بچه ها من اگه بخوام وصل بشم به اینتزنت آیا هیچ مشکلی هست که بخواد دستگاه رو به خطر بیندازه ؟ ...
منظورم اینه که اگه بخواد آپدیت بشه و بعد ... انفجار
آخه من فقط از دار1 دنیا همین دستگام رو دارم ...
راستی آخرین آپدیت کدوم هستش ؟
بچه ها من اگه بخوام وصل بشم به اینتزنت آیا هیچ مشکلی هست که بخواد دستگاه رو به خطر بیندازه ؟ ...
مگه بمب توش داره كه
من كه هرروز بازي ميكنم مشكلي نيستش و
هيچ مشكلي نيست اخرين 3.30 هستش
الان بازي تيمارستان آرخام چند قيمته؟؟؟كدوم رجين رو بخرم؟؟؟
متاسفانه بازي بتمن كه داشتم به دلايلي خراب شده --- هنوز هم تا آخرش نرفته بودم--خيلي وقت پيش 60 تومن گرفته بودم-----
قيمتش رو نميخوام---ميرم توپخونه هر چي بود ميخرم--فقط كدوم رجيون بهتره؟؟؟؟؟قبلا داشتم 1 بود-------
سلام.بچه ها من اگه بخوام وصل بشم به اینتزنت آیا هیچ مشکلی هست که بخواد دستگاه رو به خطر بیندازه ؟ ...
چیزی نمیشه...
اخرین 3.30
من میخام یه بازی مثل MGS4 , KZ2 بگیرم ولی حس میکنم که دسته ، اون آزادی و کیفی رو که بازی با موس و کیبرد داره رو نداره،شما که تجربه دارید یه مقایسه و راهنمایی میشه کنید؟
همه چیز بستگی به عادت داره من خودم با موس و کیبورد به خوبیه دسته نمیتونم بازی کنم.من میخام یه بازی مثل MGS4 , KZ2 بگیرم ولی حس میکنم که دسته ، اون آزادی و کیفی رو که بازی با موس و کیبرد داره رو نداره،شما که تجربه دارید یه مقایسه و راهنمایی میشه کنید؟
شما اگه قبلا pc باز بود خوب موس و کیبورد برای شما خوبه.
اره منم همین نظر رو دارم ولی چاره ای نیست .من call of رو هم رو pc بازی کردم هم رو Ps3 ولی رو Pc بخاطر وجود موس و کیبورد خیلی بیشتر فاز داد ولی خوب گرافیک Ps3 رو lcd full hd کجا pc کجا...
Littele Big Planet 2
trailer این بازی با کیفیت HD
حجم 130MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم اصلا بتونید MGS4 یا بازی به سبک اون رو با ماوس و کیبورد بازی کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)