می شود که لیست بسته های توسعه دهنده را که تا به امروز برای سیمز 2 منتشر شده رو تو این تاپیک بزارید؟
می شود که لیست بسته های توسعه دهنده را که تا به امروز برای سیمز 2 منتشر شده رو تو این تاپیک بزارید؟
لباسي كه گذاشتين رو من نتونستم دانلود كنم !!!!!مگی جان شما لباس females رو بزار ومن لباسmalesروفقط باید بهم یاد بدی چطور لینک دانلود مستقیم بزارم.
این اولین لباس مردها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ممنوع شده ... وقتي رفته بودم اين پك آخزيا رو بخرم فروشنده گفت خانوم سيمز ممنوع شده و ما نميفروشيم ... 2 تا شاخ رو سرم در اومد ... اولش نا اميد شدم ولي بعدش رفتم مغازه هاي ديگه پرسيدم داشتن!خیلی جالبه که سیمز جزو بازیهای مممنوعه وزارت ارشاد شده . فکر کنم چند وقت دیگه کل بازیها ممنوع بشه .
پس نتيجه ميگيريم كه به قول مگي جون چه ممنوع بشه و چه نشه فرقي نميكنه و همچنان پر است در بازار!
ممنون .... چشماتون جالب ميبينهجالب بود عكسا...ما هم بعد از عمري ميريم و بازي كنيم......و البته عكس بذاريم....![]()
اين توضيحات رو دوستان صفحات قبل گذاشته بودن ... تقديم به شما
[FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بر اساس تاریخ انتشار :
The Sims 2 University ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 1 )
The Sims 2 Nightlife ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 2 )
The Sims 2 Open For Business ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 3 )
The Sims 2 Pets ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 6 )
The Sims 2 Seasons ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 7 )
The Sims 2 Bon Voyage ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 10 )
The Sims 2 FreeTime ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 12 )
The Sims 2 Apartment Life ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 15 )
.................................................. ....................................
Stuff Packs بر اساس تاریخ انتشار :
The Sims 2 Family Fun Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 4 )
The Sims 2 Glamour Life Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 5 )
The Sims 2 Celebration Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 8)
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 9 )
The Sims 2 Teen Style Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 11 )
The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 13 )
The Sims 2 IKEA Home Stuff ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 14 )
[/FONT]
Last edited by aroosak_kooki; 22-10-2008 at 17:07.
[quote=aroosak_kooki;3097327]لباسي كه گذاشتين رو من نتونستم دانلود كنم !!!!!
من خودم از روی مطمئنی یک بار دیگه اونو دانلود کردم فقط باید کد امنیتی رو وارد کنی و بعد Download file nowرو بزنی بعد یک پنجره می آید که شما باید saveرو بزنی .
ولی به نظر من که ترتیب نصب مهم نیست شما خودتون بهم گفتین که مهم نیست
Last edited by Dark Shine; 23-10-2008 at 08:44.
عروسك جان كد امنيتي رو به قول آقا جواد وارد كن و دانلود كن...من خودم از روی مطمئنی یک بار دیگه اونو دانلود کردم فقط باید کد امنیتی رو وارد کنی و بعد Download file nowرو بزنی بعد یک پنجره می آید که شما باید saveرو بزنی .
ولی به نظر من که ترتیب نصب مهم نیست شما خودتون بهم گفتین که مهم نیست
ولي جواد حان آپلود بازار جاي جالبي نيست...
بهتر بود تو جايي مثل پرشين گيگ يا پارسا اسپيس آپ كني...دعوتنامه ميخواي؟؟؟؟
_
ترتيب نصب مهم نيست خيلي ولي بنده خدا ترتيب رو نميخواست كه......كل پكا رو ميخواست كه عروسك جان زحمتشو كشيدن
ممنون
فقط جایی رو می شناسید که همه ی این نسخه های اضافه رو با هم بفروشه؟ چون شنیدم که ارشاد بی مغز این بازی رو هم غیر قانونی اعلام کرده
ميتوني از سايت:(مگي جان حذف نكن)تبليغ نيست به خدا!!!!!ممنون
فقط جایی رو می شناسید که همه ی این نسخه های اضافه رو با هم بفروشه؟ چون شنیدم که ارشاد بی مغز این بازی رو هم غیر قانونی اعلام کرده
بگيريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا بگو كدوم شهري؟؟؟تا ايشا... بگيم از كجا....
يك مدت بود skintone كمياب شده بود.
اينم 4 درجه رنگ پوست براي طبيعي تر شدن صورت سيمزها.
دانلود :
با سلام 1 سوال داشتم امیدوارم عصبانی نشین این فایل های ضمیمه رو کجا بریزم ؟
توي My Documents پوشه سيمز و بعد پوشه downloads اگه نبود خودت ايجاد كنبا سلام 1 سوال داشتم امیدوارم عصبانی نشین این فایل های ضمیمه رو کجا بریزم ؟
دانلود :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)