این عدد پینگ نشونگر چیه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اوضاع اندیشه خیلی خراب شده اون از سرعت حالا سرعت هیچی از استاندارد بالاتراست .
این pingبسیار بالا دیگه چیه؟
اصلا نمیشه از شیرینگ استفاده کرد من میرم شکایت میکنم pingنباید از 300 بالاتر باشد عکس از pingهم گذاشتم خودتان نگاه کنید:
![]()
Last edited by jabarsink2000; 04-05-2010 at 19:08.
تو هیچ قراردادی نیومده که سرعت پینگ باید زیر 300 میلی ثانیه باشه !زیر 300 شرایط ایده آله ! اما خیلی از دوستان تو شرکتای دیگه و حتی تهران سرعت پینگشون بالای 500 هست !
دوستان پارس هم لطفا بگن الان پینگشون چطوره ؟
همین الان یه لینک رپید 700 مگی به دوستم تو مازندران دادم که اشتراک 128 داره اونجا .. دقیقا سرعتش هیچ وقت از 15 تا 20 کیلو بایت بالاتر نمیره و سرعت پینگش هم همیشه بالای 500 سیر میکنه!!! و دانلود همون یه فایل بالای 6 ساعت براش طول میکشه ! در حالی که سرویس حجمی 3 گیگ داره !
با این وجود امیدوارم پینگ هم همیشه زیر 300 باشه و شرینگ شما هم کولاک کار کنه![]()
اون دوستی هم که پرسیدن سرعت پینگ برای چیه !
به زبان ساده سرعت رفت و برگشت یه بسته اطلاعاتی از کامپیوتر شما به سایت سرور هست یعنی سرعت واکنش یا زمان تاخیر ارسال اطلاعات بین کامپیوتر شما و سرور .
مثلا کسی که می خواد بازی آنلاین اکشن کنه وقتی کلید شلیک گلوله رو تو کامپیوترش فشار میده یه زمانی طول میکشه تا اطلاعات از کامپیوترش به سرور اون بازی برسه و تو صفحه کامپیوترش شلیک گلوله انجام شه ! این زمان رو هم معمولا به میلی ثانیه میسنجن ( هر 1000 میلی ثانیه میشه 1 ثانیه ! )
حالا اگه این زمان بالا باشه شما شلیک میکنی اما مثلا 1 ثانیه طول میکشه تا تو بازی شلیک گلوله اتفاق بیوفته ... تا اون موقع دشمن جا خالی داده !!!پس هر چی این زمان کمتر باشه بهتره ... و معمولا زیر 300 میلی ثانیه ( یعنی تقریبا یک سوم ثانیه ) زمان پینگ مناسب محسوب میشه تا بدون تاخیر بشه بازی آنلاین کرد ... بعضی از دوستان هم که برای م-ا-ه-و-ا-ر-ه از شرینگ ( به اشتراک گذاری کد جهت باز کردن کانالهای کارتی ) استفاده میکنن اگه زمان تاخیر خیلی زیاد باشه باعث میشه کدها مرتب نرسه و تصویر هر چند ثانیه دچار فریز بشه . کلا برای کسایی که فقط اهل وب گردی و دانلود هستن و سال به سال سراغ بازی آنلاین یا شرینگ نمیرن خیلی مساله مهمی نیست . اما واسه خوره های بازی از نون شب هم واجب تره ! یعنی ترجیح میدن مثلا به جای سرعت 2 مگابیت با پینگ 500 سرعتشون 512 با پینگ 250 باشه!
![]()
Last edited by birak; 04-05-2010 at 20:29.
میدونستم ping یه چیزی تو همین مایه هاست ولی دقیق نمی دونستم توضیح کاملی بود ممنون شما اطلاعاتت خیلی
زیاده ها تو پارس یا اندیشه کار نمیکنی ؟![]()
خواهش میکنم .
نه من کارمند هیچکدوم نیستم !![]()
این اطلاعات از شیر مرغ گرفته تا جون آدمیزاد تو اینترنت پیدا میشه چیز محرمانه یا پیچیده ای هم نیست ... اطلاعات من هم در حد خیلی معمولیه تا جایی که خودم کنجکاو بشم و بخوام یه چیزی رو یاد بگیرم ... همین و بس ! ... خیلی چیزا رو هم از شما یاد میگیرم ... فقط مساله اینه که حال و حوصله و علاقه داشته باشین برین دنبالش که متاسفانه جوونای این دور و زمونه اکثرا حالشو ندارن !البته شمالیها همشون انصافا مغزن ... ولی چون رطوبت زیاده بعضی وقتا آدم حس و حالش کم میشه دلش میخواد همش بخوابه ! هر کی به رطوبت اینجا غلبه کنه آخرش یا پروفسور میشه ( عین پروفسور سمیعی و پروفسور رضا ) یا یه سری تو سرای دنیا در میاره تو رشته خودش !
شک نکنین ! بگذریم . بریم سر بحث اینترنت خودمون !
سرعت 3 تا فایل تورنت سر جمع 120 کیلو بایت . ساعت 1:30 شب . 128 اندیشه خط 3
سرعت دانلود از لینک مستقیم بین 20 تا 35 در نوسانه
پارس 128 خط 2 ساعت 2.5 دقیقه شب
دوستان خیلی جالبه
با نهایت افتخار می تونم بگم که سرعت من با ((ADSL)) به 4 کیلوبیت رسید!
باید ADSL رو جمع کنم برم سراغ دایل آپ . خدایی سرعتش از این بیشتر بود
پینگ رو هم که چه می شه گفت.می خوام آنلاین بازی کنم . شلیک می کنم 5 ثانیه بعد تیر ول میشه!
دوستان دامون نت تا حالا کسی داشته؟
یکی از دوستام داره ، سرعت صفحه باز کردنش وحشتناکه
همزمان هم به سایت یاهو پینگ زدیم ، پینگ من 490 بود و پینگ اون 210 !!!!!
سرعت 128 نامحدود رو ماهی 28 تومان داره پول میده و سرعت دانلودش هم بین 40 تا 100 متغیره
از این مسخره بازی ها هم نداره که 1 به بعد سرعتش بخوابه
سایتش رو هم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما دوستان دیگر هم که در گیلان هستن از اندیشه خدمات میگیرند؟
من همین الان زنگ زدم تهران از دوستان پرسیدم از شاتل خدمات میگرفتن گفتن اخرش 200بشه بیشتر روی180 است.
این امتحانات تمام بشه وقت ispعوض کردن میشه.
تک تک isp ها را چک میکنم اول از همه هم دامون .
اگه اندیشه همینطوری ادامه بده 18 کیلوبایت در شب ها من تغییر میدم میرم یک شرکت دیگه
یادش بخیر اندیشه شب و روز 240 کیلوبایت بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)