میشه جوابمو بدین؟؟من الان هیچ کجا ینی نمیتونم درس بخونم؟مثل جهاد دانشکاهی یا هر سازمانی![]()
میشه جوابمو بدین؟؟من الان هیچ کجا ینی نمیتونم درس بخونم؟مثل جهاد دانشکاهی یا هر سازمانی![]()
بله اگر اشنا در سپاه داشته باشید ، پذیرش خواهید شذ. البته نگفتید که مدرک تحصیلی شما چیه چون سرباز صفرها هم شانس افتادن در سپاه را دارند.
شما الان قصد دارید به خدمت بروید پس باید فکر راحتی را از سر خارج کنید ممکنه در شهر خودتان باشید اما در یگان سختی خدمت کنید بطور کلی همه چیز نسبی است و هیچ قانون خاصی نیسیت که یکی که در ارتش خدمت می کنه سختی بیشتری نسبت به سرباز سپاه متحمل میشه.
شما دلیل اخراجتون چی بوده انضباطی بوده یا مشروطی بیش از حد داشته اید ؟ پرونده به کجا باید ارسال میشده که نشده؟ اگر از لحظه اخراج سه سال سپری شده که در غیبت هستید و امریه به شما نمی دهند.
نه مشروطی سه ترم .../ پرونده به نظام وظیفه ارسال نشده هنوز و تو دانشگاهه .../ میشه جایی دیگ برم ثبت نام کنم واسه ادامه تحصیل؟؟
برای ثبت نام نیاز به مدارک تحصیلی قبلی دارید اگر دانشگاه قبلی مدرک معادل بدهد یا اینکه مدارک دبیرستان و دیپلم و پیش دانشگاهی ، در هر صورت داشگاه جدید هم قبل از ان با نظام وظیفه چک می کند و چون از سه سال قبل برای شما معافیت تحصیلی صادر نشده است پس نمی توانید ثبت نام کنید تا ابتدا تکلیف خدمت مشخص شود.
اهان حتی اگه مدرک معادل هم بدند کاری نمیشه کرد؟؟
ممنون ازتون یه سوال دیگم داشتم من رفتم سپاه گفتند پروندمو 10/19 ببرم براشون ایا این تاریخ .. ینی پروندمو ارسال میکنن یا باید تا اون تاریخ ارسالش کنم ..
سوال دومم هم اینه من رشته ام نرم افزاره فقط فنی حرفه ای میتونم امریه بگیرم ( با توجه به این که معاف از رزم هستم)![]()
خیر. نمی دونم سپاه دقیقا چی بهتون گفته لازم نیست شما پرونده ای برای سپاه ببرید شما دفترچه را پست می کنید برگه اعزام یا تایید ثبت نام اولیه را یرای انها می برید و انها اگر بخواهند شما را پذیرش می کنند.یکی از شروط امریه نداشتن غیبت است البته در کنار پارتی حتما مدرک تحصیلی مهم است باید بینید که آیا سازمانی وحود دارد که با دیپلم یا فوق دیپلم امریه بدهد یا خیر البته این موضوع را مد نظر داشته باشید که تعداد امریه ها همیشه محدود بوده و مراجعه کننده و در خواست دهنده هم همیشه زیاد است.
Last edited by mani6606; 03-12-2016 at 20:56.
سلام دوست عزیز
شما برگه سبز واستون پست شد یا خودتون از پلیس 10 گرفتید بعدش بعد از کمیسیون آیا دوباره به پلیس 10 برای اعزام مراجعه کردید یا اینکه خود بخود اعزام زدند؟
[QUOTE=mani6606;8906659]بله اگر اشنا در سپاه داشته باشید ، پذیرش خواهید شذ. البته نگفتید که مدرک تحصیلی شما چیه چون سرباز صفرها هم شانس افتادن در سپاه را دارند.
شما الان قصد دارید به خدمت بروید پس باید فکر راحتی را از سر خارج کنید ممکنه در شهر خودتان باشید اما در یگان سختی خدمت کنید بطور کلی همه چیز نسبی است و هیچ قانون خاصی نیسیت که یکی که در ارتش خدمت می کنه سختی بیشتری نسبت به سرباز سپاه متحمل میشه.
دوست عزیز من نوشتم مدرکم لیسانس هست
و گفتم آشنا در سپاه ندارم فقط یکی از دوستانم توی قرارگاه سپاه کارمند هست و من میخام برم قرارگاه سپاه که نزدیک محلمونه و اونجا ببینم سرباز میخان و برای اونا بعد از آموزشی خدمت کنم
شاید چند روز اول برای اندازه کردن لباسها و در وسط های اموزشی یک میان دوره هم بدهند در انتهای اموزشی هم مرخصی خواهید داشت تا خودتان را به یگان جدید معرفی کنید.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)