تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 641 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نه با خود گوشي نميشه
    مگه اينكه يه گوشي ديگه داشته باشي و به اينترنت وصل بشي و به كامپيوتر وصلش كني بعد بخواي اين گوشيتو باهاش آپديت كني كه اونم توصيه ميكنم نكني چون اگه وسط كار اينترنتت قطع بشه براي گوشيت مشكل پيش مياد
    بهتره ببري يه جاي مطمئن كه سرعت اينترنتش هم زياد باشه مثل كافي نت
    اگر هم خواستي حتما با ايرانسل انجام بدي لا اقل پنجشنبه و جمعه اين كار رو نكن چون ترافيك شبكه خيلي زياده
    البته ببخشين كه من جاي رامين خان اظهار نظر كردم
    خواهش می کنم. کاملا تایید میشه.

رامين جان دستت درد نكنه، خيلي حال دادي درست شد. كاملا صداي مكالمه واضح و باحال شد.
    ممنون
    خواهش می کنم. حالا باید به فکر این باشی که کسی که پیشته صدای اون طرف خط رو نشنوه! (قابل توجه کسانی که دوست دختر یا دوست پسر دارن )

مثل اين كه سوالم خيلي سخته بوده و خودم خبر نداشتم كه هنوز بي جواب مونده.
    اساتيد يه دستي برسونيد.
    این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.

يه مشكل عجيب قريب يكي 2 روزه برام پيش اومده.
    اونم اينه كه وقتي چند تا برنامه رو باز مي كنم بعد مي رم تو task manager كه ببندمشون، end all كه مي زنم، برنامه ها بسته مي شه ولي هنوز آيكون هاي آنها در قسمت open هست. براي اين كه آيكن هاي آنها هم برود بايد يكبار از برنامه task manager برم بيرون و دوباره بيام تو تا آيكن هاي آنها هم حذف بشه.
    از چي مي تونه باشه؟
    آره، واسه منم بعضی موقع اینجوری میشه. گوشی رو یه بار رستارت کنی درست میشه. فکر کنم گوشی بعضی موقع قات میزنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا امروز تقريبا تونستم يه قسمت تقريبا زيادي از تاپيک رو مطالعه کنم...اما موفق نشدم يه برنامه خوب و کرک شده براي قفل کردن پوشه ها(نه فايلها)توي اين 378 صفحه براي موبايلي با اين همه قابليت پيدا کنم..

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد بقيش جا موند.
    ) آيا ميشه با p990 جندين فايل ويديويي را با هم بلوتوث کرد(mark all)چون در file manager پوشه به اسم video وجود ندارد...
    2) يه برنامه کرک شده و عالي براي قفل کردن فولدرها در p990i
    3) آقا من براي اطمينان از ريجستر بودن گوشيمimei گوشيم رو در سايت numbering وارد کردم،اما اين پيغام رو نشون ميده..اين يعني چي؟؟
    متن پيغام

Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.

Add missing IMEI information below

IMEI number
    359594000101435

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

نه با خود گوشي نميشه
    مگه اينكه يه گوشي ديگه داشته باشي و به اينترنت وصل بشي و به كامپيوتر وصلش كني بعد بخواي اين گوشيتو باهاش آپديت كني كه اونم توصيه ميكنم نكني چون اگه وسط كار اينترنتت قطع بشه براي گوشيت مشكل پيش مياد
    بهتره ببري يه جاي مطمئن كه سرعت اينترنتش هم زياد باشه مثل كافي نت
    اگر هم خواستي حتما با ايرانسل انجام بدي لا اقل پنجشنبه و جمعه اين كار رو نكن چون ترافيك شبكه خيلي زياده
    البته ببخشين كه من جاي رامين خان اظهار نظر كردم

آقا من هم با بازي asphalt2 همين مشكل رو دارم
    اگه كسي ميتونه كمك كنه
    ممنون
    دست شما درد نكنه برم كافي نت چي بگم راسياتش تا حالا نرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام
    آقا برای فارسی کردن p990i باید یه فولدر به اسم resource تو مموری ساخت
    من تو گوشیم هر کاری میکنم این فولدر ساخته نمیشه و ارور میده انگار فقط به اسم resource حساسه
    مجبور شدم یه بار مموری رو فرمت کنم ولی بازم نشد
    میخواستم بپورسم باید چیکار کنم
    لطفا راهنمایی کنین
    حیاتیه مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

با سلام
    آقا برای فارسی کردن p990i باید یه فولدر به اسم resource تو مموری ساخت
    من تو گوشیم هر کاری میکنم این فولدر ساخته نمیشه و ارور میده انگار فقط به اسم resource حساسه
    مجبور شدم یه بار مموری رو فرمت کنم ولی بازم نشد
    میخواستم بپورسم باید چیکار کنم
    لطفا راهنمایی کنین
    حیاتیه مرسی
    شما از طریق filr transfer مموری رو باز کن . بعد برو show hidden file رو بزن . ممکنه این فولدر روی مموریت باشه . واسه همین نمیزاره درست کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کماکان منتظرم يکي به سوالاتم جواب بده....
    و اما يه توضيح در مورد چيني يا فرانسوي بودن گوشي...راه اول:در هنگام راه اندازي گوشي در set up wizard ،موقع انتخاب زبان اگر 2-3 زبان اول چيني بود ،گوشي چيني هستش.
    راه دوم:تو قسمت converter اگر به جز واحدهاي آمريکايي و انگليسي واحد چيني هم باشد ،گوشي چيني هست.
    کاشکي يه نفر اين راه حل ساده رو تو اين فرومي به اين بزرگي بهم ميگفت تا 3 هفته پيش موقع خريد گوشي کلاه سرم نميرفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض كمك كمك كمك كمك

آقا من گوشي P990 م رو آپديت كردم اما يادم رفت بك آپ بگيرم از كنتكت ليستم .... چون شنيده بودم كه خود برنامه به صورت خودكار از ليست يك بك آپ ميگيره و در شروع مجدد بالا مياره كانتكت ليست رو.. اما متاسفانه چنين اتفاقي نيافتاد!!!

خواستم بدونم روشي يا برنامه اي جهت بازگرداندن اين شماره هاي از دست رفت نيست ؟؟؟؟

با تشكر

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت بچه های عزیز فروم P30world . من یک P990 دسته دو 4-5 روز پیش خریدم.عالی کار می کنه وله باید اپدیت بشه.قبلا p990 اپدیت کردم ولی ماله خودمو که میخوام بکنم یه مشکلی پیش میاد..وقتی C رو نگه میدارم و بعد از جازدن دوباره ی باتری USB رو وصل میکنم رو کامپیوتر USB Not Recognized میده و یه صفحه ابی مثل صفحه ابی مرگ تو کامپیوتر خیلی سریع رو گوشی میاد و میره..توشم یه همچین چیزایی نوشته:
    shell......

copyright (C)....
    could start
    c:\>
    z:\> zebra form...

یک همچین چیزایی..
    اگه ممکنه یکی کمکم کنه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

آقا من گوشي P990 م رو آپديت كردم اما يادم رفت بك آپ بگيرم از كنتكت ليستم .... چون شنيده بودم كه خود برنامه به صورت خودكار از ليست يك بك آپ ميگيره و در شروع مجدد بالا مياره كانتكت ليست رو.. اما متاسفانه چنين اتفاقي نيافتاد!!!

خواستم بدونم روشي يا برنامه اي جهت بازگرداندن اين شماره هاي از دست رفت نيست ؟؟؟؟

با تشكر
    اگه روی سیم کارت باشه میشه . اگه نباشه که نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •