دوستان میشه جواب منو بدین؟
دوستان میشه جواب منو بدین؟
شرمنده ريپلاى اشتباه زدم لطفا حذف بشه
Last edited by mahdi2687; 03-12-2016 at 08:07.
سلام
اگر در مدت مجاز ليسانس يعنى 10 ترم انصراف بديد يكسال وقت داريد دوباره تو يه رشته جديد ثبت نام كنيد ( از تاريخ انصراف به مدت يكسال )
فقط يه شرطى داره : از اين يكسال نبايد قبلا زمان كنكور استفاده كرده باشيد ، يعنى پشت كنور نمونده باشيد
مثلا اگر زمان كنكورتون سال 91 بوده بايد تو همون سال 91 وارد دانشگاه شده باشيد
اگر مدرك كاردانى بگيريد بايد بريد سربازى
ده روز قبل از تاريخ اعزام بايد بريد پليس +10
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من تقریبا سه ماه پیش از دانشگاه اخراج شدم و چند روز رفتم سوال کردم گفتن پروندت ارسال نشده .
میتونم انصرافی بگیرم؟؟
یا اینکه بهم مدرک معادل میدند الان؟؟
-------------------------------------
رشته ام نرم افزاره کامپیوتره .. بنظرتون چه وقت میتونم امریه فنی حرفه ای رو بگیرم![]()
تو سایت نظام وظیفه اعلام میکنه؟
دوستان مکان اعزامی های 1/10 مشخص شده؟! کسی رفته پلیس+10؟
تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارن !!!!!
در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان ): ):
براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد
تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارن
در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان
براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان من هنوز دفترچه پست نکردم و این هفته پست میکنم یکی از دوستانم توی پایگاه سپاه کار میکنه یعنی کارمنده اونجا میخام برم اونجا پذیرش بگیرم ( کارت بسیج فعال ندارم ) خودش گفتم اونجا سرباز قبول میکنه گفت آره از خداشونم هست و گفت بعد اینکه دفترچه پست کردی بیا کسی تجربه ای و اطلاعاتی داره در این زمینه که
1)آیا واقعا سرباز میگیرن پایگاه های سپاه ؟؟؟؟؟؟؟
2) ارزش داره برم اونجا ؟؟ با توجه اینکه میگن سپاه به درجه اهمیت نمیده( مدرکم هم لیسانس هست )
کسی اگر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)