ببخشید من یک سوال داشتم .
بازی pes5 روی درایوی با فرمت FAT32 نصب می شود یا NTFS ؟
ببخشید من یک سوال داشتم .
اگه کسی میتونه در مورد راه اندازی بازی:
COMAND & CONQUER :TIBERIUM WARS
کمک کنه میتونه با من تماس بگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...یه بازی دارم که اصلا Setup اجرا نمی شه،اینو چه کار کنم؟:
The Application has failed to start beause GameuxInstallhelper.dll Was not found. Re-Installing the application may fix this problem
از قرار معلموم یه فایل به این اسمو کم دارد:GameuxInstallhelper.dll
کسی راه حلی داره،داخل اینترنت که نتونستم این فایلو پیدا کنم!![]()
سلام oracle_ eldorado جان![]()
نه بازي( انيوشا 3) دو تا سي دي هستش ...
به خود فروشنده هم گفتم كه از نظر گرافيك مشكلي نداره :گفتش كه گرافيك معمولي هم بهش ميخوره... (64 به بالا)... و تازه بازيها كاملا تست شده هستند.....
آيا مي تونه مشكل از نوع كارت گرافيك باشه....
آيا كاري ميشه كرد....![]()
مشكل در اجراي بازي call of duty
اين بازي راحت و بدون دردسر نصب مي شه ولي وقتي كه نصب شد و مي خوام كه بازي رو اجرا كنم با اين ارور ها روبرو مي شم....
Your computer appears to have changed since the last time you ran Call of Duty.
Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
همراه با دو گزينه yes , no
و وقتي كليك مي كني اين اررو مياد
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web
site.
راستي من قبلا اين بازي روي رايانه ام نصب كرده بودم و خيلي عالي و بدون ارور وارد بازي شدم....
البته اون موقع سي دي هاي بازي رو از يكي از اقوام گرفته بودم .
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با تشكر
فکر کنم NTFS . الآن بیشتر بازی ها روی NTFS نصب میشه .ببخشید من یک سوال داشتم .
دوست من خوب شما همینجا مطرح کن چه مشکلی داری دیگه .اگه کسی میتونه در مورد راه اندازی بازی:
COMAND & CONQUER :TIBERIUM WARS
کمک کنه میتونه با من تماس بگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما اول برو توی این سایت زیر :سلام...یه بازی دارم که اصلا Setup اجرا نمی شه،اینو چه کار کنم؟:
The Application has failed to start beause GameuxInstallhelper.dll Was not found. Re-Installing the application may fix this problem
از قرار معلموم یه فایل به این اسمو کم دارد:GameuxInstallhelper.dll
کسی راه حلی داره،داخل اینترنت که نتونستم این فایلو پیدا کنم!
بعد فایل مورد نظرتو سرچ کن و دانلود کن و وقتی دانلود کردی بریز توی مسیر زیر ( البته اگه ویندوزت توی درایو C نصب هست )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:/Windows/System32
امیدوارم مشکلت حل بشه . اگه حل نشد بگو .
دوست من اصل این بازی 3 سیدی هست . نمیدونم شما 2 سیدی رو از کجا خریدی ! مال کدوم شرکت هست ؟
سلام oracle_ eldorado جان
نه بازي( انيوشا 3) دو تا سي دي هستش ...
به خود فروشنده هم گفتم كه از نظر گرافيك مشكلي نداره :گفتش كه گرافيك معمولي هم بهش ميخوره... (64 به بالا)... و تازه بازيها كاملا تست شده هستند.....
آيا مي تونه مشكل از نوع كارت گرافيك باشه....
آيا كاري ميشه كرد....
دوست من نسخه ی تقلبی این بازی خیلی زیاد هست . احتمالا کارت گرافیک شما مشکل داره . چون OpenGl یکی از خاصیت های کارت های گرافیکی هست .مشكل در اجراي بازي call of duty
اين بازي راحت و بدون دردسر نصب مي شه ولي وقتي كه نصب شد و مي خوام كه بازي رو اجرا كنم با اين ارور ها روبرو مي شم....
Your computer appears to have changed since the last time you ran Call of Duty.
Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
همراه با دو گزينه yes , no
و وقتي كليك مي كني اين اررو مياد
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web
site.
راستي من قبلا اين بازي روي رايانه ام نصب كرده بودم و خيلي عالي و بدون ارور وارد بازي شدم....
البته اون موقع سي دي هاي بازي رو از يكي از اقوام گرفته بودم .
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با تشكر
شما مدل کارت گرافیکت رو بنویس .
سلام ببخشید من امروز از انقلاب یه پک دو cd گرفتم که توش 5 تا بازی داشت :
1- Civilization3
2- Civilization4
3- age of empire 2
4- age of empire 3
5- age of mythology
اول میخواستم بپرسم همچین چیزی ممکنه تو دو تا cd !
و بعدش من فقط بازی age of empire3 رو میخواستم که وقت این بازی رو نصب کردم توی منوی بازی پشت زمینه تمام سفیده و خیلی از گزینه ها نیست . تنظیمات گرافیکیش رو تغییر دادم ولی فرقی نکرد.اگه میشه لطف کنید و منو کمک کنید.
دوست من اینطور چیزی میشه ! مثلا شما اون پک رو دیدی که 14 فیلم توی 2 سیدی هست ؟! پس میشه .سلام ببخشید من امروز از انقلاب یه پک دو cd گرفتم که توش 5 تا بازی داشت :
1- Civilization3
2- Civilization4
3- age of empire 2
4- age of empire 3
5- age of mythology
اول میخواستم بپرسم همچین چیزی ممکنه تو دو تا cd !
و بعدش من فقط بازی age of empire3 رو میخواستم که وقت این بازی رو نصب کردم توی منوی بازی پشت زمینه تمام سفیده و خیلی از گزینه ها نیست . تنظیمات گرافیکیش رو تغییر دادم ولی فرقی نکرد.اگه میشه لطف کنید و منو کمک کنید.
در مورد این مشکل هم احتمالا اشکال از کارت گرافیک شما است .
میشه مشخصات کامل سیستمتون رو بنویسید ؟
توجه : اگه شما فقط بازی Age Of Empires رو میخواستی خوب چرا سیدی جدا شو نگرفتی ؟ اینطوری از کامل و سالم بودنش اطمینان داشتی . معمولا اینطور پک ها مشکل دارند . چون همین بازی که شما میخوای 3 سیدی هست !
پس شما کارت گرافیکت رو بزار .
ممنون.درایوهای من همه Fat32 هستند.پس بکنم Ntfs ؟فکر کنم Ntfs . الآن بیشتر بازی ها روی Ntfs نصب میشه .
[من بازی The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II رو نصب کردم بازی هم اجرا شد ولی وسط بازی بدون هیچ دلیلی پیغام میده که شما باختید و تمام سربازها وساختمنهای من نابود میشهesi_257@yahoo.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)