مرسی از جوابت ولی ببیم مثلا 2تا باند داریم از 2تا برند متفاوت هر 2 تا هم فرضا 100 وات rms هستند ولی کیفیت و قدرتشون فرق داره دیگه این ماجرا در مورد امپ ها هم صادقه یا فقط وظیفه امپ تامین فرکانس واسه بانده ؟ اگه من یه امپ کنوود 60-70 تومنی بگیرم با یه امپ 200 تومنی مثلا الپاین فرقی نداره ؟ ( فرض کن هر 2 تا امپ 100 وات بدن رو 2 اوهم ) تفاوتشون توی تنظیمات هرفه ای تره یا چیزه دیگست ؟
.gif)
( نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه )
سلام
ببين سعيد جان همه اينها بر ميگرده به متريال مصرفي تو يه محصول،وقتي مثلا از نقره به جاي مس تو قطعه اي استفاده بشه خب مسلمه كيفيت به مراتب بالاتري داره.در نتيجه قيمت تمام شدش هم بالاتره.
يا مثلا آمپي كه كراس اوورش 24 dB/Octave با آمپي كه 12 هست هم همينطور.
تو طراحي مدارها هم باز تفاوت هست.تو سوئيچينگها،آپ امپها و ...
ببين مثلا امپ 944 پايونير واقعا تو طراحي شاهكاره،همه چيز داره نسبت به سال ساختش.جزو معدود امپهائي هستش كه تو كلاس A/B روي 1 اهم Stable هستش.3 تا فيوز 30 آمپر داره ولي 1000 وات هستش.gif)
خلاصه همه چيز بر مي گرده به طراحي و استفاده از متريال مرغوب..gif)
این سری از پخش ها تا جایی که میدونم از نظر جنس صدا با هم فرقی ندارن
از نظر کیفیت ساخت هم از یه مقدار کیفیت برخوردارن تقریبا
فقط بر میگرده به امکاناتی که دارن مثله اکولایزر که چقدر بشه رنج فرکانسی موزیک رو تغییر داد
.gif)
به به امير خان گل و گلاب،كجائي پسر خوب،كم پيدا شدي
از وقتي مهندس ناظر شدي ديگه تحويل نمي گيريها.gif)
سلام
پخشهای پایونیر مدلهای 7150 و 6950 کیفیتشون چقدر با هم فرق دارند خیلی محسوس هست؟
رو ماشین باند 718ex هست با یه آمپلی کنوود به قیمت 110 هزار (مدلش یادم نیست)
با تشکر
.gif)
زياد با هم تفاوت نداره بيشتر تو آپشنها با هم تفاوت دارن.
تا نوبت ما شد آسمون تپید!
از اونور که قرار بود ایرانخودرو ماشین سمند پایگاز سوز(موتور ملی) بده الان نمایندگی بندرعباس میگه دیگه از این موتر نمی فروشیم

)
اینم از قیمتا !! امروز رفتم ساب 308F سوال کردم فکر میکنید چند گفت بهم اینجا؟ گفت قیمتش 110.000تومان گفتم چه خبره بابا! میگه دلار رفته بالا!
308F رو من توصيه نميكنم..gif)
فکر کنم 3 نوع باکس داریم:
1)سیلد(برای آهنگ های تند مثله تکنو و 6&8 ایرانی)
2)پورتد(برای SPL و آهنگ های رپ خارجی-میتونه روی یک فرکانس تیون بشه)
3)هورن(دقیقا نمیدونم ولی فضایه زیادی میخواد و میتونه رو چند فرکانس تیون بشه)
باکس های بازاری معمولا از ام دی اف ساخته میشن.اصلا قابل قیاس با دست ساز نیستن.چرا؟چون اولا برای هر ساب باکسش فرق میکنه.دوم اینکه اون پورتش هم اندازش باید محاسبه بشه!
شما میتونی با اون پولی که برای اون میدی یه باکسی بسازی که چند برابر اون برات صدا در بیاره!
نکته:دوستان در مورد توضیحات بنده هر جا اشتباه هست بفرمایند.( مخصوصا حمید جان که استاد هستن
.gif)
)
اولا من استاد نيستم و شاگري بيش نيستم.gif)
نوع سوم باكسهاي بند پس BAND PASS هستند كه داراي دو چمبر ميباشند.خود اين باكسها به چند نوع تقسيم ميشه كه معمول ترين اونها 4Order و 6Order هستند.
4Order باكسهائي هستند كه يه چمبر اون سيلد و چمبر ديگري پورتد هستش.مثل اين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6Order باكسهائي هستند كه هر دو چمبر اون پورتد هستشو با تيونهاي متفاوت و حجمهاي متفاوت.مثل اين عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین عکس قبل از تاج گذاری به ز چسب چوب میخ کوبشم کردم چسب اکواریوم هم الان زدم
رفتم سیمکشی و نصب امپلی هم خودم انجام دادم

آفرين. خوب چسب زدي.پنبه ريختي؟
برو از اينجا فركانس Test Ton 70Hz رو دانلود كن و ريپيت پخش رو هم روشن كن بزار خوب ساب(بدون باكسها در حالت Free Airكامل Break In بشه.حدود 4 ساعت بزار كار كنه.با ولوم پائين.ووفر كمي بايد بازي كنه.گين هم بسته باشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بروبچ عزیز ما هم دست به کار شدیم و یه باکس سیلد به عنوان تست درست کردیم.یه چند تا عکس گذاشتم.
امیدوارم به عنوان کاره تست مورد قبول باشه! چون میخواستم ببینم در چه حدی هست از نوپان استفاده کردم که زیاد هزینه نداشته باشه
.gif)
فقط همین رو بگم که وقتی تست SPL گذاشتم در صندوق قار قار میکرد و فرمون تو دستم میلرزید و اعصابم رو خراب کرده بوده!
در ضمن صدای موتور ماشین هم اصلا شنیده نمیشد.الان هم سر درد بدی گرفتم.
ولی حال میده صدای دزدگیر ملت رو در بیاریا
.gif)
ولی به سر دردش نمیارزه!!
توضیح»من از این ساب اصلا چنین انتظاره خفنی نداشتم
لیست هزینه ها:
1)ساب=73 (اراک=سره گردنه)
2)نوپان+برش=6400
3)چسب آکواریوم=2300
4)چسب چوب=1500
5)میخ=100
6)ترمینال=600
7)سیم +سوکت=1000
8)رنگ=1100

مبارك باشه.خوب ساختي،ولي اي كاش MDF ميگرفتي صدا خيليمتفاوت ميشه.داخلش رو نصف پنبه بريز ببين BASS ها چه طور ميشه
شما هم بايد ساب رو Break In كني.حتما اين كار رو انجام دهيد.