تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3778 از 4105 اولاول ... 27783278367837283768377437753776377737783779378037813782378838283878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,771 به 37,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

من تقریبا سه ماه پیش از دانشگاه اخراج شدم و چند روز رفتم سوال کردم گفتن پروندت ارسال نشده .
    میتونم انصرافی بگیرم؟؟

یا اینکه بهم مدرک معادل میدند الان؟؟

-------------------------------------

رشته ام نرم افزاره کامپیوتره .. بنظرتون چه وقت میتونم امریه فنی حرفه ای رو بگیرم

میشه جوابمو بدین؟؟من الان هیچ کجا ینی نمیتونم درس بخونم؟مثل جهاد دانشکاهی یا هر سازمانی

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من هنوز دفترچه پست نکردم و این هفته پست میکنم یکی از دوستانم توی پایگاه سپاه کار میکنه یعنی کارمنده اونجا میخام برم اونجا پذیرش بگیرم ( کارت بسیج فعال ندارم ) خودش گفتم اونجا سرباز قبول میکنه گفت آره از خداشونم هست و گفت بعد اینکه دفترچه پست کردی بیا کسی تجربه ای و اطلاعاتی داره در این زمینه که

1)آیا واقعا سرباز میگیرن پایگاه های سپاه ؟؟؟؟؟؟؟

2) ارزش داره برم اونجا ؟؟ با توجه اینکه میگن سپاه به درجه اهمیت نمیده( مدرکم هم لیسانس هست )

کسی اگر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
    بله اگر اشنا در سپاه داشته باشید ، پذیرش خواهید شذ. البته نگفتید که مدرک تحصیلی شما چیه چون سرباز صفرها هم شانس افتادن در سپاه را دارند.
    شما الان قصد دارید به خدمت بروید پس باید فکر راحتی را از سر خارج کنید ممکنه در شهر خودتان باشید اما در یگان سختی خدمت کنید بطور کلی همه چیز نسبی است و هیچ قانون خاصی نیسیت که یکی که در ارتش خدمت می کنه سختی بیشتری نسبت به سرباز سپاه متحمل میشه.
    میشه جوابمو بدین؟؟من الان هیچ کجا ینی نمیتونم درس بخونم؟مثل جهاد دانشکاهی یا هر سازمانی
    شما دلیل اخراجتون چی بوده انضباطی بوده یا مشروطی بیش از حد داشته اید ؟ پرونده به کجا باید ارسال میشده که نشده؟ اگر از لحظه اخراج سه سال سپری شده که در غیبت هستید و امریه به شما نمی دهند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

نه مشروطی سه ترم .../ پرونده به نظام وظیفه ارسال نشده هنوز و تو دانشگاهه .../ میشه جایی دیگ برم ثبت نام کنم واسه ادامه تحصیل؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه مشروطی سه ترم .../ پرونده به نظام وظیفه ارسال نشده هنوز و تو دانشگاهه .../ میشه جایی دیگ برم ثبت نام کنم واسه ادامه تحصیل؟؟
    برای ثبت نام نیاز به مدارک تحصیلی قبلی دارید اگر دانشگاه قبلی مدرک معادل بدهد یا اینکه مدارک دبیرستان و دیپلم و پیش دانشگاهی ، در هر صورت داشگاه جدید هم قبل از ان با نظام وظیفه چک می کند و چون از سه سال قبل برای شما معافیت تحصیلی صادر نشده است پس نمی توانید ثبت نام کنید تا ابتدا تکلیف خدمت مشخص شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

برای ثبت نام نیاز به مدارک تحصیلی قبلی دارید اگر دانشگاه قبلی مدرک معادل بدهد یا اینکه مدارک دبیرستان و دیپلم و پیش دانشگاهی ، در هر صورت داشگاه جدید هم قبل از ان با نظام وظیفه چک می کند و چون از سه سال قبل برای شما معافیت تحصیلی صادر نشده است پس نمی توانید ثبت نام کنید تا ابتدا تکلیف خدمت مشخص شود.
    اهان حتی اگه مدرک معادل هم بدند کاری نمیشه کرد؟؟

ممنون ازتون یه سوال دیگم داشتم من رفتم سپاه گفتند پروندمو 10/19 ببرم براشون ایا این تاریخ .. ینی پروندمو ارسال میکنن یا باید تا اون تاریخ ارسالش کنم ..

سوال دومم هم اینه من رشته ام نرم افزاره فقط فنی حرفه ای میتونم امریه بگیرم ( با توجه به این که معاف از رزم هستم)

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اهان حتی اگه مدرک معادل هم بدند کاری نمیشه کرد؟؟ممنون ازتون یه سوال دیگم داشتم من رفتم سپاه گفتند پروندمو 10/19 ببرم براشون ایا این تاریخ .. ینی پروندمو ارسال میکنن یا باید تا اون تاریخ ارسالش کنم .. سوال دومم هم اینه من رشته ام نرم افزاره فقط فنی حرفه ای میتونم امریه بگیرم ( با توجه به این که معاف از رزم هستم)
    خیر. نمی دونم سپاه دقیقا چی بهتون گفته لازم نیست شما پرونده ای برای سپاه ببرید شما دفترچه را پست می کنید برگه اعزام یا تایید ثبت نام اولیه را یرای انها می برید و انها اگر بخواهند شما را پذیرش می کنند.یکی از شروط امریه نداشتن غیبت است البته در کنار پارتی حتما مدرک تحصیلی مهم است باید بینید که آیا سازمانی وحود دارد که با دیپلم یا فوق دیپلم امریه بدهد یا خیر البته این موضوع را مد نظر داشته باشید که تعداد امریه ها همیشه محدود بوده و مراجعه کننده و در خواست دهنده هم همیشه زیاد است.
    Last edited by mani6606; 03-12-2016 at 20:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارن !!!!!
    در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان ): ):
    براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد
    سلام دوست عزیز
    شما برگه سبز واستون پست شد یا خودتون از پلیس 10 گرفتید بعدش بعد از کمیسیون آیا دوباره به پلیس 10 برای اعزام مراجعه کردید یا اینکه خود بخود اعزام زدند؟

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

[QUOTE=mani6606;8906659]بله اگر اشنا در سپاه داشته باشید ، پذیرش خواهید شذ. البته نگفتید که مدرک تحصیلی شما چیه چون سرباز صفرها هم شانس افتادن در سپاه را دارند.
    شما الان قصد دارید به خدمت بروید پس باید فکر راحتی را از سر خارج کنید ممکنه در شهر خودتان باشید اما در یگان سختی خدمت کنید بطور کلی همه چیز نسبی است و هیچ قانون خاصی نیسیت که یکی که در ارتش خدمت می کنه سختی بیشتری نسبت به سرباز سپاه متحمل میشه.

دوست عزیز من نوشتم مدرکم لیسانس هست
    و گفتم آشنا در سپاه ندارم فقط یکی از دوستانم توی قرارگاه سپاه کارمند هست و من میخام برم قرارگاه سپاه که نزدیک محلمونه و اونجا ببینم سرباز میخان و برای اونا بعد از آموزشی خدمت کنم

در آغاز فعالیت kasra0011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

توی اموزشی چند وقت یبار مرخصی میدن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توی اموزشی چند وقت یبار مرخصی میدن؟
    شاید چند روز اول برای اندازه کردن لباسها و در وسط های اموزشی یک میان دوره هم بدهند در انتهای اموزشی هم مرخصی خواهید داشت تا خودتان را به یگان جدید معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •