تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3779 از 4751 اولاول ... 277932793679372937693775377637773778377937803781378237833789382938794279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,781 به 37,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اردیبهشت گذشته برای اولین بار من محدود شدم برخلاف الان که راحت میگن شر شدین اونوقت زیر بار نرفت وگفت اشکال از مودم است ۲ روز از کار زندگیم افتادم همجا گفتن سالمه.۵ هفته بعد درست شد.دانلود رو به شبی ۲۵۰ مگ کاهش دادم ((قبلا شبی ۵۰۰ مگ )) ابان ماه دوباره محدود شدم این بار ۵ ماه طول کشید ۱۰۰۰ بار زنگ دم و چتیدم هر بار گفتن چند هفته دیگه هم صبر کنید.. در یک مهمانی با کسی اشنا شدم که برای بخش پشتیبانی کار می کرد اون گفت شاتل به ساعات انلاین بودن حساس است. پس ۱ ماه ساعت ۱۱ شب مودم خاموش شد اما هنوز محدود.. ۲ روز مانده به پایان قرار داد به نمایندگی رفتم درخواست فسخ گفت ۵۰ نفر بیشتر تو ۲ ماه گذشته انصراف دادن (طرف دوستم است ) شب از شاتل زنگ زدن گفتن چیه مشکل گفتم از ۱ سال ۶ ماه و ۲ هفته محدودیت.دروغ های مودبانه پشتیبانی توهین به شعور مشتری . گفتم فقط در صورتی حاضر به تمدید هستم که تعهد کتبی بدهید که دیگر محدود نمی کنید که نداد .گفت این محدودیت ها تقصیر فنی مخابرات بوده و ما بی تقصیریم... احساس کردم توهین شاتل و ..... فرض کردن مشتری (( به صورت خیلی مودبانه )) حتی با یوزر چند ساله ای مثل من پایانی ندارد.
    الان پیشگامان هستم با سرویس ۲ مگ سرعت شبانه ام ۲۸ کیلو بایت است از همان شب اول اینطور بوده. پشتیبانی بسیار بد دهنی دارد حداقل شاتل مودب بود.چند بار تماس گرفتم گفتم سرعت واقعی ۲ مگ 254 است نه ۲۸ بسیار بی ادبانه برخورد شد همینه که است تموم شد تمدید نکن!!!

بسیار کار خوبی کردید. منم چندین سرویس که از شاتل داشتیم رو عوض کردم. حالا ببینم کی میخواد بیاد به من اخطار بده که چرا از شاتل رفتم!!!

2. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوشم میاد این شاتلی ها پیگیر هستند دیدید بچه ها اگر بجای دعوا و فحش و بد و بیراه حرفامون و به گوششون برسونیم خدایی اینا پیگیری می کنن اگر یادتون باشه این مسئله رو چند بار اینجا مطرح کردیم اونا هم پیگیر شدن پس ایول من نگران خرید ترافیک مازادم نباشه می تونم تو این طرح های 5 گیگ بخر 5گیگ ببر شرکت کنم
    شاتل خیلی پیگیر است !!!!

شاتل خیلی خوبه!!!!!!

ای شاتل ، ای شفتالو ، ای آلبالــو ....

امروز شاتل پیامک داده است ، که یکسال سرویس رایگان با خرید اینترنت پر سرعت شاتل

عزیزمن بجای این طرحها شبانه رایگان را درست میکردی تا خطم را جمع آوری نمی کردم.

جالبه که شاتل هنوز برای من هر ماه فاکتــور می زند ، ولی من چون خطم را خودم جمع آوری کردم اصلاً تحویلشون نمی گیرم ، دلم براشون می سوزد ، خیلـــــــــــــــــــی

4. 4 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرت 4
    واقعا شورش درآوردن . دو ماه 55000 تومان دادم . حرومشون باشه
    حداکثر باید 1 به 8 share کنه . دو ماه من 1 به 10 share کرده
    باید انداره پولی که میگیره سرویس بده . داره بیشتر از تعرفه دولتی میگیره ولی تفاوتی تو شیر با سرویس دولتی نداره ( تازه شب ها از سرویس دولتی جلو میزنه تو share ) این عملا دزدیه
    فرضا سرویس 256 مخابرات شیر میکنه 1 به 10 . روز و شب سرعت دان بین 22 تا 25 هست
    مخابرات 12500 بابت این سرویس میگیره . نه که بیایم 55000 ت بدیم روز 32 و شب 10- 12
    به خاطر نهایت 7 کیلوبات سرعت بالاتر تو روز 32500 تومان بیشتر میدم نسبت به 256 مخابرات! از اون ورم شب ها سرعت 20 کیلوبایت کمتره . که یعنی شیر 1 به 30 . شاهکاره

من فاکتورم مهلت پرداختش 9 ام بود ندادم . الان چند روزه منتظرم زنگ بزنن نمی زنن . می خوام خودشون زنگ بزنن بعد اونموقع اعلام کنسلی کنم ضایع شن . دوستان کسی نمویدونه کی صبرشون تموم میشه زنگ میزنن ؟

الان 3-4 روزه از مهلت پرداختش گذشته

6. این کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آرت 4
    باید انداره پولی که میگیره سرویس بده . داره بیشتر از تعرفه دولتی میگیره ولی تفاوتی تو شیر با سرویس دولتی نداره ( تازه شب ها از سرویس دولتی جلو میزنه تو share ) این عملا دزدیه
    مخابرات 12500 بابت این سرویس میگیره . نه که بیایم 55000 ت بدیم روز 32 و شب 10- 12
    به خاطر نهایت 7 کیلوبات سرعت بالاتر تو روز 32500 تومان بیشتر میدم نسبت به 256 مخابرات! از اون ورم شب ها سرعت 20 کیلوبایت کمتره . که یعنی شیر 1 به 30 . شاهکاره

من فاکتورم مهلت پرداختش 9 ام بود ندادم . الان چند روزه منتظرم زنگ بزنن نمی زنن . می خوام خودشون زنگ بزنن بعد اونموقع اعلام کنسلی کنم ضایع شن . دوستان کسی نمویدونه کی صبرشون تموم میشه زنگ میزنن ؟

می تونم میزان حجم دانلودی 2 ماه اخیرتون رو بدونم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من هم این ماه سرویسم 18 تموم میشه و از شاتل میرم مسخره شدیم الان با 512 بزور یک صفحه رو باز میکنم چه رسد به دانلود ایمیل فرستادم برام نوشتند برای اینکه حق مشتریهای دیگه ضایه نشه سرویس شما سرعت کم میشه حالا ما چند شب حدود یک گیگ دانلود کردیم کل اینترنت خوابید
    بادرود
    مشترک گرامی جناب
    بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشترکین ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی مشابه تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
    گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایل‌های حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
    با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.
    در حال حاضر گروه شركت‌های شاتلاقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .
    با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس باپشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.
    لذا خواهشمندیم وارد آدرس " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.
    شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
    1. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
    2. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
    3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
    4. با مراجعه به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
    5. با دانلود برنامه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.

من که چیزی سرم نشد

9. 5 کاربر از 123list بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان برای سرویس اکو . اگه دوره رو تمدید کردم بعد 1 گیگ خریدم با 3 گیگ خودم میشه 4 گیگ دیگه . بعد اگه اون دوره 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ میره برای دوره بعدی . بعد دوره بعدی دوباره میشه 4 گیگ . اگه بازم 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ دوباره میره برای دوره بعد ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان برای سرویس اکو . اگه دوره رو تمدید کردم بعد 1 گیگ خریدم با 3 گیگ خودم میشه 4 گیگ دیگه . بعد اگه اون دوره 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ میره برای دوره بعدی . بعد دوره بعدی دوباره میشه 4 گیگ . اگه بازم 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ دوباره میره برای دوره بعد ؟!
    اتفاقا من همین الان همین سوالو از پشتیبانی پرسیدم،گفت ترافیک باقی مونده به جز ترافیک پایه به صورت زنجیره ای به دوره های بعد منتقل میشه!

12. این کاربر از hichkasx40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

اتفاقا من همین الان همین سوالو از پشتیبانی پرسیدم،گفت ترافیک باقی مونده به جز ترافیک پایه به صورت زنجیره ای به دوره های بعد منتقل میشه!
    داداش ممنون لطف کردی . اینطوری عالی میشه . یهو میبینی یه دوره حجم سرویسی که داری شده 25 گیگ حتما سرویس اکو میگیرم

14. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آرت 4

خدمت شما بگم که من سرویس 2 مگ اکو دارم سرعت دانلود من اینطوری محاسبه میشه اونجور که اپراتور از طریق چت انلاین بهم گفته
    2048/8=256
    توی ساعت رایگان یه بار دیگه هم تقسیم سرعت میشم ولی نه سرعتی که گرفتم(2 مگ)سرعتی که از تقسیم بین هشت نفر انجام شده و اینبار نه بین هشت نفر بلکه بین 10 نفر تقسیم میشه که با این حساب
    256/10=25.6
    یعنی توی ساعت رایگان یه سرویس 2 مگ بین 80 نفر تقسیم میشه که واقعا هم همینطور بود سرعت من با توجه به نویز و ... حدود 18 بود و دیدم که داره راس میگه مت گفتوگو رو هم توی صفحه قبل اپلود کردم باور نداری برو دانلود کن ببین
    فردا میرم شاتل و نسبت تقسیم سرعتی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی بهشون داده رو ازشون میخوام واگه فقط تقسیم بین هشت نفر باشه این متن رو میکنم تو حلقومشون و پدرشون رو درمیارم

16. این کاربر از jaki_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه سوالی داشتم
    ترافیک اضافی که از 12 اردیبهشت به بعد خریداری بشه به دوره بعدی منتقل میشه؟ یا اینکه دوره هایی که بعد از این تاریخ شروع بشن ترافیکهای مونده از دوره قبل منتقل میشه؟
    من الان دوره 6 ماهم حدود 10 روز دیگه تموم میشه و 6 گیگ ترافیکم مونده . این منتقل میهش یا نه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •