تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3777 از 4105 اولاول ... 27773277367737273767377337743775377637773778377937803781378738273877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,761 به 37,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم محل خدمت آموزشی رو مثل قبلا نامه میفرستن یا نه باید رفت پلیس +10 یا سایت نظام وظیفه؟
    اعلام کردن 1/10 رو؟
    دوستان میشه جواب منو بدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کلا از جایی که فعالیت بدنی تو دوره آموزشی زیاده یک آمادگی جسمی اولیه ای ایجاد میکنه ولی طبیعی هست که مدت یک ماه و نیم برای آمادگی جسمانی کافی نیست. ولی اگر خیلی داغون نباشید خیلی مشکلی نخواهید داشت. هرچند به هر حال هر چی بدن آماده تری داشته باشید فعالیت های اونجا براتون راحتتره و من پیشنهاد میکنم اگر وقت و حوصله دارید سعی کنید یه مقدار خودتون را آماده کنید که خیلی اذیت نشید اونجا و با ده تا بشین پاشو دیگه راه نتونید برید.
    من خودم از نظر آمادگی جسمی وضعیتم اصلا خوب نبود و هرچند یه مقدار اذیت شدم ولی تو هیچ کاری کم نیاوردم و افتان و خیزان بلاخره همه را طی میکردم.

خشکبار و مغزجات حتما ببرید که هر چی ببرید کمه.
    پسته و بادام و کشمش و خرما خشک به طور خاص توصیه میشود.
    توصیه من اینه که آبلیمو خانگی و یه مقدار عسل هم ببرید.
    کافی میکس هم ببرید برای تنوع خوبه. به ما چایی نپتون و قند دادند و مشکل چایی نداشتیم که من خودم با نبات چوبی هایی که برده بودم چای نبات میخوردم خیلی حال میداد.
    لیوان مناسب و قاشق چنگال و کارد میوه خوری هم ببرید.
    یه مقدار دارو مثل قرص سرما خوردگی و استامنیوفن و کپسول چرک خشک کن و قرص ضد حساسیت حتما ببرید.کرم ضد آفتاب و وازلین متناسب با محلی که میرید ممکن لازم باشه.مثلا یزد هر دوش لازم بود. چون هم آفتابش شدید بود هم من خودم اونجا پوست خشک شده بود و یه کرم مرطوب کننده یا وازلین داشتن لازم بود(البته خشکی پوست من یه مفدار به خاطر حساسیت پوستی هم که داشتم بود).قطره استیریل چشمی هم داشته باشید برای اطمینان خوبه. همه اینها را برای این میگم که اونجا وقت ندارید برای چیزهای جزئی برید بهداری و باید خود درمانی بکنید.
    اگر جایی افتادید که ممکنه در معرض پشه گزیدگی یا عرق سوز شدن باشید چیزهایی برای پیشگیری و درمان ببرید.
    کرم موبر هم اگر میان دوره زود ندهند لازم میشه.
    دستمال کاغذی و پلاستیک فریزری هم داشته باشید خوبه.
    وسایل اضافه و خصوصا لباس اضافه اصلا نبرید که جیره خودش همه چیز داره.از جوراب تا لباس گرم(به جای لباس راحتی قابل استفاده هست) و چفیه و حوله و شامپو و پتو و واکس و فرچه و همه چیز.البته شرت هایی که به عنوان جیره میدن شرت پاچه دار هست و اگر اهلش نیستید شرت ببرید.
    ناخنگیر و سوزن و نخ و پونز هم لازم میشه.
    خودکار و دفترچه هم به ما دادند ولی اگر ندهند لازم میشه و از جایی که ممکن خودکار گم بشه خودتون خودکار اضافه ببرید.
    در بازکن هم ببرید احتمالا لازم میشه برای کنسروهایی که میدن. چون مثلا توی سلف گردان ما برای 600 نفر آدم 10 تا در باز کن میدادند که اسباب دردسر بود.

عکس مواردی که در جیره میدن را میگذارم که چیزهایی که میدن را بدونید و چیز اضافه نبرید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته همه این چیزهایی که گفتم فصل و مکانی که اعزام میشید را در نظر بگیرید.مثلا شاید در مکان های سرد و در زمستان لباس گرم بیشتر لازم بشه(شاید البته!!!)
    ضمنا پوتین های مدل جدید نیاز به بند کشی نداره. ولی از جایی که معلوم نیست پوتین مدل جدید گیرتون بیاد یا قدیمی حتما بند کشی پوتین تهیه کنید. چون کسایی که پوتین مدل قدیمی بهشون داده بودند برای پوشید و در آوردن بیچاره میشدن و اگر بند کشی داشتند کارشون خیلی راحت میبود.
    قفل برای در کمد و ساک هم داشته باشید+کش برای گتر کردن پاچه شلوار بد نیست.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. ولی بعضی از چیزهایی که گفتم را نبردید هم اونجا از بوفه قابل تهیه هست ولی اگر ببرید هم خیالتون راحته و هم تو روزهای اول دیگه لازم نیست کلی وقت تو صف بوفه بایستید برای تهیه این جور چیزها. ضمن این که ممکنه بوفه تموم بکنه و گیز یک آدم زبون نفهم بیفتید که این که بوفه فلان چیز را تموم کرده حالیش نشه

ضمنا من ساعت مچی دیجیتال زنگدار که نور صفحه هم داشت برای شب برده بودم و خیلی بهم کمک کرد. همین که 5 دقیقه زودتر از بیدار باش بیدار میشدم و لازم نبود کلی وقت تو صف دستشویی بایستم خودش کلی کارم را جلو می انداخت.

شرمنده ريپلاى اشتباه زدم لطفا حذف بشه
    Last edited by mahdi2687; 03-12-2016 at 08:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

دوستان بنده یه سوال دارم.
    یه مطلبی هست که واضح نیست برام. از هر کی هم میپرسم جواب درستی نمیده.
    من 4 ساله دارم نرم افزار آزاد میخونم. حالم به هم میخوره ازش... زیاد هم واحد پاس نکردم شاید حتی نشه تمومش کنم تو 5 سال.
    چند بار چند جا شنیدم که میشه از دانشگاه انصراف داد و رفت یه رشته دیگه دانشگاه دیگه. حالا با کنکور یا دانشگاه بدون کنکور دوباره 5 سال معافیت تحصیلی میدن.
    این درسته؟؟؟
    --------------------------------
    یه چیز دیگه که اگه من مدرک معادل بگیرم وضعیت معافیت تحصیلیم چی میشه؟ میشه ادامه ش داد یا باید رفت سربازی بعد ادامه ش داد؟

ممنون
    سلام
    اگر در مدت مجاز ليسانس يعنى 10 ترم انصراف بديد يكسال وقت داريد دوباره تو يه رشته جديد ثبت نام كنيد ( از تاريخ انصراف به مدت يكسال )
    فقط يه شرطى داره : از اين يكسال نبايد قبلا زمان كنكور استفاده كرده باشيد ، يعنى پشت كنور نمونده باشيد
    مثلا اگر زمان كنكورتون سال 91 بوده بايد تو همون سال 91 وارد دانشگاه شده باشيد
    اگر مدرك كاردانى بگيريد بايد بريد سربازى

4. این کاربر از mahdi2687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان میشه جواب منو بدین؟
    ده روز قبل از تاريخ اعزام بايد بريد پليس +10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

من تقریبا سه ماه پیش از دانشگاه اخراج شدم و چند روز رفتم سوال کردم گفتن پروندت ارسال نشده .
    میتونم انصرافی بگیرم؟؟

یا اینکه بهم مدرک معادل میدند الان؟؟

-------------------------------------

رشته ام نرم افزاره کامپیوتره .. بنظرتون چه وقت میتونم امریه فنی حرفه ای رو بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ده روز قبل از تاريخ اعزام بايد بريد پليس +10
    تو سایت نظام وظیفه اعلام میکنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان مکان اعزامی های 1/10 مشخص شده؟! کسی رفته پلیس+10؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارن !!!!!
    در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان ): ):
    براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارن
    در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان
    براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد

Sent from my iPod touch using Tapatalk

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان من هنوز دفترچه پست نکردم و این هفته پست میکنم یکی از دوستانم توی پایگاه سپاه کار میکنه یعنی کارمنده اونجا میخام برم اونجا پذیرش بگیرم ( کارت بسیج فعال ندارم ) خودش گفتم اونجا سرباز قبول میکنه گفت آره از خداشونم هست و گفت بعد اینکه دفترچه پست کردی بیا کسی تجربه ای و اطلاعاتی داره در این زمینه که

1)آیا واقعا سرباز میگیرن پایگاه های سپاه ؟؟؟؟؟؟؟

2) ارزش داره برم اونجا ؟؟ با توجه اینکه میگن سپاه به درجه اهمیت نمیده( مدرکم هم لیسانس هست )

کسی اگر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •