دوست عزیز برای سرویس های آرت یه نرم افزار نوشتن که لحظه ای مانیتور میکنه و مشترک هارو دسته بندی میکنه . مثلا شما اگه یه روز 5 گیگ دانلود کردی . 2-3 روز نباید دانلود کنی ! چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز برای سرویس های آرت یه نرم افزار نوشتن که لحظه ای مانیتور میکنه و مشترک هارو دسته بندی میکنه . مثلا شما اگه یه روز 5 گیگ دانلود کردی . 2-3 روز نباید دانلود کنی ! چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنی![]()
سلام .
منظور از مدیرت دانلود مثلا چقدر در طول یک ماه هستش؟
من می خوام بدونم در مجموع تا چقدر در ماه دانلود کنیم محدودمون نمی کنن؟
ممنون
سلام
یعنی اینکه هر شب دانلود داری هر شب 1 گیگ یا زیر 1 گیگ دانلود کن اگر بیشتر شد، ی چند شب دانلود نکن
توی روز هم که اصلا مشکلی نداره آزادی
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
جدی میگی ؟؟؟؟ از کجا می دونی کلکگیگ تولد و هر گیگی که غیر خرید خودت هست به دوره بعد میره ؟
سلام .
ممنونسقف دانلود 512 نامحدود در ماه چقدره ؟!هیچ حساب و کتابی نداره یه جور دامه تا به داخلش نیفتی نمیفهمی چطورهسلام .
ممنون
حتی ریسکش هم نکن چون اگه محدود شدی دیگه بیرون اومدنت از محدودیت با خداست به هرکی هم زنگ بزنی سودی نداره اگه دلشون بخواد بعد چند روز ازادت میکنن اگه هم نخوان مثل من و خیلی ها چند هفته ممکنه محدود بمونی تا اشتراکت تموم بشهمیترسم بذارم دانلود یحو بریم تو لیست سیاه !
ای بابا اینکه نشد اینترنت اینکه همش ریسکه بنده ی خدا اگه یه لحظه اشتباه کنه اینترنتش به باد میرهمثلا شما اگه یه روز 5 گیگ دانلود کردی . 2-3 روز نباید دانلود کنی ! چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنی
دوستان یه خطایی که هفته پیش پسر عمم انجام داد رو بهتون میگم تا شاتل سر شما رو کلاه نذاره
واقعا گندش رو در اورده از حدود چند هفته پیش مدام شروع کردن به تماس گرفتن که اشتراک در حال تمام شدنه و هزینه دوره قبل رو پرداخت نکردید ( اگه توجه کنید داخل سایت هم اخرین پیش فاکتور رو همیشه نشون میده و همیشه بدهکار هستید با اینکه اون رو پرداخت هم کرده اید ) بنده خدا هرچی گفت که من پرداخت کردم این یارو تو سرش نرفت بالاخره چند روز پیش رفت پول رو واریز کرد حالا اومده میبینه اینترنتش مجددا وصل شده وقتی تماس گرفت با شرکت بهش گفتن شما هزینه سه ماه اشتراک جدید رو واریز کردین
قرار بود اونم بیاد پیام آوران با این ترفند مزخرف شاتل اشتباها سه ماه دیگه تو پاچش کردن بعد هم که مراجعه کرده منکر حرفشون شدن و هزینه رو هم پس ندادن
تا جایی که جون دارن خودشون رو دارن به گند میکشن از نظرسنجی هم که قرار دادم کاملا معلومه ساتل به چه سمتی داره میره
من خودم طبق سابقه ای که از ایرانسل دارم احتمالا سیستم شاتل هم اینگونه باید باشه ... تو ایرانسل هم هی گفتن دانلود نکنین میرین تو لیست سیاه ! هی مواظب باشید این کار رو نکنید اونو نکنید !! آخرش معلوم شد برای سرویس 1 مگ تا سقف 600 گیگ در ماه امکان دانلود داری و عمرا کسی به این حد بتونه دانلود کنه و درواقع هیچ کس تو لیست سیاه نمیره و فقط برای ترسوندن کاربرا بود !
الان هم شاتل به همین طریق باید باشه ولی یه تفاوت داره اینه که تو شاتل بخاطر آزاد بودن پهنای باند چون سرعتت بالا تر میره در نتیجه زودتر به سقف دانلود می رسی ! یعنی الان که من 512 نامحدود دارم مثلا باید حداکثر در یک ماه 90 گیگ دانلود داشته باشم ولی حالا که سرعتم بجای 512 داره بهم 2 مگ میده ! خوب خیلی زودتر به سقف دانلود میرسم و میرم تو لیست سیاه !
اینم بگم که من قبل از art 512 از شاتل 256 art گرفته بودم تو یک ماه 51 گیگ دانلود داشتم و نه تو لیست سیاه رفتم یا بهم اخطاری دادن ! احتمالا به نمایندگی و شهری که شما ازش سرویس رو میگیری هم ربط داره و بستگی داره اونا چقدر بهت حال بدن واگرنه 90% این داستانا و سقف دانلود و لیست سیاه و ... فقط برای ترسوندن از مصرف زیاد کاربرا هستش .
دوست عزیزدر صورتی که اطلاعات جامع ندارید لطفا اشتباهی راهنمایی نفرمایید کاربرایی که خبر ندارند چه خبرهبا حرفاتون گمراه میشنو میان شاتل میگیرن و پشیمون میشن.
صحبت های شما اصلا صحیح نیست . اگه یه ده صفحه از همین تاپیک رو مطالعه کنید خودتون به اشتباهتون پی میبرید.
اینجا افراد زیادی هستن (و از جمله خود من) که دارن با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن
همه چیز هم اثبات شده و از طرف خود شاتل هم تایید شده (بصورت غیر رسمی )
نتایج نظر سنجی بالای تاپیک هم بخوبی همه چیز رو نشون میده.
موفق باشید
Last edited by mehdisatss; 29-04-2012 at 15:56.
بله شرایط برای شهرهای مختلف فرق داره یکی یک هفته محدود میشه یکی یک ماه یکی 50 گیگ دانلود میکنه محدود میشه یکی 5 گیگ یکی هم یک گیگ و ابدا چیزی برای ترسوندن نیست وگرنه شرکت جلوتر اعلام میکرد نه اینکه مخفیانه سیاستش رو اجرا کنهاینم بگم که من قبل از art 512 از شاتل 256 art گرفته بودم تو یک ماه 51 گیگ دانلود داشتم و نه تو لیست سیاه رفتم یا بهم اخطاری دادن ! احتمالا به نمایندگی و شهری که شما ازش سرویس رو میگیری هم ربط داره و بستگی داره اونا چقدر بهت حال بدن واگرنه 90% این داستانا و سقف دانلود و لیست سیاه و ... فقط برای ترسوندن از مصرف زیاد کاربرا هستش .
اخوی من تجربه خودم رو گفتم ... در مورد ایرانسل بنده با 1 مگ نامحدود تو یک ماه 350 گیگ دانلود داشتم و هیچ اتفاقی هم نه افتاد و چند ماه بالای 300 گیگ دانلود داشتم .
در مورد شاتل هم راهنمایی نکردم که دوستان دچار تردید در شرایط افتضاحش بشند ...فقط گفتم ممکنه مثل ایرانسل بخوان یه چیزی دربیارن که جلوی استفاده زیاد کاربرا رو بگیرند . با توجه به اینکه نظرات و شرایط هر کاربر با هم متفاوته پس 100% به همون وضعیت نمایندگی شهرش برمیگرده و از یک قانون ثابت پیروی نمی کنند . بقول دوستمون یکی 5 گیگ دانلود میکنه میره تو محدودیدت یکی هم مثل من تو یک ماه 50 - 60 گیگ دانلود میکنه هیچ اتفاقی نمی افته !!!
البته اینم میتونه یکی از سیاست های خود شاتل باشه که اخرش هیچ کس نفهمه چی به چیه و کی درست میگه کی غلط !!
Last edited by dvlsh; 29-04-2012 at 20:28.
اردیبهشت گذشته برای اولین بار من محدود شدم برخلاف الان که راحت میگن شر شدین اونوقت زیر بار نرفت وگفت اشکال از مودم است ۲ روز از کار زندگیم افتادم همجا گفتن سالمه.۵ هفته بعد درست شد.دانلود رو به شبی ۲۵۰ مگ کاهش دادم ((قبلا شبی ۵۰۰ مگ )) ابان ماه دوباره محدود شدم این بار ۵ ماه طول کشید ۱۰۰۰ بار زنگ دم و چتیدم هر بار گفتن چند هفته دیگه هم صبر کنید.. در یک مهمانی با کسی اشنا شدم که برای بخش پشتیبانی کار می کرد اون گفت شاتل به ساعات انلاین بودن حساس است. پس ۱ ماه ساعت ۱۱ شب مودم خاموش شد اما هنوز محدود.. ۲ روز مانده به پایان قرار داد به نمایندگی رفتم درخواست فسخ گفت ۵۰ نفر بیشتر تو ۲ ماه گذشته انصراف دادن (طرف دوستم است ) شب از شاتل زنگ زدن گفتن چیه مشکل گفتم از ۱ سال ۶ ماه و ۲ هفته محدودیت.دروغ های مودبانه پشتیبانی توهین به شعور مشتری . گفتم فقط در صورتی حاضر به تمدید هستم که تعهد کتبی بدهید که دیگر محدود نمی کنید که نداد .گفت این محدودیت ها تقصیر فنی مخابرات بوده و ما بی تقصیریم... احساس کردم توهین شاتل و ..... فرض کردن مشتری (( به صورت خیلی مودبانه )) حتی با یوزر چند ساله ای مثل من پایانی ندارد.
الان شرکت دیگری هستم با سرویس ۲ مگ سرعت شبانه ام ۲۸ کیلو بایت است از همان شب اول اینطور بوده. پشتیبانی بسیار بد دهنی دارد حداقل شاتل مودب بود.چند بار تماس گرفتم گفتم سرعت واقعی ۲ مگ 254 است نه ۲۸ بسیار بی ادبانه برخورد شد همینه که است تموم شد تمدید نکن!!!
Last edited by sunmaster_7; 18-05-2012 at 11:58.
منبع ؟؟
هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)