بسیار کار خوبی کردید. منم چندین سرویس که از شاتل داشتیم رو عوض کردم. حالا ببینم کی میخواد بیاد به من اخطار بده که چرا از شاتل رفتم!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بسیار کار خوبی کردید. منم چندین سرویس که از شاتل داشتیم رو عوض کردم. حالا ببینم کی میخواد بیاد به من اخطار بده که چرا از شاتل رفتم!!!![]()
شاتل خیلی پیگیر است !!!!
شاتل خیلی خوبه!!!!!!
ای شاتل ، ای شفتالو ، ای آلبالــو ....
امروز شاتل پیامک داده است ، که یکسال سرویس رایگان با خرید اینترنت پر سرعت شاتل
عزیزمن بجای این طرحها شبانه رایگان را درست میکردی تا خطم را جمع آوری نمی کردم.
جالبه که شاتل هنوز برای من هر ماه فاکتــور می زند ، ولی من چون خطم را خودم جمع آوری کردم اصلاً تحویلشون نمی گیرم![]()
، دلم براشون می سوزد ، خیلـــــــــــــــــــی
![]()
![]()
آرت 4
واقعا شورش درآوردن . دو ماه 55000 تومان دادم . حرومشون باشه
حداکثر باید 1 به 8 share کنه . دو ماه من 1 به 10 share کرده
باید انداره پولی که میگیره سرویس بده . داره بیشتر از تعرفه دولتی میگیره ولی تفاوتی تو شیر با سرویس دولتی نداره ( تازه شب ها از سرویس دولتی جلو میزنه تو share ) این عملا دزدیه
فرضا سرویس 256 مخابرات شیر میکنه 1 به 10 . روز و شب سرعت دان بین 22 تا 25 هست
مخابرات 12500 بابت این سرویس میگیره . نه که بیایم 55000 ت بدیم روز 32 و شب 10- 12
به خاطر نهایت 7 کیلوبات سرعت بالاتر تو روز 32500 تومان بیشتر میدم نسبت به 256 مخابرات! از اون ورم شب ها سرعت 20 کیلوبایت کمتره . که یعنی شیر 1 به 30 . شاهکاره
من فاکتورم مهلت پرداختش 9 ام بود ندادم . الان چند روزه منتظرم زنگ بزنن نمی زنن . می خوام خودشون زنگ بزنن بعد اونموقع اعلام کنسلی کنم ضایع شن . دوستان کسی نمویدونه کی صبرشون تموم میشه زنگ میزنن ؟
الان 3-4 روزه از مهلت پرداختش گذشته
می تونم میزان حجم دانلودی 2 ماه اخیرتون رو بدونم؟
من هم این ماه سرویسم 18 تموم میشه و از شاتل میرم مسخره شدیم الان با 512 بزور یک صفحه رو باز میکنمچه رسد به دانلود
ایمیل فرستادم برام نوشتند برای اینکه حق مشتریهای دیگه ضایه نشه سرویس شما سرعت کم میشه حالا ما چند شب حدود یک گیگ دانلود کردیم کل اینترنت خوابید
بادرودمشترک گرامی جناببیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشترکین ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایلهای حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.در حال حاضر گروه شركتهای شاتلاقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس باپشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.لذا خواهشمندیم وارد آدرس " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
من که چیزی سرم نشد![]()
دوستان برای سرویس اکو . اگه دوره رو تمدید کردم بعد 1 گیگ خریدم با 3 گیگ خودم میشه 4 گیگ دیگه . بعد اگه اون دوره 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ میره برای دوره بعدی . بعد دوره بعدی دوباره میشه 4 گیگ . اگه بازم 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ دوباره میره برای دوره بعد ؟!![]()
![]()
اتفاقا من همین الان همین سوالو از پشتیبانی پرسیدم،گفت ترافیک باقی مونده به جز ترافیک پایه به صورت زنجیره ای به دوره های بعد منتقل میشه!
داداش ممنون لطف کردی . اینطوری عالی میشه . یهو میبینی یه دوره حجم سرویسی که داری شده 25 گیگحتما سرویس اکو میگیرم
![]()
خدمت شما بگم که من سرویس 2 مگ اکو دارم سرعت دانلود من اینطوری محاسبه میشه اونجور که اپراتور از طریق چت انلاین بهم گفته
2048/8=256
توی ساعت رایگان یه بار دیگه هم تقسیم سرعت میشم ولی نه سرعتی که گرفتم(2 مگ)سرعتی که از تقسیم بین هشت نفر انجام شده و اینبار نه بین هشت نفر بلکه بین 10 نفر تقسیم میشه که با این حساب
256/10=25.6
یعنی توی ساعت رایگان یه سرویس 2 مگ بین 80 نفر تقسیم میشه که واقعا هم همینطور بود سرعت من با توجه به نویز و ... حدود 18 بود و دیدم که داره راس میگه مت گفتوگو رو هم توی صفحه قبل اپلود کردم باور نداری برو دانلود کن ببین
فردا میرم شاتل و نسبت تقسیم سرعتی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی بهشون داده رو ازشون میخوام واگه فقط تقسیم بین هشت نفر باشه این متن رو میکنم تو حلقومشون و پدرشون رو درمیارم
سلام
دوستان من یه سوالی داشتم
ترافیک اضافی که از 12 اردیبهشت به بعد خریداری بشه به دوره بعدی منتقل میشه؟ یا اینکه دوره هایی که بعد از این تاریخ شروع بشن ترافیکهای مونده از دوره قبل منتقل میشه؟
من الان دوره 6 ماهم حدود 10 روز دیگه تموم میشه و 6 گیگ ترافیکم مونده . این منتقل میهش یا نه؟؟
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)