تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 378 از 645 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببین دوست من، من کلا یه چیزی رو بهت بگم، اونم اینه که سپنتا حرف نداره. من یکساله دارم ازشون سرویس می گیرم، تا حالا به اندازه انگشتای یه دست هم دیسکانکتی نداشتم. یه خرده گرون هست، اما به همون اندازه با کیفیته. از من میپرسی شک نکن برو سپنتا بگیر. من با 128 سرعتم 14 پایین تر نمیاد.کامپیوترم هم صلح تا شب روشنه داره فایل میگیره. همه پورت هاش هم بازه.
    ممنونم دوست من. راستش بين صبانت و سپنتا مونده بودم آخه شنيدم سپنتا شيرينگ نداره اصلا اگه اينجوريه پس چرا 128 شما روي 14 هستش؟؟ بايد نسبت به سرويسهاي ديگه بيشتر باشه كه وقتي پولش خيلي بيشتر هستش و شيرينگ نداره سرعت 14 براي 128 كم هستش درسته؟ من الان 256 محدوديت 5 گيگ صبا رو بگيرم ب هتره يا 64 سپنتا؟؟؟ صبا سرعتش روي 50 هستش راحت داشتنم قبلا سپنتا نداشتم حالا 64 سپنتا سرعت دانلودش روي چند هستش؟؟؟ من ميخوام صفحات وب سريع باز بشه مثل صبانت و دانلود ميكنم سرعتش خوب باشه الان 128 و 64 آسياتك رو امتحان كردم هر دو يكي هستش سرعتش و روي 4 هستش و صفحات وب هم دير باز ميشه و واقعا مزخرف هستش براي همين ميخوام عوض كنم حالا موندم. البته اينم بگم كه من صبح تا شب روشن بزارم دانلود ندارم فقط تو چت هستم nickname ميخوام بمونده تو چت Mirc چيزي مصرف نميكنه كه بخوام نامجدود بگيرم در كل ميخوام بدونم سرعت كدوم بيشتره اين مهمه ممنون ميشم راهنمايي كني.

راستي الان اسياتك دارم نميخوام برم شركت حوصله ندارم اگه 48 ساعت شارژ مجدد نكنم از رانژه در ميادش و ميتونم ب ه شركت ديگه سفارش بدم؟!!

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام شرکتی هست که ماهانه زیر 10000 تومان باشه ؟؟؟
    پیش شماره 2223

واگر همچین شرکتی هست ارزش داره بگیرم یا به همین دایال آپ نفتی اکتفا کنم

یه سوال دیگه این شرکت هایی که بدون محدودیت دانلود سرویس می دهند ارزون ترینشون ماهی چنده ؟؟

میخوای رایگان بهت بدن. با این قیمتی که شمامی خوای باید سرعت 64 آسیاتک بگیری که 10 تومان بدون محدودیت
    داتک/آسیاتک/صبانت/شاتل/لایزر/ پارس آنلاین/سپنتا/ فن آوا

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم دوست من. راستش بين صبانت و سپنتا مونده بودم آخه شنيدم سپنتا شيرينگ نداره اصلا اگه اينجوريه پس چرا 128 شما روي 14 هستش؟؟ بايد نسبت به سرويسهاي ديگه بيشتر باشه كه وقتي پولش خيلي بيشتر هستش و شيرينگ نداره سرعت 14 براي 128 كم هستش درسته؟ من الان 256 محدوديت 5 گيگ صبا رو بگيرم ب هتره يا 64 سپنتا؟؟؟ صبا سرعتش روي 50 هستش راحت داشتنم قبلا سپنتا نداشتم حالا 64 سپنتا سرعت دانلودش روي چند هستش؟؟؟ من ميخوام صفحات وب سريع باز بشه مثل صبانت و دانلود ميكنم سرعتش خوب باشه الان 128 و 64 آسياتك رو امتحان كردم هر دو يكي هستش سرعتش و روي 4 هستش و صفحات وب هم دير باز ميشه و واقعا مزخرف هستش براي همين ميخوام عوض كنم حالا موندم. البته اينم بگم كه من صبح تا شب روشن بزارم دانلود ندارم فقط تو چت هستم nickname ميخوام بمونده تو چت Mirc چيزي مصرف نميكنه كه بخوام نامجدود بگيرم در كل ميخوام بدونم سرعت كدوم بيشتره اين مهمه ممنون ميشم راهنمايي كني.

