تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3778 از 4751 اولاول ... 277832783678372837683774377537763777377837793780378137823788382838784278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,771 به 37,780 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

12 اردیبهشت به بعد قابلیت اجرا میشه در شاتل که گیگ های که خریداری شده یا به عنوان هدیه داده شده قابل انتقال به دوره بعد می شوند و فقط ترافیکی که داخل قرار داد هست سوخت می شود
    به عنوان مثال
    بنده یک سرویس eco 128 یک ماه دارم با 3 گیگ دانلود 1 گیگ هم خودم خریداری می کنم 1 ماه میگذره و قرار داده من تمام می شه اگر 3 گیگ قرار داد تمام نشده باشه سوخت میشه اما 1 گیگی که خریداری کردم به ماه قبل منتقل میشود
    سلام
    این موضوع انتقال ترافیک مازاد که شاتل قبلا اجرا نمیکرد جزء یکی از نقصهای اساسی شاتل بود
    بعضی از دوستان گفتند که قرار اجرایی بشه... من هم پیگیری کردم ظاهرا یکی دو روزه که اجرا میشه
    "برای اطمینان از پشتیبانی سوال کنید که طرحشون منطقه ای نباشه و شامل شما هم بشه"

یعنی: هر میزان ترافیکی که بیشتر از خود سرویستون باشه (هدیه تولد و خرید ترافیک ) در صورت مصرف نشدن به دور بعد منتقل میشه
    ((((تنها نکته ی تاریکش اینه که ممکنه با این روش مشترک رو ترغیب به خرید ترافیک کنند و از دانلود رایگان شبانه محروم.... امیدوارم اینطوری نباشه))))

2. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من حدود 1ساله با سرویس ART1 سرعت دانلودم حدود 90کیلوبایت بود و همیشه روزی کمتر از 500 مگابایت دانلود می کردم و می کنم. اما چند روزه سرعتم اومده روی 30. کسی می دونه دلیلش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این موضوع انتقال ترافیک مازاد که شاتل قبلا اجرا نمیکرد جزء یکی از نقصهای اساسی شاتل بود
    بعضی از دوستان گفتند که قرار اجرایی بشه... من هم پیگیری کردم ظاهرا یکی دو روزه که اجرا میشه
    "برای اطمینان از پشتیبانی سوال کنید که طرحشون منطقه ای نباشه و شامل شما هم بشه"

یعنی: هر میزان ترافیکی که بیشتر از خود سرویستون باشه (هدیه تولد و خرید ترافیک ) در صورت مصرف نشدن به دور بعد منتقل میشه
    ((((تنها نکته ی تاریکش اینه که ممکنه با این روش مشترک رو ترغیب به خرید ترافیک کنند و از دانلود رایگان شبانه محروم.... امیدوارم اینطوری نباشه))))
    خوشم میاد این شاتلی ها پیگیر هستند دیدید بچه ها اگر بجای دعوا و فحش و بد و بیراه حرفامون و به گوششون برسونیم خدایی اینا پیگیری می کنن اگر یادتون باشه این مسئله رو چند بار اینجا مطرح کردیم اونا هم پیگیر شدن پس ایول من نگران خرید ترافیک مازادم نباشه می تونم تو این طرح های 5 گیگ بخر 5گیگ ببر شرکت کنم

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    منبع که خود شاتل هست نگران نباش
    اما دوستان تا اعلام رسمی این خبر توسط خود سایت شاتل یا از طریق ایمیل دست به کاری از قبیل خرید ترافیک نزنید ممکن هست که ترافیک های که الان میخری این قابلیت رو نداشته باشن
    در مورد نرم افزار پرو .... باید عرض کنم چون شاتل بیشترین پورت فعال رو در کشور دارد هر تستی که برای زیر ساخت کشور می خواهند انجام بدند روی شاتل تست میکنن چرا ؟؟ به دلیل اینکه شاتل پشتیبانی قوی داره میخوان بازخوردش رو نگاه کنن مشکلاتی که ایجاد میشه رو مشترک ها بگن تا اونها براش فکری بکنن

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

..............
    Last edited by yedostekhob; 01-05-2012 at 11:25. دليل: تکرار پست

