تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 775 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

داره خودمونی میشه HAJIIIX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زئوس جان سلام
    من اون فایل رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.
    یه فایل او سی ایکس میخواد. خواهش میکنم کمک کن
    kewlbuttonz.ocx
    مشکل رجیستر داره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون. این برنامه مطمئنه؟ میشه پسورد رو با خیال راحت بهش داد؟
    راستش چی بگم.این برنامه تنها برنامه ایه که همچین کاری میکنه.برنامه مشابه وجود نداره تا جایی که من میدونم.ولی خوب من فکر کنم مطمن باشه.درضمن شما که این مشخصات رو نگاه کنی و سیو کنی خوب هر وقت پسوردت بخوره دوباره وارد میکنی و میتونی ایدیتو برگردونی.پس نگرانیی به اون صورت نداره.میتونی هم یه ایدیه دیگه بسازی و چک کنی ببینی برنامه تا چه حد درست مشخصات رو میده.که اطمینان پیدا کنی.حالا من بازم اگه پیدا کردم راهی که بشه باهاش مشخصات رو تغییر داد میگم.
    زئوس جان سلام
    من اون فایل رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.
    یه فایل او سی ایکس میخواد. خواهش میکنم کمک کن
    kewlbuttonz.ocx
    مشکل رجیستر داره...
    اره hajiix عزیز.بیا اینم فایل مورد نیازش.بعد از اینکه دانلود کردی برو و کپیش کن تو system32 بعد برنامه رو دوباره اجرا کن.امیدوارم که مشکلت حل بشه و بتونه ایدی رو بشناسه.
    در ضمن دوست من شما چند بار هم از طریق سایت خوده یاهو امتحان کن وپسوردتو بزن.مخصوصا قسمت ایمیل.شاید بشناسه.در هر صورت اگه بازم مشکلی داشتی بگو اگر از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زئوس چرا حال من گرفته میشه اینقدر؟؟؟
    برنامه پسورد رو سیو نکرده.
    چنج کرد اما صفحه خالی سیو شده........
    چکار کنم آخه؟؟؟
    شاید هم اصلا کاری نکرده چون اون علایمی که من زدم توی این برنامه فقط علامت سوال میزاره جاش
    Last edited by HAJIIIX; 09-10-2007 at 02:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

hajiix عزیز. شما چطوری از برنامه استفاده کردی مگه.وقتی ایدی رو واردش کردی قسمت پسورد .پسوردی که برای ایدیت جدید وارد کرده بودی رو باید بزنی و در قسمت new password مثلا چندتا عدد پشته سره هم بزن.بعد نرم افزار رو کار بنداز .با ایدیت هم نباید لوگین باشی البته تو که نمیکتونی لوگین هم کنی.بعد که زدی ایدی و پسورد رو اگه بشناسه قرمز میشه زیرشم مینویسه ایدی لوگین شد.بعد پسورد جدید رو میشناسه و واردش میکنه که اون پسورد جدیده رو حتما باید به خاطر بسپاری وگرنه تمومه همه چی.چون در هر صورت عوض میکنه پسورد رو.
    حالا شما اون وقتی که کار کردی ایدی و پسورد قرمز رنگ شد؟یا نوشت مثلا ایدی لوگین شده؟حالا نمیشد فعلا بدونه علایم بزنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msa d820's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من حدودا یه 2 ال 3 ماهی نبودم یعنی پام شکسته بود نتونستم بیام و ای دی خودم رو باز کنم الان که میام وقتی وارد یاهو می شم وقتی یه رومی رو باز می کنم تا چت کنم وقتی رومی باز میکنم که 35الی 49 نفر هستن هر رومی رو که باز می کنم فقط خودم هستم کسی دیگه نیست لطفا راهنمایی ام کنید مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

داداش میگفت پسوردت اشتباه هست چون علائمی که زدم توی اون برنامه چیز دیگه بود...

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان من حدودا یه 2 ال 3 ماهی نبودم یعنی پام شکسته بود نتونستم بیام و ای دی خودم رو باز کنم الان که میام وقتی وارد یاهو می شم وقتی یه رومی رو باز می کنم تا چت کنم وقتی رومی باز میکنم که 35الی 49 نفر هستن هر رومی رو که باز می کنم فقط خودم هستم کسی دیگه نیست لطفا راهنمایی ام کنید مرسی
    سلام دوست عزيز

خوب بود بعد از اين همه وقت كه به قول خودت نبودي اول يه گشتي تو اين تاپيك مي‌زدي تا اين سوال حداقل براي 10مين بار پرسيده نمي‌شد

اما جواب:

جهت جلوگيري از ورود روبو كامپيوترها (يعني افراد غير انسان كه براي چت غير واقعي هستن) و در نتيجه شلوغ شدن بيخودي رومها در ياهو ترفند جديد ياهو (البته ديگه نه چندان جديد) اينه كه از شما درخواست تاييد علامتهاي نمايشيي (عدد يا حروف) رو بكنه كه فقط ادما ميتونن اونو ببينن و درك كنن و وارد كنن .

اون علامتها هم با كليك كردن روي لينكي كه خود ياهو در سمت بهت چپ ميده ظاهر ميشه و كافيه فقط اونا را بخوني و تو كادر مربوطه وارد كني و .....

حالا ديگه برو تو روم و حال كن .....

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوب پسورد های alti همیشه یه شکل دیگه میشه وقتی ظاهر میشه اینا مهم نیست فقط این مهمه که ایدی رو لوگین میکنه یا نه همین.یعنی باید قرمز شه رنگش.بعد هم که عوض میکنه پسورد رو

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوب پسورد های alti همیشه یه شکل دیگه میشه وقتی ظاهر میشه اینا مهم نیست فقط این مهمه که ایدی رو لوگین میکنه یا نه همین.یعنی باید قرمز شه رنگش.بعد هم که عوض میکنه پسورد رو.شما یه امتحانی بکن از سایت یاهو هم ببین همینه وضع؟ یا یه بار دیگه مشخصاتتو وارد کن شاید درست شده باشه

داره خودمونی میشه KITANA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    میخواستم تمام کد هایی را که در خود چت روم و در حال چت کردن میشه نوشت و یه بلایی سر یکی آورد رو بدونم ممنون میشم اگه یه فرشته این کد ها رو برام ایمیل کنه تا آخر عمر دعاش میکنم.
    من از yahoo 8 استفاده میکنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •