مطمنید دریچه گاز و استپر درست هستند و ای سی یو تنظیمو خطایی نداره بعضی وقتها تنظیم نبودن و یا مشکل شمع و کویل دوبل و یا حتی ژیگلور گاز هم میتونه باعث خوب گاز نخوردن و باصطلاح خفگی سطحی در دوی پایین باشه
مطمنید دریچه گاز و استپر درست هستند و ای سی یو تنظیمو خطایی نداره بعضی وقتها تنظیم نبودن و یا مشکل شمع و کویل دوبل و یا حتی ژیگلور گاز هم میتونه باعث خوب گاز نخوردن و باصطلاح خفگی سطحی در دوی پایین باشه
اضافه کنم که سعی کنید زمانی این کارو انجام بدین که کیت 3گانه دیسک و صفحه و بلبرینگ بسته بندی عوض شه که هم خرجتون کمتر شه و هم مشکل مچ نششدنو تعمیر مجدد از دستتون کم شه
احتمال سنسور اکسیژن هم بسیار قویه درصوتی که مخصوصا مصرف تغییر کرده و یا در حرکت هم ریپ بزنه
ضرر نداره اگه شمع و وایر شمع رو هم چک کنیدو اگه بتونید در حلت ریپ زدن ببینید که ایا همه سیلندرها بدرستی کار میکنه یا نه
وقی سرد اینطوری میشه چند دقیقه
سلام
فقط اضافه کنم که بعضی از ماشینها دو تا سنسور حرارتِ آب رادیاتور داره
یکیش مثل اینی که شما عکسش رو گذاشتین , سیمش دو رشته ای هست .
این سنسور دمایِ آب رادیاتور رو به صورت ولتاژ میفرسته برای ucu کامپیوتر ماشین و کامپیوتر با توجه به سردی یا گرمی موتور , زمانِ جرقه زدنِ شمعها و مقدار پاشش سوخت رو تنظیم میکنه .
هر چی موتور گرمتر بشه مقاومتِ سنسور کولانت کمتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوتر یک ولتاژ ثابت میفرسته برای سنسور و از سیم دیگه یک ولتاژ متغیر بر میگرده به کامپیوتر
مثال
کامپیوتر 5 ولت همیشه میفرسته برای سنسور . وقتی موتور سرده سنسور 4 ولت میفرسته برای کامپیوتر اما با گرم شدن تدرجی موتور ولتاژ خروجی سنسور میرسه به 1 ولت .
سنسور دوم سنسوری هست که به آمپر حرارت وصله و سیمش تکی هست
i.ebayimg.com/t/COOLANT-TEMPERATURE-SENSOR-SENDER-CHEVROLET-DAEWOO-NUBIRA-MATIZ-NEXIA-OPEL-SAAB-/00/s/MzEwWDMxMA==/z/Qg8AAMXQwKdRbRQG/$T2eC16JHJGsFFMsZgL3rBRbRQFwJog~~60_35.JPG
در این ماشینها ممکنه راننده ببینه آمپر آب طبیعی و نرمال هست اما سنسور آب کامپیوتر خراب باشه و کامپیوتر نفهمه ماشین سرده یا گرمه .
در بیشتر ماشینها اگر در حالت سرد , فیش سنسور آب که مال کامپیوتر هست رو بکشین چراغ چک انجین روشن میشه و فن رادیاتور هم با دور آرام روشن میشه .
این دو سنسور دو مدار جداگانه دارند و اصلاً به هم ارتباط ندارند
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-11-2013 at 22:58. دليل: تصحیح
سلامسلام
فقط اضافه کنم که بعضی از ماشینها دو تا سنسور حرارتِ آب رادیاتور داره
یکیش مثل اینی که شما عکسش رو گذاشتین , سیمش دو رشته ای هست .
این سنسور دمایِ آب رادیاتور رو به صورت ولتاژ میفرسته برای ucu کامپیوتر ماشین و کامپیوتر با توجه به سردی یا گرمی موتور , زمانِ جرقه زدنِ شمعها و مقدار پاشش سوخت رو تنظیم میکنه .
هر چی موتور گرمتر بشه مقاومتِ سنسور کولانت بیشتر میشه
کامپیوتر یک ولتاژ ثابت میفرسته برای سنسور و از سیم دیگه یک ولتاژ متغیر بر میگرده به کامپیوتر
مثال
کامپیوتر 5 ولت همیشه میفرسته برای سنسور . وقتی موتور سرده سنسور 4 ولت میفرسته برای کامپیوتر اما با گرم شدن تدرجی موتور ولتاژ خروجی سنسور میرسه به 1 ولت .
سنسور دوم سنسوری هست که به آمپر حرارت وصله و سیمش تکی هست
i.ebayimg.com/t/COOLANT-TEMPERATURE-SENSOR-SENDER-CHEVROLET-DAEWOO-NUBIRA-MATIZ-NEXIA-OPEL-SAAB-/00/s/MzEwWDMxMA==/z/Qg8AAMXQwKdRbRQG/$T2eC16JHJGsFFMsZgL3rBRbRQFwJog~~60_35.JPG
در این ماشینها ممکنه راننده ببینه آمپر آب طبیعی و نرمال هست اما سنسور آب کامپیوتر خراب باشه و کامپیوتر نفهمه ماشین سرده یا گرمه .
در بیشتر ماشینها اگر در حالت سرد , فیش سنسور آب که مال کامپیوتر هست رو بکشین چراغ چک انجین روشن میشه و فن رادیاتور هم با دور آرام روشن میشه .
این دو سنسور دو مدار جداگانه دارند و اصلاً به هم ارتباط ندارند
دقیقا درسته.
پراید هم فکر کنم تا مدل 89 یک فشنگی آب داشت که دما رو به پشت آمپر می فرستاد و یک سنسور داشت که دما رو به Ecu می فرستاد.
ولی مطمئنم ماشین ایشون فقط یک سنسور داره که دما رو مشترکا به Ecu و پشت آمپر میفرسته. پس اگه سنسور دما مشکلی داشته باشه ، معمولا دمای پشت آمپر هم غلط نشون میده.
در ضمن می تونی 4 تا شمع رو باز کنی ( یا بیرون مکانیکی برات باز کنه ) و باید رنگ چینی تمام شمع ها قهوه ای روشن باشه.اگه یکی از شمع ها رنگش سیاه بود ، یعنی که جرقه یا انژکتور اون سیلندر مشکل داره.
Last edited by bijandarbari; 30-11-2013 at 22:18.
سلام
من سمند EF7 بنزینی دارم که تا حالا 4000 تا کار کرده.
از اول این ایراد رو داشت که وقتی راه می افتی یا حتی بعضی مواقع تو دنده های دیگه هم بعد از ول کردن کلاچ یه لحظه موتور کپ میکنه بعد یهو گاز میخوره.
در ضمن بعضی وقتها خیلی سر حال و پرشتاب بعد ناگهان ضعیف میشه و هرچی گاز میدی به زور راه میره.
دیاگ هم زدم هیچ ایرادی رو نشان نداد.با توجه به اینکه دریچه گاز سیمی هست و سنسور کلاچ هم ندارد به نظر شما ایراد از کجاست؟
خودم فکر میکنم از ناک سنسور باشه که به ECU فرمان غلط میده.
راهنمایی کنید ممنون میشم
من سنسور دمای آب رو تست کردم در دمای 10 درجه اهم 3.22 کیلو بود بعدشم فشنگی نمایش آب رو هم داره سنسور دما رو اوردن جلو سر سیلندر زیر فشنگی آب بعشم نتونستم مپ سنسور چک کنم 4 تا پایه داشته نمیدونستم کدوم پایه ها 1 و 2 هست بعدش باید مپ سنسور باز کنم چون ترسیم باز کنم تنظیمی داشته باشه.
آره چک کردن به صورت دایره 15 سانتی لکه روغن زیر ماشین هست ببخشید من منظور تعویض روغنی نفهمیدم 1.5 کم میکنه
منظورش اینه 1.5 لیتر روغن کم میکنه؟ بعدش این 1.5 لیتر برای چه مدت خالی میشه روغن من که یک هفته عوض کردم تا کی خالی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)