درسته. آموزشی 56 روزه هست ولی امریه ها الزاما توی یک گردان نمی افتن. در دوره ی ما به جرآت 60 تا 70 درصد بچه ها امریه داشتن.امریه ها تا جایی من می دیدم لیسانس به بالا بودن. رفتار کادری هاش با همه ی بچه ها خیلی محترمانه هست و پادگان فرمانده ی نازنینی به اسم سرهنگ حسینی داره که یک مرد به تمام معنا هست. روز اول که می خواید بین گردان ها تقسیم بشید، ازتون می پرسن چه کسانی معاف از رزم هستند یا اصلا نمی تونن مثل بقیه ورزش و فعالیت و ... داشته باشند که من با وجود اینکه معاف از رزم نبودم ولی شفاها گفتم آسم دارم و نمی تونم بدوم که من رو گذاشتن گردان امام حسین گروهان 2 که برای معاف از رزم ها بود. صبح ها نه ورزش صبحگاهی رفتم و نه در رژه ها خیلی بهمون سخت می گرفتن. خلاصه خیلی راضی بودم. کلاس های ما هم از ساعت 8 بود تا 5 بعد از ظهر که در این فاصله 3 کلاس 1 ساعته صبح و 2 کلاس عصر داشتیم. بین هر کلاس یه ربع استراحت داشت و حدود 11:30 می رفتیم نماز. بعد تا 3 وقت ناهار و استراحت بود و ساعت 5 بعد از ظهر تا صبح فردا هم در اختیار خودمون بودیم. نگران نباش. محیطش اونقدری که فکر بکنین سخت و خشک نیست. باز هم سوال بود، در خدمتم