سلام شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
به من که گفتند برای دانشجو ها 256 بیشتر نمیدیم. چه جوری 512 گرفتی؟![]()
سلام شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
به من که گفتند برای دانشجو ها 256 بیشتر نمیدیم. چه جوری 512 گرفتی؟![]()
من فرشچی
با کارت دانشجویی
از مخابرات نمیتونی بگیری ؟من میخوام یه پکیج6 یا 12 ماهه با سرعت 128 بگیرم که با دانلود فایلهای تورنت مشکلی نداشته باشه به نظرتون کدوم شرکت خدمات بهتری داره؟ شاتل یا صبانت یا مخابرات یا پارس آنلاین؟(هرچند میدونم که اگه بخواهیم دقیقتر حساب کنیم خدمات هیچ کدوم راضی کننده نیست)
سرعت 256 نامحدود به دانشجوها میدن .
نه والا متاسفانه ترک تحصیلم
اینم اضافه کنم که نمی خوام زیاد خرج کنم و میخوام از روزانه فقط وب گردی استفاد ه کنم و دانلودها رو برا شبانه بزارم یعنی ماهی دو گیگ هم برام زیاده!!!
Last edited by ghasem13; 06-02-2011 at 15:39.
سلام من هرچی اینجا یوزر پسو میدم وارد حساب کاربریم نمیشه
چرا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یوزر و پست درسته ؟
511 شماره تلفن
511تلفن
سلام. امروز از مخابرات تلفن زدن(صدای ضبط شده بود) گفتن منطقه شما فیبر نوری شده "میتونین"برای اینترنت پرسرعت مراجعه کنین. من الان صبانت 128 سه ماهه 9گیگ دارم سرعت دانلودم 130ه. اول میخاستم بدونم گرفتن اینترنت از مخابرات اجباریه یا میتونم همین صبانتو داشته باشم. دوما رو اینترنت مخابرات قندشکن و "و ی پ ی ا ن" کار میکنه؟ کلا پیشنهادتون چیه؟
مال من هم وارد نمیشه. میگه اشتباهه. چند روز پیش هم که اصلا صفحه رو باز نمیکرد.
نه درست میزنم ولی میگه اشتباهه
مال شما وارد میشه
وقتی فیبر نوری هستی فقط مخابرات تجهیزاتشو داره بهت adsl بده .سلام. امروز از مخابرات تلفن زدن(صدای ضبط شده بود) گفتن منطقه شما فیبر نوری شده "میتونین"برای اینترنت پرسرعت مراجعه کنین. من الان صبانت 128 سه ماهه 9گیگ دارم سرعت دانلودم 130ه. اول میخاستم بدونم گرفتن اینترنت از مخابرات اجباریه یا میتونم همین صبانتو داشته باشم. دوما رو اینترنت مخابرات قندشکن و "و ی پ ی ا ن" کار میکنه؟ کلا پیشنهادتون چیه؟
lمخابرات سرعتش کمه ولی نامحدوده .
مثه همه اینترنتای دیگه.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)