راستي الان اسياتك دارم نميخوام برم شركت حوصله ندارم اگه 48 ساعت شارژ مجدد نكنم از رانژه در ميادش و ميتونم ب ه شركت ديگه سفارش بدم؟!!
    اولا آسیاتک از رانژه خارج نمکنه هر ماه ازت 3000 تومان میگیره باید براشون فاکس بزنی یا ایمیل کنی که خط تخلیه کنند.
    صبا بهتره سرعت دانلودت بین 40 تا 50

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اولا آسیاتک از رانژه خارج نمکنه هر ماه ازت 3000 تومان میگیره باید براشون فاکس بزنی یا ایمیل کنی که خط تخلیه کنند.
    صبا بهتره سرعت دانلودت بین 40 تا 50
    فكس چي بايد بنويسم بدم؟؟؟ يا ايمل به كدوم ايميلشون بزنم ؟؟؟ چي بنويسم ؟؟؟؟ آخه يه سري گفتم گفت بايد بيايي شركت ولي موقع گرفتني نميگن پيك ميفرستن در خونه خيلي زرنگن. منم شركت برو نيستم حالا چي بنويسم براشون ميل كنم ؟؟ البته براي شارژ ميگفت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل بزن!!!
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فكس چي بايد بنويسم بدم؟؟؟ يا ايمل به كدوم ايميلشون بزنم ؟؟؟ چي بنويسم ؟؟؟؟ آخه يه سري گفتم گفت بايد بيايي شركت ولي موقع گرفتني نميگن پيك ميفرستن در خونه خيلي زرنگن. منم شركت برو نيستم حالا چي بنويسم براشون ميل كنم ؟؟ البته براي شارژ ميگفت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل بزن!!!
    ممنونم

زنگ بزن با قسمت فروش صحبت کن. باید بنوسی که اینجانب به شماره اشتراک فلان به دلایل فلان تقاضای تخلیه خط رو دارم.
    اگر هم که میگن بری شرکت باید بری. چون تا خطط رو تخلیه نکنن هر چی نامه از شرکتهای دیگه بره مخابرات برگشت میخوره
    هر ماه 3000 حساب میکنه. بد یهو دیدی گفتن باید انقدر هم جریمه بدی تا خطط رو تخلیه کنیم. پس هر چه زودتر اقدام کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میخوای رایگان بهت بدن. با این قیمتی که شمامی خوای باید سرعت 64 آسیاتک بگیری که 10 تومان بدون محدودیت
    داتک/آسیاتک/صبانت/شاتل/لایزر/ پارس آنلاین/سپنتا/ فن آوا
    خیلی ممنون خیلی خوبه یک سوال داشتم اگر من بعدا بخوام سرعتم رو بیشتر کنم می تونم برای مثال ماه بعدش شارژ 128 رو بدم ؟؟ و با 128 وصل بشم ؟؟
    یک سوال دیگه هم داشتم کیفیت آسیاتک نسبت به سایر شرکت ها چه طوره ؟؟؟
    چون قیمتش پایین هست کیفیتش هم پایینه آخه این تو ایران یه اصل هست
    نظر شما چیه ؟ 64 بگیرم
    اگر جوابتون مثبته میشه در مورد مراحل کار هم یه راهنمایی بکنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    من 128 شهراد دارم ...بد نیست ...اما می خوام برم روی 256 داتک
    کسی هست که تو مرکز یزدان پناه از داتک داشته باشه؟

داره خودمونی میشه m1r@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    DrEamZLaNd

پيش فرض

سلام

تاییدیه مخابرات چقدر طول میکشه؟ الان یه هفته میشه تقاضا دادم ولی خبری نیست. قبلا وایرلس داتک داشتم راضی بودم, الان دارم adsl هم ار همونا میگیرم. تو نظر سنجیها که بد نبوده, خدا کنه واقعا خوب باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

برتری سپنتا به خاطر دادن آی-پی استاتیکش هست.
    اگه از سرویس سپنتا استفاده کنی، سرعت سرویس هاش همون مقداریه که باید باشه، یعنی سرعت هاش واقعیه. صبانت سرعتش بهتره، اما اون سرعت و پهنای باند بیشتر رو به این خاطر به شما می دن که زودتر تمومش کنی بری دوباره تمدید کنی.
    من از صبانت استفاده نکردم، اما شنیدم که کیفیت سرویسش بعضی اوقات افت کرده، باز هم بیشتر از باقی دوستان بپرسید کمکتون میکنند. اما اگه دنبال یه سرویس به صرفه هستی اصلا سراغ سرویس های محدودیت حجمی نرو، چون زود تموم میشه، مخصوصا اگه سرعتت هم بالا باشه، هی ترغیب میشی بیشتر دانلود کنی. از بین نامحدود ها هم، که خب من نظرم رو گفتم.
    در مورد آسیاتک هم باید فکر کنم بهشون فکس بزنی که خططت رو تخلیه کنند.
    موفق باشی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من 128 شهراد دارم ...بد نیست ...اما می خوام برم روی 256 داتک
    کسی هست که تو مرکز یزدان پناه از داتک داشته باشه؟
    یکی از دوستان من تو مرکز یزدان پناه از گیتی نت 256 خریده ماهی 13500 تومان ولی یارو گفته که ما 512 به شما میدیم چون نمیشه تو تبلیغات بزنی 512 خانگی ولی ما تضمین میکنیم که 50 تا 60 کیلوبایت سرعت دانلود رو به شما بدیم ولی 2 گیگابایت در ماه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •