تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 1081 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما از كدوم نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟
    آيا تاريخ سيستم شما درسته؟
    آيا بعد از نصب موفق به آپديت كامل شديد و بعد از آپديت كامل كاسپر غيرفعال شد و به رنگ خاكستري دراومد؟

الان خیلی وقته که دارم از کاسپر استفاده میکنم

1. ( Internet Security 2009 ورژن 8.0.0.454 )

2.تاریخ سیستم درست هست

3. بعد از نصب هم مشکلی در آپدیت نداشتم و کامل آپدیت شد و کاسپر هم غیر فعال نشد.
    الان بعد از چند وقت یک همچین چیزی پیش اومده(البته من قبلا از key هایی که معرفی شده بود استفاده میکردم و مشکلی نبود و بعد, از سریال معتبر 100 روزه دارم استفاده میکنم که چنین مشکلی نداشتم تا همین چند روز پیش که خطای مورد نظر رو گرفت و کسپر خاکستری شد و امروز هم برای بار دوم اینطوری شد)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما وقتی فایل زیپ را حالت فشرده خارج کردید ، باید تمام محتویات آن را در یک پوشه گذاشته و اجرا کنید

با اینحال چنانچه برنامه کار نکرد میتوانید دستی ، آن را از رجیستری پاک کنید

1- از منوی Start وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده و Enter بزنید

2- به زیر شاخه های زیر رفته و فولدر AVG را پاک کنید

برای ویندوز XP

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8

برای ویندوز Vista

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG8Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\AVG\Avg8

با دروود
    من با استفاده از برنامه Your Uninstaller pro آتنی ویروس اوست و اینترنت سیکیوریتی AVG رو پاک کردم،و چند بارهم با برنامه های گوناگون(مثل Tune up utilities)ریجستری رو اسکن کردم!!آیا هنوز هم نیاز به پاک کردن دستی ریجستری می باشد؟؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

الان خیلی وقته که دارم از کاسپر استفاده میکنم

1. ( Internet Security 2009 ورژن 8.0.0.454 )

2.تاریخ سیستم درست هست

3. بعد از نصب هم مشکلی در آپدیت نداشتم و کامل آپدیت شد و کاسپر هم غیر فعال نشد.
    الان بعد از چند وقت یک همچین چیزی پیش اومده(البته من قبلا از key هایی که معرفی شده بود استفاده میکردم و مشکلی نبود و بعد, از سریال معتبر 100 روزه دارم استفاده میکنم که چنین مشکلی نداشتم تا همین چند روز پیش که خطای مورد نظر رو گرفت و کسپر خاکستری شد و امروز هم برای بار دوم اینطوری شد)
    با اين تفاسير بنظر من بد نيست يكبار كاسپر را Repair كنيد.براي اينكار هم از منوي Start به All Programs و سپس منوي مربوط به كاسپر را باز كنيد و گزينه Modify,Repair or Remove را انتخاب كنيد و وقتي پنجره مربوطه باز شد گزينه Repair را انتخاب كنيد.

4. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با دروود
    من با استفاده از برنامه Your Uninstaller pro آتنی ویروس اوست و اینترنت سیکیوریتی AVG رو پاک کردم،و چند بارهم با برنامه های گوناگون(مثل Tune up utilities)ریجستری رو اسکن کردم!!آیا هنوز هم نیاز به پاک کردن دستی ریجستری می باشد؟؟
    اگر با انجام اينكارهايي كه فرموديد موقع نصب كاسپر مشكلي نداشتيد و پيغامي در خصوص remove كردن مثلا AVG مشاهده نكرديد نياز به انجام كار ديگري نيست.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    خیر،شوربختانه،هنوز هم از Avg وavast ایراد می گیرد!!!چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دروود
    خیر،شوربختانه،هنوز هم از Avg وavast ایراد می گیرد!!!چی کار کنم؟
    شما به ترتيب نصب 2 محصول اقدام به پاک کردن آنها کنيد و برای پاک کردن 2 محصول از برنامهای زير استفاده کنيد:
    برای پاک کردن محصول AVG از برنامه زير استفاده کنيد:

دانلود برنامه AVG Remover
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و برای پاک کردن محصول Avast از برنامه زير طبق گفته دوست عزيز majid20 (پست زير):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اين 2 کار همانطور که دوستان گفتند با استفاده از برنامه CCleaner قسمت رجيستری رو پاک سازی کنيد

بعضی مواقع هم با نصب مجدد اين محصولات و استفاده از Add or Remove Program, ControlPanel اين کار رو انجام ميدن!

Dreamland
    Guest

پيش فرض

سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گرامی
    یک مشکلی عجیب دارم سر نصب ویستا
    وقتی دی وی دی ویستارو میزارم ویستا بریزم اوله نصب که صفحه ای سبز رنگ میاد خیلی طول میکشه تا پنجره انتخاب زبان ظاهر بشه
    8 دقیقه
    بعدشم 8 دقیقه یاسه انتخاب ورژن ویستا
    خواهش میکنم کمک کنید
    سیستمم quad -4gb - 9800 - p45

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با دروود
    بله ، برنامه ها قادر به پاکسازی کامل رجیستری از فایلهای زائد نیستند و همواره یک سری اطلاعات در رجیستری باقی می ماند

در مواقعیکه ردپای باقی مانده از AVG مانع از نصب کسپرسکی میشود دو راه از سوی کمپانی کسپرسکی ارائه شده

1- بصورت خودکار : توسط برنامه ای که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته شده

2- بصورت دستی : که باید خودتان همانگونه که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده ، دو بخش مزبور در رجیستری را پاک کنید

در ضمن از راه حلی که مارکوس عزیز گذشتند هم میتوانید استفاده کنید
    سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گرامی
    یک مشکلی عجیب دارم سر نصب ویستا
    وقتی دی وی دی ویستارو میزارم ویستا بریزم اوله نصب که صفحه ای سبز رنگ میاد خیلی طول میکشه تا پنجره انتخاب زبان ظاهر بشه
    8 دقیقه
    بعدشم 8 دقیقه یاسه انتخاب ورژن ویستا
    خواهش میکنم کمک کنید
    سیستمم quad -4gb - 9800 - p45
    دوست عزیز مشکل شما ربطی به انجمن آنتی ویروس ندارد

باید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیر موضوع باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان یک مشکل در مورد اپدیت کاسپر ورژن 8 دارم موقعی که وارد سایت برای گرفتن دانلود مشی می بینی که گفته ورزن 5و6و 7هست واز ورژن 8 خبری نیست حالا هر بار که اپدیت ورژن 7 را میگیری برای انتی ویروس می گه database is absolet به هر حال اپدیت می شه و ویروسها رو هم شناسایی میکنه خواستیم ببینیم نظر اساتید چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    من کاسپر ورژن 8.0.0.454 دارم که از واسه آپدیت اون پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم و به خوبی هر دفعه اونو آپدیت میکردم و حجم پوشه پشتیبان هم در حدود 35 مگا بایت بود.
    حالا که ویندوز رو عوض کردم پس از نصب کاسپر ابتدا یه پوشه پشتیبان جدید واسش تعریف کردم و خواستم که با استفاده از پوشه پشتیبان قبلی اونو بصورت آفلاین آپدیت کنم ولی نمیشه.یعنی هیچ پیغام خطایی نمیده ولی آپدیت هم نمیشه و حتی حجم آپدیت به 500 کیلوبایت هم نمیرسه.
    لطفا" کمکم کنید.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •