تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 378 از 1174 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

حالا که دیوید نیست بجاش با راموس تاپیکو می ترکونیم !

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

و در مورد صحبت دوست عزیزم iammahdi باید خدمتشون عرض کنم نه به خدا بنده اصلا ناراحت نشدم فقط اینکه چون دیدم که خییلی از دوستان رو میشناسید گفتم شاید دوستان قدیمی بودین حالا میخواستم بدونم که کی هستین.
    بازم خدمت آقا رائول عزیز سلام عرض میکنم:
    اولش که گفتین"اخه نشناختمش انگار از دوستان قدیمی هستش." فکر کردم دارین شوخی می کنین (در واقع هنوزم تو شک این فکرم ) .در هر حال من یه مدتیه که با این تاپیک آشنا شدم .خوبی این جور تاپیکا اینه که وقتی یه مطلبی رو می خونی می تونی درباره اون نظر خودتو بدی مثل خبرهایی که تو روزنامه یا تو سایت ها ست نیست که فقط باید اونو خوند .در واقع یکی از دلایلی که استقبال از انجمن ها زیاد شده همینه.یکی دیگه از دلایلشم اینه که کاربر می تونه از تجربه های بقیه استفاده کنه (همینطور که من دارم از شما درس می گیرم).در ضمن اینم بگم که من اون پستو اصلاح کردم درواقع اشتباه ازمن بود که باید در مورد اعضای یک تاپیک که همگی یه هدف مشترک رو دارن با بی احترامی مطلبی رو ننویسم.

در مورد ایجاد تاپیک جدید به نظرم حق با آقا رائوله .این تاپیک تو متفرقه ایجاد بشه خیلی بهتره.در واقع این کاری که ما می کنیم یه عمل ورزشی نیست که بخواد تو قسمت ورزشی ایجاد بشه با توجه به طرفدارای پر و پا قرص تیم های دیگه ممکنه به خیلی ها بر بخوره و به مدیریت بگند .اونوقت ممکنه برای این تاپیک بد تموم شه...

در مورد عکسام باید بگم که خوب شدند اما مصنوعی به نظر می رسند . در هر حال بچه هارو عکسای دیگه امتحان کنند که صورت و بدن چفت هم بشند اون وقت تاپیکو بزنیم...فقط تا رونالدو واقعا" نیومده رئال عجله کنین..بچه ها اگه یه وقتم رونالدو نتونست بیاد رئال ناراحت نشین رئال بزرگه حتی بی رونالدو همونطور که منچستر بزرگه حتی بی رونالدو....

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1_ دمت گرم روبی جون...هم به خاطر اخبارت...هم به خاطر این عکس بی نظیری که گذاشتی....خیلی با این عکس حال کردم..دم تو و ایکر با هم گرم!
    2_ ویزلی جونم...هنوز که چیزی نشده...ایشالا همه چی رو به راهه داداش...هواتو داریم!
    3_ سرخیو جون...تو هم نیومده کل کلت رو با ایکر شروع کردی دیگه...یادش به خیر...اون موقع ها که تو نبودی ما یه دیوید داشتیم...اونم همین جوری با وحید کل کل کرد تا آخر سر دیگه هیچ اثری ازش پیدا نشد...مواظب خودت باش...این وحید خطرناکه...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

1_ دمت گرم روبی جون...هم به خاطر اخبارت...هم به خاطر این عکس بی نظیری که گذاشتی....خیلی با این عکس حال کردم..دم تو و ایکر با هم گرم!
    2_ ویزلی جونم...هنوز که چیزی نشده...ایشالا همه چی رو به راهه داداش...هواتو داریم!
    3_ سرخیو جون...تو هم نیومده کل کلت رو با ایکر شروع کردی دیگه...یادش به خیر...اون موقع ها که تو نبودی ما یه دیوید داشتیم...اونم همین جوری با وحید کل کل کرد تا آخر سر دیگه هیچ اثری ازش پیدا نشد...مواظب خودت باش...این وحید خطرناکه...!
    بابا منو وحید میشناسه ما با هم کل کل دوستانه داریم در ضمن اون دیوید بخاطر کل کل با یه طرفدار آلمانی بن شد خیلی حالم گرفته شد تازه چند ساعت بود باهاش آشنا شده بودم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این فرگوسن چه بال بال داره می زنه.. سکته رو نزنه شانس آورده...
    Last edited by iammahdi; 05-07-2008 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

برو بچ با در آمد دیوید حال کردین ؟؟؟ 3 برابر رونالدو بود!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

برو بچ یه خبر خوب --(خوشحال نشین خبر ورزشی نیست) آلبوم سیاوش قمیشی تا پنج شنبه میاد برید از مجید دی وی دی بخرید حالشو ببرید - هوراااااااااااااا گفتم یه تنوعی بشه....نزنین بابا.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

بچه ها برین تاپیک این منچستر یا حرفای باحالی می زنن....
    فرگوسنو بگو چه بال بال داره می زنه..فرگوسن سکته رو نزنه شانس آورده...
    به به داش کریس کم پیدایی یخورده پر رنگ شو این رائول کم رنگ شد شما باید جورشو بکشیا

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به به داش کریس کم پیدایی یخورده پر رنگ شو این رائول کم رنگ شد شما باید جورشو بکشیا
    ما بالاخره نفهمیدیم زیدانیم یا کریس رونالدو.....
    Last edited by iammahdi; 05-07-2008 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

ما بالاخره نفهمیدیم زیدانیم یا کریس رونالدو.....
    هووووووووووو به قول علی صادقی داش زیزو ماله mahdi _shadi هست شما همون کریست خودمونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •