خوبه..مگاپیکسلش چنده؟ خیلی بالاست.. ولی کیفیت و نورش فکر کنم جالب نیست..یعنی یه خورده تاره
خوبه..مگاپیکسلش چنده؟ خیلی بالاست.. ولی کیفیت و نورش فکر کنم جالب نیست..یعنی یه خورده تاره
درود.دوستان از تاریخ ورود FZ38 Panasonic اطلاعی دارید؟
12 مگاپیکسله. ولی مگاپیکسل تعیین کننده ی کیفیت نیست. عوامل بسیار مهمتر در کیفیت عکس دخیل هست.
راستش من این عکس رو دانلود کردم و هیچ تاری ای ندیدم توش. البته شاید توقعتون زیاده از این دوربین.
نمیدونم..شاید..ولی یه خورده که زوم میکنی...شاخه های درخت همچین صاف و صاف نیستند...بعد میشه یه عکس که صورت آدمها رو از نزدیک گرفته باشه بزارید ببینم چه جوریه؟
اتفاقا فکر میکردم منظورت شاخه ها باشه. اصولا مشکل ترین وضعیتی که یه دوربین عکاسی باهاش مواجه میشه در مواجهه با همین شاخه ها هست. حتی دوربین های گرون قیمت هم نمیتونن شاخه ها رو اون طور که باید و شاید در بیارن. به خاطر لنزه. بالاخره یه فرقی بین لنز 100 تومنی و لنز 1 میلیون تومنی باید وجود داشته باشه دیگه. البته لنز این دوربین لنز خیلی خوبیه و کیفیت قابل قبولی هم داره.
این هم سه تا نمونه عکس دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نمونه عکس ها هم از همین canon که پیشنهاد دادیده؟...پس به نظر شما از خریدش پشیمون نمیشم؟![]()
بله. همه ی عکس ها مال SD960 بود. تو این قیمت بهترین دوربین های کنان یکی اینه و یکی دیگه هم SD880 IS. اونم دوربین خوبیه. مشخصاتش تقریبا عین همینه. فقط فیلمبرداری HD نداره و رزلوشنش 10 مگاپیکسله. چون رزولوشنش پایین تره نویز کمتری داره به خصوص تو محیط های کم نور. اگه فیلمبرداری زیاد واست مهم نیست و میخوای خیالت از بابت کیفیت عکس راحت تر باشه برو سراغ اون یکی.
سلام دوستان
یه دوربین Benq با 12 مگا پیکسل با گارانتی به من پیشنهاد شده قیمتش هم حدودا 260 هست می خواستم ببینم کسی از دوستان تجربه کار با دوربین های benq رو داشته یا نه؟ و اینکه آیا می ارزه که این دوربین رو بخرم؟
Benq مگه دوربینم داره؟ در هر صورت پیشنهاد نمیشه مارک متفرقه بخرین. مارکای غولش کیفیتشون بالا نیست چه برسه به benq.
آره داره. مشخصاتش که خوبه! این 2 تا دوربین 12 مگاپیکسلی جدیده ش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)