یه طوری میگی بی خیال بشین که انگار ما پلاکارد نوشتیم و استشهاد جمع کردیم.
بی خیالیم دیگه.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
یه طوری میگی بی خیال بشین که انگار ما پلاکارد نوشتیم و استشهاد جمع کردیم.
بی خیالیم دیگه.
قضیه چیه ؟
یکی به ما هم بگه چه خبره ؟
قضیه اینه که مدیران بعد از قهرمانی استقلال در انجمن ورزشی فقط ما پرسپولیسی ها رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار میدن.
خون خودتون رو کثیف نکنید بابا. حتما مدیران با این آقا هم برخورد خواهند کرد.
خبرگزاري پرسپوليس : علاقهمندان و هواداران باشگاه پرسپوليس تهران به منظور شركت در جشن قهرماني اين باشگاه در ليگ برتر فوتبال كشور كه از ساعت 17 تا 20 بعدازظهر روز جمعه سييكم خرداد ماه در سالن 12 هزار نفري مجموعه ورزشي آزادي برگزار ميشود، ميتوانند بليطهاي اين مراسم را از پنج فرهنگسراي تهران خريداري كنند كه سه فرهنگسرا براي فروش بليط به آقايان و دو فرهنگسرا براي فروش بليط به بانوان در نظر گرفته شده است.
فرهنگسراهاي بهمن (ميدان بهمن)، طبيعت (فلكه دوم تهرانپارس – خيابان جشنواره)، باصفا (فلكه دوم صادقيه – خيابان شهيد وفا- آذر شمالي)، براي فروش بليط به آقايان و فرهنگسراهاي دختران (فلكه دوم صادقيه – بلوار فردوس – بعد از چهارراه مخابرات) و بانو (خيابان وليعصر – ضلع شمالي پارك ساعي) براي بانوان تعيين شدهاند.
بليطها طي روزهاي بيست نهم و سيام خرداد از ساعت 10 صبح تا پنج بعدازظهر در اين فرهنگسراها فروخته ميشود ميشود و بهاي هر بليط پنج هزار تومان است. جشن قهرماني باشگاه پرسپوليس در روز جمعه با حضور تمامي بازيكنان و مسئولان اين باشگاه برگزار ميشود.
خبرگزاری پرسپولیس : اين براى چندمين بار است كه رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس خبر استعفاى حبيب كاشانى را رد مى كند و آن را نادرست مى داند.
دكتر على سعيد لو هم مثل ديگر اعضاى هيات مديره با استعفاى مديرعامل مخالفت كرده و در تلاش است براى باز گرداندن او آن هم در حالى كه حبيب كاشانى براى كناره گيرى كاملاً مصمم به نظر مى رسد و احتمال ماندنش كمتر از كناره گيرى اش است. سعيدلو بار ديگر به خبر استعفاى حبيب كاشانى اشاره مى كند و مى گويد: با توجه به شرايط حساسى كه پرسپوليس پيش رو دارد، در اين چند روزه اخبار و شايعاتى مبنى بر استعفا و كناره گيرى حبيب كاشانى از سمت مديرعاملى باشگاه مطرح شد كه از ديد من چنين موضوعى صحت ندارد. بر اساس اساسنامه باشگاه پرسپوليس، مديرعامل در صورتى كه تصميم به استعفا و كناره گيرى بگيرد بايد متن استعفا نامه خود را تسليم رييس هيات مديره باشگاه كند.
از آنجايى كه هنوز كاشانى رسما استعفاى خود را به من و ديگر اعضاى هيات مديره تحويل نداده نمى توانم در خصوص قبول يا رد آن صحبت كنم البته در جلسه دوشنبه شب اين موضوع مطرح شد و اعضا با استعفاى مديرعامل باشگاه مخالفت كردند.
بدين ترتيب و تا زمانى كه هيات مديره با اين استعفا موافقت نكرده او بايد به كارش ادامه بدهد.
رييس هيات مديره پرسپوليس با تأكيد بر لزوم برطرف ساختن موانع و مشكلات مالى پيش روى اين باشگاه ادامه مى دهد: يكى از مواردى كه در نشست هاى اخير مورد توجه هيات مديره قرار گرفته، رفع موانع و مشكلات مالى در جهت حركت سريع و منظم پرسپوليس است. در اين خصوص تصميمات خوبى اتخاذ شده كه قطعاً در آينده مفيده فايده خواهد بود.
از ديگر بحث هاى مهم هيات مديره ارائه برنامه از سوى مديرعامل باشگاه براى فصل آينده و جذب بازيكنان مورد نياز كادر فنى است. در اين خصوص آقاى كاشانى اقدامات خوبى انجام داده اند كه مورد تأييد و تصويب هيات مديره باشگاه قرار گرفته است.
با توجه به هيات مديره خوبى كه باشگاه پرسپوليس دارد و حقيقت نداشتن استعفاى حبيب كاشانى اميدوارم روزهاى شادى در انتظار اين باشگاه باشد و دوباره نام اين باشگاه بر سر زبان ها بيافتد.
سعيدلو همچنين به موفقيت استقلال در جام حذفى هم اشاره مى كند و مى گويد: اين پيروزى باعث نشاط و شادابى در قالب يك رقابت سالم در عرصه ورزش كشور بود كه از طرف هيات مديره و دست اندركاران باشگاه پرسپوليس، قهرمانى را به آبى پوشان تبريك مى گويم البته نبايد از بازى خوب و جوانمردانه پگاه به سادگى گذشت كه نماينده اى شايسته براى فوتبال شمال كشور بود.
معاون اجرايى رييس جمهور با اشاره به سياست هاى دولت نهم در بحث ورزش صحبت هايش را به پايان مى برد: سياست ما در راستاى حمايت از همه تيم هاست.
با توجه به نگاه ويژه دولت نهم تصميم گرفته شده تمام استان هايى كه داراى ظرفيت بالقوه هستند و مى تواند باعث بروز و حضور استعدادها در عرصه ورزش شوند، حداقل يك تيم در مسابقات ليگ داشته باشند تا تمام كشور بتوانند در فوتبال ايران مشاركت داشته باشند.
خبرگزاري پرسپوليس: محمود خوردبين" پس از استعفاي حبيب كاشاني گفت: در صورت پذيرش استعفاي كاشاني، منهم از اين تيم كنارهگيري خواهم كرد. سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس همچنين گفت: از كار كردن در اين باشگاه بدون حضوركاشاني معذورم. من از اول فصل با ايشان ياعلي گفتم و تا آخر كنار وي ايستادهام. اميدوارم افرادي كه در صدد حذف كاشاني هستند ناكام بمانند و جامعه ورزش از حضوركاشاني بهرهمند شود. وي ادامه داد اگر قرار باشد مدير عامل فعال و زحمتكش پرسپوليس در اين باشگاه نباشد، من هم به عنوان عضوي كوچك و به حمايت از حبيب كاشاني، از اين تيم پرطرفدار كنارهگيري ميكنم.
خبرگزاري پرسپوليس: مديرعامل مستعفى باشگاه پرسپوليس گفت: من تصميمم را از پيش گرفته بودم و با همين تصميم در نشست با «على آبادى» حاضر شدم. از قبل فكر خودم را كرده بودم و بر همين اساس قصد ندارم ديگر به پرسپوليس بازگردم. حبيب كاشانى با تعجب از گفته هاى اخير «سعيدلو» درباره تكذيب استعفايش و بى اطلاعى از اين موضوع گفت: يك بار ديگر نيز در نشست مشترك هيات مديره باشگاه با على آبادى كه همه اعضاى هيات مديره در آن حضور داشتند و پس از قهرمانى پرسپوليس در ليگ برتر برگزار شد، استعفايم را به طور كتبى ارائه كردم. آقاى سعيدلو هم در اين نشست حضور داشت. يك بار هم به صورت شفاهى كناره گيرى ام را به آگاهى سعيدلو رساندم كه او در پاسخ به من گفت بايد اين مورد را با «على آبادى» در ميان بگذارد. اگر او مخالف بود چرا در نشست هيات مديره با على آبادى با كناره گيرى من مخالفت نكرد و در مخالفت با تصميم من حرفى زده نشد؟كاشانى درباره نشستش با على آبادى هم گفت: هنگامى كه استعفاى كتبى ام را به على آبادى دادم فقط ايراد گرفت كه چرا استعفايم را در سربرگ باشگاه پرسپوليس ننوشته ام. من هم با عذرخواهى خواهش كردم كه با همين استعفا موافقت شود. عضو شوراى شهر تهران در بخش ديگرى از صحبت هايش گفت: من تصميمم را گرفته بودم و با همين تصميم از قبل گرفته شده در نشست با على آبادى حاضر شدم. از پيش در اين باره فكر كرده بودم، ديگر به پرسپوليس برنمى گردم و خواهش مى كنم از حاشيه هاى استعفا دست برداشته شود. مديرعامل مستعفى پرسپوليس درباره آينده اين باشگاه هم گفت: اميدوارم هرچه زودتر با انتخاب مديرعامل و كادرفنى زمان از دست رفته جبران شود. اميدوارم با انتخاب مديرعاملى كه مورد پذيرش سازمان تربيت بدنى و هيأت مديره پرسپوليس باشد، منافع اين باشگاه تامين شود و شرايط و امكاناتى كه اين باشگاه براى حضور قدرتمندانه در۳ جام نياز دارد در اختيارش قرار بگيرد. به خاطر حفظ منافع باشگاه از پرسپوليس كنار رفتم. اميدوارم سازمان و دولت امكانات موردنياز باشگاه را در اختيارش قرار دهند.
خبرگزاري پرسپوليس: رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: حبيب كاشانى همچنان مديرعامل محسوب مى شود، چراكه استعفايش به هيأت مديره ارائه نشده است. على سعيدلو در خصوص جلسه دوشنبه شب هيأت مديره اظهار داشت: صحبت هاى بسيار خوبى در مورد برنامه هاى آينده براى حضور در ۳ جام حساس، مسائل مالى، جذب نفرات جديد و همچنين اصلاحات مورد نياز در اساسنامه باشگاه انجام داديم و به نتايج خوبى رسيديم. وى در خصوص علت عدم معرفى سرمربى در پايان جلسه برخلاف اعلام قبلى، تصريح كرد: حميد استيلى گزينه اصلى سرمربيگرى پرسپوليس برنامه اى خوب و مدون را به طور كامل و مشروح به هيأت مديره ارائه كرد و با توجه به حساسيت موضوع، اين برنامه ها در دست بررسى است تا با همفكرى كامل تصويب شود. رئيس هيأت مديره باشگاه در خصوص استعفاى حبيب كاشانى گفت: بعداز ظهر روز گذشته در شرايط حساسى كه هيأت مديره در حال انتخاب سرمربى فصل آينده بود، اخبارى در مورد كناره گيرى كاشانى اعلام شد اما هنوز استعفاى وى طبق اساسنامه باشگاه پرسپوليس به هيأت مديره و اينجانب تحويل داده نشده است بنابراين همچنان مديرعامل باشگاه محسوب مى شود. رئيس هيأت مديره پرسپوليس با تبريك قهرمانى تيم فوتبال استقلال در جام حذفى گفت: اين پيروزى باعث نشاط و شادى جوانان در يك رقابت سالم در عرصه ورزشى شد، البته بايد به تيم خوب پگاه تبريك گفت كه با بازى هاى خوب و جوانمردانه حريف آسانى براى استقلال نبود.
حرفها بسیار ضد و نقیض میباشند همی!!!!
درسته مثل اینکه فقط به ما گیر می دن.اشکالی نداره.
اینم بمونه
اینم بمونه
بچه ها من امروز داشتم تیتر روزنامه ها را می خوندم که توی روزنامه البرز ورزشی نوشته بود که امپراتور بر میگردد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)