تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 506 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مدیرعامل ساپکو:
    پژو 206 تمام داخلی سازی می‌شود

عصرخودرو: مدیرعامل ساپکو از برنامه‌ریزی برای داخلی‌سازی تمام قطعات خودرو پژو 206 خبر داد.
    به گزارش «عصرخودرو» عادل پیرمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ در حال حاضر در سبد محصولات گروه صنعتی ایران خودرو بیش از 75 درصد محصولات داخلی‌سازی شده است.

وی با بیان این‌که پژو 206 از محصولاتی است که بیشترین وابستگی را به خارج از کشور دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 75 درصد قطعات 206 در داخل کشور تولید می‌شود که البته طبق برنامه‌ریزی انجام شده ظرف پنج تا شش ماه آینده قطعات وارداتی آن نیز داخلی‌سازی خواهد شد.

پیرمحمدی ادامه داد: محصول رانا که مشابه 206 است نیز بدون هیچگونه وابستگی به خارج تولید خواهد شد که نشان‌‌دهنده انجام اقدامات اساسی در راستای افزایش ساخت داخل محصولات است.

مدیرعامل ساپکو افزود:‌ راهبرد بسیار مهم ایران خودرو افزایش ساخت داخل محصولات است و در خودرو رانا نیز با توجه به برخی فشارهای خارجی، این خودرو بدون هیچگونه وابستگی به پژو تولید خواهد شد.

وی تصریح کرد: البته باید توجه داشت که همواره برخی از قطعات باید از خارج از کشور وارد شود که مربوط به قطعاتی است که تولید آن‌ها در داخل کشور به هیچ‌وجه توجیه اقتصادی ندارد.

منبع عصر خودرو

2. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدیرعامل ساپکو:
    پژو 206 تمام داخلی سازی می‌شود

عصرخودرو: مدیرعامل ساپکو از برنامه‌ریزی برای داخلی‌سازی تمام قطعات خودرو پژو 206 خبر داد.
    به گزارش «عصرخودرو» عادل پیرمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ در حال حاضر در سبد محصولات گروه صنعتی ایران خودرو بیش از 75 درصد محصولات داخلی‌سازی شده است.

وی با بیان این‌که پژو 206 از محصولاتی است که بیشترین وابستگی را به خارج از کشور دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 75 درصد قطعات 206 در داخل کشور تولید می‌شود که البته طبق برنامه‌ریزی انجام شده ظرف پنج تا شش ماه آینده قطعات وارداتی آن نیز داخلی‌سازی خواهد شد.

پیرمحمدی ادامه داد: محصول رانا که مشابه 206 است نیز بدون هیچگونه وابستگی به خارج تولید خواهد شد که نشان‌‌دهنده انجام اقدامات اساسی در راستای افزایش ساخت داخل محصولات است.

مدیرعامل ساپکو افزود:‌ راهبرد بسیار مهم ایران خودرو افزایش ساخت داخل محصولات است و در خودرو رانا نیز با توجه به برخی فشارهای خارجی، این خودرو بدون هیچگونه وابستگی به پژو تولید خواهد شد.

وی تصریح کرد: البته باید توجه داشت که همواره برخی از قطعات باید از خارج از کشور وارد شود که مربوط به قطعاتی است که تولید آن‌ها در داخل کشور به هیچ‌وجه توجیه اقتصادی ندارد.
    در یک کلام بدبخت شدیم رفت پی کارش
    از این به بعد 206 هم آتیش میگیره و ترمز میبره و کیسه هوا عمل نمیکنه و هزاران بدبختیه دیگه
    محصول داخلی = انحصار همه چی در دست یه عده بی صلاحیت= تولید زباله به جای اتومبیل

4. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب 206 انگار کلا از لیست حذف شد ! چه SD چه هاچ ! اگه درست حدس بزنم تولیدی های آینده 100 در صد ایرانی هستن دیگه ! اگه تولید کنن تازه اگه نه که هیچی

6. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چرا 206 از تو سایت فروش ایران خودرو حذف شده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا که میگفتن ما مشکلی تو تولید 206 نداریم و کلی آماده تحویل داریم!

حذفش ممکنه بخاطر تخریم ها باشه؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

یعنی ecu رو چی کار میکنه ؟
    پمپ abs ؟ یونیت ایربگ !
    خود ایربگ ؟!
    و...
    یعنی همه اینا ایرانی میشه ؟! بی خیال !
    خوب 206 هم به جمع بمب های متحرک پیش میره !

9. 4 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

6

یک کشف جدید در 206sd

دیروز مشغول تمیز کردن داخل ماشین بودم که متوجه شدم درب های عقب فاقد بلندگو هستند
    وفقط جای اون ها روی درب تعبیه شده به عبارتی الان ماشین من فقط دو تا بلندگو داره خواستم
    ببینم که آیا این از کرامات جدید
    ایران خودرو هست که ماشین های سال1391 ازش بهره مند شده اند یا به شانس ما خورده....
    با تشکر

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک کشف جدید در 206sd

دیروز مشغول تمیز کردن داخل ماشین بودم که متوجه شدم درب های عقب فاقد بلندگو هستند
    وفقط جای اون ها روی درب تعبیه شده به عبارتی الان ماشین من فقط دو تا بلندگو داره خواستم
    ایران خودرو هست که ماشین های سال1391 ازش بهره مند شده اند یا به شانس ما خورده....
    با تشکر
    بستگی داره ماشین شما چه تیبی باشه
    بعضی از تیپ هاش این امکاناتو ندارن و یا به عبارتی این نواقصاتو دارن(چیزیرو که از رو ماشین کم کنن اسمش میشه نواقصات نه نبود امکانات)

12. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

یک کشف جدید در 206sd

با تشکر
    پس برا تبپ 5 من قشنگ عقبش صدا داره و بلنگو داره!!
    ماشالله به این ایرانخودرو!!! به بلنگو هم رحم نمیکنه....

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یک کشف جدید در 206sd

با تشکر

206 SD شما احتمالا تیپ V20 یا V1 بوده
    مثل 206 هاچ بک تیپ 2 که درب های عقب بلندگو ندارن
    اما میشه باند برای درب های عقب هم نصب کرد که سایر مباحث در این زمینه در بخش سیستم های صوتی و تصویری

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

206 تیپ 2 چطور ماشینیه؟ مخصوصا در مقایسه با 405 و تیپ 5
    میدونم که موتورش ضعیفتره بیشتر بحثم سر کیفیت و ... هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •