خیلی راحته
چون این ماشین هم از تکنولوژی قدیمی برخورداره و هم اینکه ایمنیش پایینه
و هم اینکه بعد از چندین سال مطمئنا به خرج میفته و خرجش هم سنگینه
دیگه دوره زانتیا به سر اومده
بهتره به دنبال گزینه ی دیگه ای باشین
شما اول انتظاراتتون رو بگین![]()
خیلی راحته
چون این ماشین هم از تکنولوژی قدیمی برخورداره و هم اینکه ایمنیش پایینه
و هم اینکه بعد از چندین سال مطمئنا به خرج میفته و خرجش هم سنگینه
دیگه دوره زانتیا به سر اومده
بهتره به دنبال گزینه ی دیگه ای باشین
شما اول انتظاراتتون رو بگین![]()
سلام دوستان کسی میدونه تفاوت SD v8 limit با سفارشی همون v8 چیه؟ لیمیتش یه 100 تومن ارزونتره تو لیست قیمت
سمند LX و تندر گزینه های خیلی خوبی هستندمن فکر میکنم سمند lx و یا پارس با کمی تخفیف و تندر تنها گزینه ها باشند.
پارس اصلا پیشنهاد نمیشه چون ایمنی خوبی نداره
سلام
پراید 88 تولید ماه 6 (1 شهریور 88 ) 500 تا کار کرده. توی پارکینگ خاک خورده بود. همون اول لاستیک ها عوض شده و کره ای انداخته و دزدگیر هم بسته. رنگش هم نقره ای.چقدر برای مصرف کننده خوبه؟
یه 405 انژکتوری 81 رنگ تیره هم هست.کلا رنج قیمتش چقدره؟ تصادف نداره اما قلم گیری داره چند جاش.
تا حدود 8 چیی پیشنهاد میشه؟ صفر پراید یا کارکرده ؟
ممنون![]()
کپسول آتشنشانی+ قطعات دکوراتیو همرنگ بدنه رو اضافه تر داره! به نظر من که اصلا قشنگ نیست برداشتن زه های کنار در و سپر رو همرنگ بدنه کردن!سلام دوستان کسی میدونه تفاوت SD v8 limit با سفارشی همون v8 چیه؟ لیمیتش یه 100 تومن ارزونتره تو لیست قیمت
سلام
میگم دوستان نظرتون درباره نیسان قشقایی چیه؟ خوب هست؟ به نظرتون یکم قدرت موتورش کم نیست؟
Tanx
ماشین خوبیه ولی قیمتش مهمترین مشکلشه! بعضا تا 48 هم ثبت نام شده!!!!! تو این رنج اگه صبر کنید ویتارا 2.4 انتخاب ارزنده تریه!
سلام
قصد دارم سمند LX EF7 بگیرم . نظر شما چیه ؟
این سمند ای اف 7 مدل ساله ؟ ( از نظر شکل ظاهری ) یا مثل سمند قدیمی هاست ؟
متشکرم
ماشین خوبیه! خیلی هم از موتورش تعریف میشه!سلام
قصد دارم سمند LX EF7 بگیرم . نظر شما چیه ؟
این سمند ای اف 7 مدل ساله ؟ ( از نظر شکل ظاهری ) یا مثل سمند قدیمی هاست ؟
متشکرم
اصولا شما سمند سال رو میتونی با 3 نوع موتور که یکیش همین پایه گازسوز هستش انتخاب کنی! از نظر شکل ظاهری هم یه سری تفاوت های ریز داره که میتونی تو سایت ایران خودرو Ikco.com ببینی
Last edited by poria_mc; 16-02-2010 at 19:52.
یعنی تو مدل سفارشی زه های در و سپر همرنگ بدنه شده است؟ من ندیده بودم تا حالا که کمپانی خودش اینکارو بکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)