تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 378 از 3745 اولاول ... 2783283683743753763773783793803813823884284788781378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ما که از آسیاتک خداحافظی کردیم صبح زنگ زد گفت آقا چرا میخواهید قطع کنید گفتم به خاطر قیمتهاتون من 5 سال مشتریتون هستم. گفت قیمتهای جدیدیمون مگه ندید گفتم دیدم و براش مثال صبانت زدم. و گفتم رو خط دیگه تقاضا اینترنت دادم و علاقه ای به ادامه قراداد ندارم. بای بای

الان هم که قیمتهای خوشگل مبین نت رو دیدم حال کردم قیمتهای رو خیلی آورده پایین و حجم بالا

2. 4 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

رنکینگ متما بین شرکتهایی هست که عضو متما باشن
    آسیاتک ظاهرا اصلا عضو متما نیست که بخواد تو رنکینگ باشه.
    حالا یه چیز جالب بگم راجب رنکینگ :

اون موقع من شاتل داشتم حدود 2-3 روزی سرعت بردن رو 3mb با حدود 300 KB/S دانلود میکردم (سرویس 128 Eco ) تو P30world همه حال کرده بودن با شاتل . بعدها فهمیدیم واسه همین رنکینگ بوده سرعتا رو برده بالا.

باز آسیاتک هر کاری بکنه از این نامردیا نمیکنه . مشکل آسیاتک فقط قیمتشه ولی خداییش کیفیتش تضمین شدست حداقل من واسه ماهی 5 هزار تومن کیفیت رئ ترجیح میدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون موقع من شاتل داشتم حدود 2-3 روزی سرعت بردن رو 3mb با حدود 300 KB/S دانلود میکردم (سرویس 128 Eco ) تو P30world همه حال کرده بودن با شاتل . بعدها فهمیدیم واسه همین رنکینگ بوده سرعتا رو برده بالا.

باز آسیاتک هر کاری بکنه از این نامردیا نمیکنه . مشکل آسیاتک فقط قیمتشه ولی خداییش کیفیتش تضمین شدست حداقل من واسه ماهی 5 هزار تومن کیفیت رئ ترجیح میدم .
    سلام دوست عزیزم
    این چه منطقیه شما دارید شاتل یه زمان تا 300 کی برد بالا که بره تو رنکینگ؟ ما حاضریم یه درصدی بیشتر بدیم تا آسیاتک از این کارا بکنه حالا میخواد صعود کنه آسیا میخواد بره المپیک به ما دیگه ربطی نداره مهم خدماته که به کاربر داده میشه با هر قصدی بالاخره حداقل انقدر این سرعت ثابت 32 کی رو نمیبینند کاربران اون شرکتها. در ضمن چرا با منحرف کردن اذهان قصد دور زدن موضوع رو دارید برادر من ما کلا چند نوع یوزر داریم در سطوح مختلف کامپیوتر low-userوmid junior-userوhigh end pro-user ما بحثمون اینه که این شرکت برای رده سوم خدماتش مفتضحه منی که نیاز به سرعت متعادل دارم برای کارهام باید خدماتی متناسب با من باشه که متاسفانه میبینیم تمام پلنهاشون از تمام بقیه شرکتها گرونتره و خدماتشون ضعیف تر این بحث کیفیت چی هست شما مطرح میکنید؟کیفیت منظورتون چیه؟
    شما به من اینو بگید که چرا باید مخابرات نامحدود رو 12 هزار تومن بده ولی اسیاتک محدود حجمی رو 40 هزار تومن سوار منه بدبخت کنه چرا آسیاتک سرعت های حجمی رو همون سرعت واقعی داره بار مردم میکنه من که نگفتم برید با کشورهای اروپایی مقایسه کنید عزیزه من که شما 30 یورو میدید یه تلوزیون دیجیتال با کریدیت کارت با یه اینترنت دو - سه مگی برودبند بهتون میدن من گفتم با همین شرکتهای داخلی ایران مثل شاتل و پارس آنلاین مقایسه بشه آسیاتک مفتضح کامل هست و کلی انتقاد بهش وارده یا مثلا در مورد پینگ شما تو شب ساعت 1 به بعد پینگتون چقدر هست برای من باور کنید به 2000-3000 میرسه این فحشه به شخصیت بنده واقعا منظورتون از کیفیت رو من متوجه نشدم در مورد اینکه میگید برید از جایی دیگه بگیرید من به خاطر اینکه ایپیم در یه جا با 79.127 ثبت هست و دلیل طولانی شدن زمان نصب نمیتونم برم شرکت دیگه وگرنه هفت هزار دفعه اینکارو کرده بودم اینا که نمیشه دلیل که اگر نمیخواید برید شرکت دیگه این که معنی نداره دوست من منتظر جوابتون هستم؟

5. 5 کاربر از nokia_sisx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نمیدونم یه دفعه چطور دو سه نفر پیدا شد یهویی از اسیاتک دفاع کنن

7. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ما که تو این 6 ماهی که ازشون سرویس گرفتیم هیچ کیفیت تضمین شده ای ندیدیم جز قطعی های مکرررررررررر طوری که اشک آدم رو در میاورد و افت سرعت اینترنت شبانه در حد ذغال
    نمی دونم حالا شاید برای یه عده ای تضمین کردنش یا حالا هر چی ......
    این شرکت ها همه مثل همن و به فکر منافع خودشونن همینو بس

9. 3 کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمیدونم یه دفعه چطور دو سه نفر پیدا شد یهویی از اسیاتک دفاع کنن
    شما فقط اونیکه دوست داری میشنوی و ظاهرا صحبتهای بقیه برای شما ارزشی نداره.
    حرف من این بود برای مرکز مخابراتی که من ازش سرویس میگیرم بین سرویس شاتل , مخابرات و آسیا تک بهترین گزینه برای من آسیا تک هست .
    توی صفحات قبل نگاه کنید هم تست سرعت با speed test گذاشتم هم آمار دانلود سرویس شبانه به طور متوسط ساعتی 430 مگ با سرویس 1 مگ دانلود دارم .
    کسانیکه میخوان سرویس آسیاتک رو تهیه کنند بهتره قبلش از یوزرهایی که در مرکز مخابراتشون سرویس دارند تحقیق بکنند .
    فکر نمیکنم بحث کردن با شما ارزش وقت گذاشتن داشته باشه .

11. 2 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام دوست عزیزم
    این چه منطقیه شما دارید شاتل یه زمان تا 300 کی برد بالا که بره تو رنکینگ؟ ما حاضریم یه درصدی بیشتر بدیم تا آسیاتک از این کارا بکنه حالا میخواد صعود کنه آسیا میخواد بره المپیک به ما دیگه ربطی نداره مهم خدماته که به کاربر داده میشه با هر قصدی بالاخره حداقل انقدر این سرعت ثابت 32 کی رو نمیبینند کاربران اون شرکتها. در ضمن چرا با منحرف کردن اذهان قصد دور زدن موضوع رو دارید برادر من ما کلا چند نوع یوزر داریم در سطوح مختلف کامپیوتر low-userوmid junior-userوhigh end pro-user ما بحثمون اینه که این شرکت برای رده سوم خدماتش مفتضحه منی که نیاز به سرعت متعادل دارم برای کارهام باید خدماتی متناسب با من باشه که متاسفانه میبینیم تمام پلنهاشون از تمام بقیه شرکتها گرونتره و خدماتشون ضعیف تر این بحث کیفیت چی هست شما مطرح میکنید؟کیفیت منظورتون چیه؟
    شما به من اینو بگید که چرا باید مخابرات نامحدود رو 12 هزار تومن بده ولی اسیاتک محدود حجمی رو 40 هزار تومن سوار منه بدبخت کنه چرا آسیاتک سرعت های حجمی رو همون سرعت واقعی داره بار مردم میکنه من که نگفتم برید با کشورهای اروپایی مقایسه کنید عزیزه من که شما 30 یورو میدید یه تلوزیون دیجیتال با کریدیت کارت با یه اینترنت دو - سه مگی برودبند بهتون میدن من گفتم با همین شرکتهای داخلی ایران مثل شاتل و پارس آنلاین مقایسه بشه آسیاتک مفتضح کامل هست و کلی انتقاد بهش وارده یا مثلا در مورد پینگ شما تو شب ساعت 1 به بعد پینگتون چقدر هست برای من باور کنید به 2000-3000 میرسه این فحشه به شخصیت بنده واقعا منظورتون از کیفیت رو من متوجه نشدم در مورد اینکه میگید برید از جایی دیگه بگیرید من به خاطر اینکه ایپیم در یه جا با 79.127 ثبت هست و دلیل طولانی شدن زمان نصب نمیتونم برم شرکت دیگه وگرنه هفت هزار دفعه اینکارو کرده بودم اینا که نمیشه دلیل که اگر نمیخواید برید شرکت دیگه این که معنی نداره دوست من منتظر جوابتون هستم؟
    خوب بیاید این مدرک من که سرعت و پینگ رو نشون میده :

خوب حداقل ماله من که خوبه . شاید آسیاتک با مرکز مخابراتی شما مشکلی داره ؟ به عنوان مثال تفاوتی که از حدود 3 ماه پیش که از شاتل نقل مکان کردم به آسیاتک اینا بوده :

1 - پینگ با همین سرور پاریس حدود 400 بود . کلا تو SpeedTest سرور با پینگ کمتر از 300 ندیدم با شاتل

پینگ با Player های ایرانی در Garena به طور میانگین با شاتل : حدود 110 با آسیاتک : 70

2- سرعت دانلود سرویس 512 حدود 80 بود تو آسیاتک 110 بود ( برای این از 512 اومدم به 1mb که بتونم تو بازیهایی مثل Dota هاست بشم وگرنه برای دانلود کافی بود )

3- شبانه سرعت شاتل حدود 45 بود الان با آسیاتک 160 KB/S ( اگر خواستید امشب از IDM عکس میگیرم) با شاتل شبی 700-800 مگ دانلود داشتم با آسیاتک حدود 3 GB

4- نسبت سیگنال به نویز ( که یکی از عوامل اصلی Disconnect شدنه ) (هر چه بیشتر بهتره )
    در شاتل :

SNR upstream : 14

SNR downstream : 20

در آسیاتک :

SNR upstream : 26

SNR downstream : 40

به طوری که تا الان حتی 1 بار هم Disconnect نشدم ولی در شاتل بارها وسط بازی Disconnect میشد.

هزینه ی ماهانه :

شاتل : 18900 آسیاتک : 25900 تفاوت : 7000 تومن . تفاوت سرعت 512 kb/s و 2 گیگابایت هم حجم بیشتر برای آسیاتک .

من نمیگم برای دانلود شرکت بهتری وجود نداره ( مثل مبین نت ) ولی همین مبین نت پینگش خوبه ؟ شما

چرا فقط سرعت و حجم و شبانه رو در نظر میگیرید ؟ کسایی هم هستند که از اینترنت برای کارای دیگه غیر

از دانلود هم استفاده میکنند.

در ضمن من تو قسمت بازیهای کامپیوتری و سخت افزار فعالیت میکنم . چون از سرویسم راضیم ( مثل خیلی ها ) نمیام تو این قسمت .

* اینم همون موقعی که سرعت شاتل رفته بود بالا ( از تعجب عکس گرفتم گشتم پیداش کردم )

Last edited by Download Master; 14-04-2011 at 18:57.

13. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ما اینجا نیستیم که برای خودمون مشکل بتراشیم . میخوایم اینجا تبادل اطلاعات کنیم و مشکلاتمون رو در میون بذاریم . قرار نیست کسی به کسی توهین کنه .
    در مورد سرویس آسیاتک باید بگم منطقه ایه . مثلاً توی کرج که من و یکی دو تا ار دوستام داریم ، همه از سرویس راضی هستیم و تنها مشکل که هست ، صعود نجومی نرخ تعرفه هاست . سرویس 1 مگ 3 ماهه ، 50000 تومان بود ( با 10 گیگ حجم ) که الان خوشبینانش حدود 80 - 85 هزار تومان تموم میشه ( البته 15 گیگ ) و این قیمت برای من که دانشجو ام ، یه مقدار بیش از حد زیاده .
    البته مشکل اینترنت ، یه مساله کلیه و فقط به آسیاتک یا هر شرکت دیگه ای مربوط نمیشه . اما این نکته رو هم باید در نظر داشت چی شد که یک مرتبه همچین نرخ هایی مطرح شد . قیمت هر گیگ اضافه ام از 3000 به 5000 تومان رسید !
    در کل درخواست من از همه دوستان اینه که اینجا مثل تاپیک بعضی شرکت ها نشه که کار به بی احترامی و فحش برسه .
    ما اینجاییم تا مشکل رو حل کنیم ، البته مثل خیلی از چیزای دیگه تو این مملکت ، فعلا زورمون نمیرسه !
    حالا یه راهنمایی میخوام :
    من توی کرج زندگی میکنم . متاسفانه منطقه ما ، تمام ISP ها رو ساپورت نمیکنه . مثلا توی این محدوده ، کاربرانی که از شاتل دارن ، خیلی راضین . اما وقتی توی سایت چک کردم ، شماره ما ساپورت نمیشه .
    پیشنهادتون چیه ؟! از کجا بگیرم ؟! چه شرکت هایی نرخ و سرویس مناسبی دارن ؟!؟
    ممنون پیشاپیش ...

15. این کاربر از yell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شما فقط اونیکه دوست داری میشنوی و ظاهرا صحبتهای بقیه برای شما ارزشی نداره.
    حرف من این بود برای مرکز مخابراتی که من ازش سرویس میگیرم بین سرویس شاتل , مخابرات و آسیا تک بهترین گزینه برای من آسیا تک هست .
    توی صفحات قبل نگاه کنید هم تست سرعت با speed test گذاشتم هم آمار دانلود سرویس شبانه به طور متوسط ساعتی 430 مگ با سرویس 1 مگ دانلود دارم .
    کسانیکه میخوان سرویس آسیاتک رو تهیه کنند بهتره قبلش از یوزرهایی که در مرکز مخابراتشون سرویس دارند تحقیق بکنند .
    فکر نمیکنم بحث کردن با شما ارزش وقت گذاشتن داشته باشه .
    من اصلا حوصله خوندن پستتو ندارم چون احتمالا یا کارمند اسیاتکی یا به هر حال یه کاره ای هستی و معلومه میای دفاع کنی ازش
    همه میبینی که دارن میگن اسیاتک اشغال شده و یه نفرم نیست ازش خوب بگه
    من از تیر 86 دارم اسیاتک اون موقع اصلا نمیدونستی اینترنت چی هست و کاربر جدید نیستم که بخوام از کسی بپرسم
    اون موقع که خوب بود میگفتم خوبه الان که اشغال شده میگم اشغاله و اگرم صبر کردم به خاطر اینه به زودی میخوایم خونمونو عوض کنیم دیگه تا اون موقع با این سرویس درپیت سر میکنیم تا بعد بریم سراغ یکی دیگه ...

17. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمون خوب خدا

پيش فرض

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

اسپلیتر که داری ؟ (چون تلفنت قطع نمیشه احتمالا داری ) . اگه داری مشکل نویز خط که خیلی بالاس . من خودم برای حل مشکل نویز خط یه سیم مستقیم کشیدم از دم خونه تا پشت مودمم ( تو خونه های قدیمی گاها تو سیم کشی سیم برق و تلفن کنار هم رد میکنن که باعث ایجاد نویز شدید میشه )
    من کلا اصلا نمی تونم زنگ بزنم بعد سیم جدا دور از سیم برق هم کشیدم ، سروصداش دقیقا مثلا دایل آپ هست هیچ تفاوتی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •