تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 616 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

این نظام وظیفه هم خوب واسه خودش قانون میذاره! میگن هر کسی که میخواد معافیت بگیره باید حتما یه حساب بانک سپه به اسم خودش باز کنه در غیر این صورت مدارکش ناقصه!!!! آخه حساب بانک سپه میخوان چیکار!!؟؟؟؟

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان،من چند سال پیش واسه حج عمره ثبت نام کردم،البته نه دانشجویی،هنوز هم خدمت نرفتم،الان هم دانشجو هستم،چند وقت پیش که رفتم گذرنامه بگیرم،گفتند باید کارت پایان داشته باشی،یا نمیدونم بری نظام وظیفه نامه بیاری،حالا من اگه اسمم واسه حج دراومد،چه جوری میتونم برم،ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان،من چند سال پیش واسه حج عمره ثبت نام کردم،البته نه دانشجویی،هنوز هم خدمت نرفتم،الان هم دانشجو هستم،چند وقت پیش که رفتم گذرنامه بگیرم،گفتند باید کارت پایان داشته باشی،یا نمیدونم بری نظام وظیفه نامه بیاری،حالا من اگه اسمم واسه حج دراومد،چه جوری میتونم برم،ممنون میشم راهنمایی کامل کنید
    سلام
    باید قبل از اینکه اسمت در بیاد کاراشو انجام بدی
    اگه الان دانشجویی که باید بری دانشگاه و نامه بگیری و ازشون بپرسی ، بعدش فکر کنم باید بری نظام وظیفه

اگه دانشجو نیستی باید یه وثیقه 15 میلیون تومنی بزاری تا بری و برگردی

.

4. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

این نظام وظیفه هم خوب واسه خودش قانون میذاره! میگن هر کسی که میخواد معافیت بگیره باید حتما یه حساب بانک سپه به اسم خودش باز کنه در غیر این صورت مدارکش ناقصه!!!! آخه حساب بانک سپه میخوان چیکار!!؟؟؟؟
    قانون جدید نیست!این حساب برای ریختن پول ماهیانه که به سربازها می دن هست

6. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان میشه کسی آدرس درمانگاه هایی که شرق تهران واسه واکسن زدن هست رو به همراه روز هایی که این کارو انجام میدن رو بذاره متشکرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    كسي كه پيش دانشگاهي رو دو ساله تموم كنه بعد بره دانشگاه
    اون دو ترمي كه اضافه خونده تو پيش دانشگاهي از مدت معافيت تحصيلي دانشگاه كم ميشه؟ يا معافيت تحصيلي دانشگاه ربطي به معافيت تحصيلي پيش دانشگاهي نداره و دست نخورده باقي ميمونه تا وقتي دانشجو بشي ازش كم ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    كسي كه پيش دانشگاهي رو دو ساله تموم كنه بعد بره دانشگاه
    اون دو ترمي كه اضافه خونده تو پيش دانشگاهي از مدت معافيت تحصيلي دانشگاه كم ميشه؟ يا معافيت تحصيلي دانشگاه ربطي به معافيت تحصيلي پيش دانشگاهي نداره و دست نخورده باقي ميمونه تا وقتي دانشجو بشي ازش كم ميشه؟
    دوست من تا جایی که من میدونم این دومعقوله بهم ربطی ندارن چیزی کم نمیشه

10. این کاربر از behnambazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

شما تشريف ببر نزديكترين پليس +10 و ازشون بپرس كاملا مراحل رو برات شرح ميدن. در كل بايد 2 يا 3 بار (دقيق يادم نيست) بين دانشگاه و نظام وظيفه در حال رفت و آمد باشی (البته اين برای نظام وظيفه تهرانه!).

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

اين شماره حساب تو پرينتی كه از پليس +10 هنگام ارسال مدارك معافيت ميگيرن قيد ميشه ، دليلشم سريعتر طی شدن مراحل در صورت رد معافيت جهت اعزام هستش (چون كسايی كه دقيقه 90 برای معافيت اقدام می‌كنن كم نيستن).

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان میشه کسی آدرس درمانگاه هایی که شرق تهران واسه واکسن زدن هست رو به همراه روز هایی که این کارو انجام میدن رو بذاره متشکرم؟
    باید زنگ بزنید ولی همه روزه هستن ساعتشم مثل جاهای دیگه معمولیه
    یه خبر بدم شاید برای کسایی که تو تهران هستن مفید واقع بشه
    کادر پزشکیه تهران الان یه مدته که عوض شده ادمای خوبی رو گذاشتن اگه مشکل پزشکی حتی فکر می کننین کوچیکه پروندش کنید برید اقدام کنید برای معافی من دئستم داره کاراش درست میشه چند روز دیگه .مشکلی هم نداشتش فقط فکش یکم کج بود همین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام
    پدرم 20 ماه سابقه جبهه داره(زمان سربازیش)الان من می تونم رو کسر خدمت حساب کنم؟
    اگه جواب مثبته دقیقا چکار باید بکنم؟؟ تنها مدرک کارت پایان خدمت پدرم هست
    منم مهر ماه که پروژه ام رو تحویل بدم باید برم سربازی
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •