میخوام نموداری رسم کنم که محور Y اعداد باشه .محور X تاریخ..اصلا همون تاریخ و به میلادی هم روی محور نمیگیره.زمان رو میگیره ولی هرچی باهاش کل انداختم نتونستم تاریخ و بهش بدم..
چیکار کنم
میخوام نموداری رسم کنم که محور Y اعداد باشه .محور X تاریخ..اصلا همون تاریخ و به میلادی هم روی محور نمیگیره.زمان رو میگیره ولی هرچی باهاش کل انداختم نتونستم تاریخ و بهش بدم..
چیکار کنم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه فایل اکسل دارم که نمره تعدادی از شاگردان یک کلاس است واین کلاس دارای دو میانگین می باشد یکی میانگین نمرات دانش آموزان و دیگری میانکین نمره خود کلاس با استفاده از نمودار سینوسی معدل کلاس رو که بصورت ثابت هست در نظر گرفته و نمرات دانش آموزان رو بصورت سینوسی رو اون اجرا کرده ام حالا میخوام این نمودارو به صورت ستونی تبدیل کنم لطفا در اینمورد منو راهنمائی کنین
باتشکر
![]()
تنظیمات به این صورت تغییر دادم نشد
تو ورد مشکلی ندارم میتونی فارسی تایپ کنم اما تو اکسل نمیشه !
سلام
من میخوام توی اکسل چندین عدد رو پشت سر هم به صورت زیر بنویسم. یعنی از هر عدد سه تا باشه و زیر هم نوشته بشه. چون تعداد اعداد زیاده راهی هست که سریعتر بشه این کار رو انجام داد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان واقعا شرمندم
نمیدونم سوالمو باید اینجا مطرح کنم یا جای دیگه
اما تو رو خدا کمک کنید
فردا امتحان تکنولوژی اطلاعات دارم و توی سوالای اکسلش موندم
:|
میتونید کمکمون کنید در راه خدا؟؟؟؟
اینم سوالاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by demehdix; 25-01-2013 at 11:21.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا سوالمو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح کرده بودم ولی پاسخی دریافت نکردم فلذا با اجازه دوستان سئوالمو دوباره مطرح میکنم:
من یه فایل اکسل دارم که نمره تعدادی از شاگردان یک کلاس است واین کلاس دارای دو میانگین می باشد یکی میانگین نمرات دانش آموزان و دیگری میانکین نمره خود کلاس با استفاده از نمودار سینوسی معدل کلاس رو که بصورت ثابت هست در نظر گرفته و نمرات دانش آموزان رو بصورت سینوسی رو اون اجرا کرده ام حالا میخوام این نمودارو به صورت ستونی تبدیل کنم لطفا در اینمورد منو راهنمائی کنین
باتشکر
Click here to view the original image of 895x509px.
![]()
گزینه نشنال رو انتخاب کنی حل میشه
![]()
ممنون، این طوری که شما تنظیم کردین فقط میتونی اعداد فارسی تایپ کنید، درسته ؟
من میخوام هم فارسی و هم انگلیسی تایپ کنم
تو منو قبلیش در قسمت تنظیمات باید این تنظیماتو انجام بدی تا بتونی تو حالت context هم فارسی بنویس و هم انگلیسی
![]()
و با استفاده از تب زبانه گزینه مورد نظر رو انتخاب و باهاش بنویسی
با سلام و احترام
می خواهم برای یک کلاس نمودار ستونی بکشم دو سری نمره دارم یکی میانگین نوبت و یکی میانگین میان ترم اطلاعاتم را در اکسل وارد می کنم و همه مراحل را طی میکنم اما هیچ ستونی در نمودار ظاهر نمی شود .
از این که لطف می کنید و پاسخ می دهید سپاسگزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)