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    برای من ساکس و پروکس فایر از کار افتاده !!
    برو بچ چیز دیگه ای سراغ ندارن که بشه باهاش متصل شد ؟
    این وضعیت تا کی ادامه داره ؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشترک گرامی (******):

علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، بنابر سیاست های تشویقی شرکت شاتل و از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان یکی از اصول اساسی فعالیت های شاتل محسوب می شود، از تاریخ 12 اردیبهشت ما 1391، ترافیک های مازاد افزوده شده به سرویس از محل خرید ترافیک اضافه، هدیه و ...، برای تمام سرویس های خانواده اکو (ECO) در صورت تمدید دوره به دوره جدید منتقل خواهد شد.
    لازم به توضیح است این امکان شامل ترافیک پایه سرویس نخواهد بود و انتقال ترافیک پایه سرویس هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست.

امید است این امکان بتواند خشنودی و رضایت شما مشترک گرامی را بیش از پیش فراهم سازد.

با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
    گروه شرکت های شاتل

9. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و اونایی که از افت سرعت شبانه شاکی هستن و مثل من تا الان نمیدونستن که نحوه share شدن چطوری بوده و فکر میکردن که همیشه 1 به 8 هستش باید بگم که من دیشب حدود ساعت های 01:06 دقیقه از طریق چت انلاین شاتل با یکی از اپراتور های اونجh صحبت کوتاهی داشتم و فهمیدم که واقعا اون قرار دادی که ما امضا میکنم هیچ توضیحی در مورد شیرینگی که از طرف سازمان تنظیم مقررات رادیویی به شرک ها ابلاغ میکنن رو توش نداره پس هیچ کاری از دستتون بر نمیاد و سرعت شما دوبار تقسیم میشه نه یه بار متن گفتوگو رو ذخیره کردم و اینجا میذارم تا شما هم مطلع باشید که قضیه از چه قراره اگه از دوستان کسی اطلاعات بهتری کسب کرد بقیه رو در جریان بذاره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت bugz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    منبع که خود شاتل هست نگران نباش
    اما دوستان تا اعلام رسمی این خبر توسط خود سایت شاتل یا از طریق ایمیل دست به کاری از قبیل خرید ترافیک نزنید ممکن هست که ترافیک های که الان میخری این قابلیت رو نداشته باشن
    در مورد نرم افزار پرو .... باید عرض کنم چون شاتل بیشترین پورت فعال رو در کشور دارد هر تستی که برای زیر ساخت کشور می خواهند انجام بدند روی شاتل تست میکنن چرا ؟؟ به دلیل اینکه شاتل پشتیبانی قوی داره میخوان بازخوردش رو نگاه کنن مشکلاتی که ایجاد میشه رو مشترک ها بگن تا اونها براش فکری بکنن
    لول بخشید اما حرفتون خیلی خنده داره!
    اولا مگه شاتل سرور تسته؟؟ دوما مگه کاربرا موش آزمایشگاهین؟؟ سوما اگه شاتل اینقدر عرضه نداره که نزاره همچین تست هایی روش انجام بشه، همون بهتر که تو نظرسنجی کیفیت سرویس رو بزنیم افتضاح. ماهی 43 تومن پول سرویس میدیم که رومون تست بشه؟
    با فرض اینکه شاتل بیشترین کاربر رو داره و تست ها رو روی شاتل انجام میدن ( و روی پورت های خود مخابرات انجام نمیدن)، چه ربطی به این حرفتون داره که شاتل پشتیبانی قوی داره؟ قوی بودن پشتیبانی چه ربطی به تست مشکلات داره. پشتیبانی که نمیدونه VPN چیه، کجاش قویه؟ بهم میگه وقتی از VPN استفاده می کنید، دیگه از سرویس شاتل استفاده نمی کنید!!!
    واقعا دلیل دفاعتون رو نمی فهمم. یعنی واقعا شما الان از سرویس راضی هستین؟ اینکه ساکس ندارین، شبها پیج باز نمیشه چه برسه به دانلود!

12. 4 کاربر از bugz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Reyhane7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره نتيجه چي شده؟؟

بهترین سرویس دهنده adsl در کرج کدوم شرکته؟؟

خواهشا کمک کنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •