستم که باید بین نیازهام و محدودیت هایم توازنی برقرار کنم و بعد اقدام کنم

در مثال بالا : وقتی من زمان کمی در اختیار دارم نمیتوانم ادعا کنم که مایلم نان برشته با کنجد فراوان بخورم ! چون عملا امکان ندارد

اگر هر کسی بتواند این پست ( نوعی ) را به محدودیت ها و نیاز های خودش تعمیم دهد بسیاری از مشکلاتمان حل خواهد شد
    گفته های شما درست ولی یه خورده به ما هم حق بدین.

پینگ زیر 100 و سرعت بالای 2 مگ الان دیگه توی دنیا حداقل به حساب میاد.(این که دیگه عملا امکان داره هر شرکتی که یک مگ میده صد در صد توانایی 2 مگ هم داره).

این سرعت افتضاح و پینگ بالا رو خود شرکت ها به قیمت چند برابر میفروشن.

چرا ما همیشه باید خودمونو با شرکت ها هماهنگ کنیم؟!!!

به نظر من سرعت خوب و پینگ مسئله اصلی نیست و مشکل اصلی قیمت بالا و خدمات بسیار ضعیف در مقابل مبلغ دریافتیشون هست.

10. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

تعداد نانوایی هایی که نان روغنی پخت میکنند و در محدوده ی 1 - 2 کیلومتری منزل هستند ( و طبیعتا میشه در زمان 10 دقیقه با ماشین نان گرفت و اومد ) حدود 10 تا هست

طبیعتا اختیار این رو دارم که از هرکدوم این ها نان بخرم ولی هر یک به دلیلی از لیست من حذف شدند و فقط 2 نانوایی در ته لیست باقی مانده ! که اتفاقا فاصله ی هر دو تقریبا یکی هست ( متغیر فاصله حذف میشه ! )

نانوایی اول که مشتری قدیمیش هستم نان برشته با کنجد فراوان تحویلم میده و بین این همه نانوایی بهترین نان رو میتونم از این نانوایی تهیه کنم اما کل کارکنانش 2 نفر هستند

مسعود خان شما چه خوش صبحانه ای هر روز صبح نون تازه چه فازی میده..!

12. این کاربر از aminalex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانيكه از همارا استفاده ميكنن اينروزا وضع دانلود شبانه چجوريه؟مال من كه فوق العاده پايئن اومده حتي تا 100 مگ !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خدا این کابل بندر جاسک را از ریشه نابود کنه تا مطمئن شویم که دیگه اینترنت نداریم . آخه به کی میگی باور میکنه !!!!! تورو خدا کار ما رو ببینید ..... اینترنت یه کشور توسط یه سیم تامین میشه !!!!! بابا بسه دروغ نگین راحت بگین روز های مهمی در پیش داریم همین . هم باید حرص دروغ گویی اینا را بخوریم و هم سرعت نفتی !!
    داشتم با گوگل ارث عکسی از این بندر خوشبخت پیدا می کردم که هیچی نصیبم نشد

15. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •