تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3776 از 4105 اولاول ... 27763276367637263766377237733774377537763777377837793780378638263876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,751 به 37,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

درسته. آموزشی 56 روزه هست ولی امریه ها الزاما توی یک گردان نمی افتن. در دوره ی ما به جرآت 60 تا 70 درصد بچه ها امریه داشتن.امریه ها تا جایی من می دیدم لیسانس به بالا بودن. رفتار کادری هاش با همه ی بچه ها خیلی محترمانه هست و پادگان فرمانده ی نازنینی به اسم سرهنگ حسینی داره که یک مرد به تمام معنا هست. روز اول که می خواید بین گردان ها تقسیم بشید، ازتون می پرسن چه کسانی معاف از رزم هستند یا اصلا نمی تونن مثل بقیه ورزش و فعالیت و ... داشته باشند که من با وجود اینکه معاف از رزم نبودم ولی شفاها گفتم آسم دارم و نمی تونم بدوم که من رو گذاشتن گردان امام حسین گروهان 2 که برای معاف از رزم ها بود. صبح ها نه ورزش صبحگاهی رفتم و نه در رژه ها خیلی بهمون سخت می گرفتن. خلاصه خیلی راضی بودم. کلاس های ما هم از ساعت 8 بود تا 5 بعد از ظهر که در این فاصله 3 کلاس 1 ساعته صبح و 2 کلاس عصر داشتیم. بین هر کلاس یه ربع استراحت داشت و حدود 11:30 می رفتیم نماز. بعد تا 3 وقت ناهار و استراحت بود و ساعت 5 بعد از ظهر تا صبح فردا هم در اختیار خودمون بودیم. نگران نباش. محیطش اونقدری که فکر بکنین سخت و خشک نیست. باز هم سوال بود، در خدمتم

2. 2 کاربر از amir k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام کسی میدونه بهترین جا واسه خدمت تو تهران کجاست ؟ که اداری باشه و سخت نباشه ؟؟
    به نظر من واسه ناجا بهترین جا ستاد فاتبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اعزام من 1/10 هست، امروز درخواست تمدید دادم برای 1/12 ، بدون داشتن معاذیر
    به نظرتون موافقت میشه ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظرتون موافقت میشه ؟
    بله
    تعداد سرباز هاى ارسالى زياد است و نگران نباشيد با ان موافقت خواهد شد

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

درسته. آموزشی 56 روزه هست ولی امریه ها الزاما توی یک گردان نمی افتن. در دوره ی ما به جرآت 60 تا 70 درصد بچه ها امریه داشتن.امریه ها تا جایی من می دیدم لیسانس به بالا بودن. رفتار کادری هاش با همه ی بچه ها خیلی محترمانه هست و پادگان فرمانده ی نازنینی به اسم سرهنگ حسینی داره که یک مرد به تمام معنا هست. روز اول که می خواید بین گردان ها تقسیم بشید، ازتون می پرسن چه کسانی معاف از رزم هستند یا اصلا نمی تونن مثل بقیه ورزش و فعالیت و ... داشته باشند که من با وجود اینکه معاف از رزم نبودم ولی شفاها گفتم آسم دارم و نمی تونم بدوم که من رو گذاشتن گردان امام حسین گروهان 2 که برای معاف از رزم ها بود. صبح ها نه ورزش صبحگاهی رفتم و نه در رژه ها خیلی بهمون سخت می گرفتن. خلاصه خیلی راضی بودم. کلاس های ما هم از ساعت 8 بود تا 5 بعد از ظهر که در این فاصله 3 کلاس 1 ساعته صبح و 2 کلاس عصر داشتیم. بین هر کلاس یه ربع استراحت داشت و حدود 11:30 می رفتیم نماز. بعد تا 3 وقت ناهار و استراحت بود و ساعت 5 بعد از ظهر تا صبح فردا هم در اختیار خودمون بودیم. نگران نباش. محیطش اونقدری که فکر بکنین سخت و خشک نیست. باز هم سوال بود، در خدمتم
    ممنونم ایشالا خدمت ما هم به خوبی بگذره.همین الانش کلی از استرسام کم شد.امیدوارم موفق باشی

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.میشه در مورد خودتون و نحوه کسب امریه و به طور کلی صفر تا 100 گرفتن و رفتن و اومدن امریه بگید؟متشکر میشم.
    Last edited by mohamad hosain; 01-12-2016 at 23:46.

9. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

به نظرتون موافقت میشه ؟
    سلام به احتمال زیاد موافقت میشه
    لطف کنید نتیجه درخواستتون رو به ما هم اطلاع بدید

11. این کاربر از alie0928 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم محل خدمت آموزشی رو مثل قبلا نامه میفرستن یا نه باید رفت پلیس +10 یا سایت نظام وظیفه؟
    اعلام کردن 1/10 رو؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان بنده یه سوال دارم.
    یه مطلبی هست که واضح نیست برام. از هر کی هم میپرسم جواب درستی نمیده.
    من 4 ساله دارم نرم افزار آزاد میخونم. حالم به هم میخوره ازش... زیاد هم واحد پاس نکردم شاید حتی نشه تمومش کنم تو 5 سال.
    چند بار چند جا شنیدم که میشه از دانشگاه انصراف داد و رفت یه رشته دیگه دانشگاه دیگه. حالا با کنکور یا دانشگاه بدون کنکور دوباره 5 سال معافیت تحصیلی میدن.
    این درسته؟؟؟
    --------------------------------
    یه چیز دیگه که اگه من مدرک معادل بگیرم وضعیت معافیت تحصیلیم چی میشه؟ میشه ادامه ش داد یا باید رفت سربازی بعد ادامه ش داد؟

ممنون
    Last edited by tonypb; 03-12-2016 at 00:38.

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان بنده یه سوال دارم.
    یه مطلبی هست که واضح نیست برام. از هر کی هم میپرسم جواب درستی نمیده.
    من 4 ساله دارم نرم افزار آزاد میخونم. حالم به هم میخوره ازش... زیاد هم واحد پاس نکردم شاید حتی نشه تمومش کنم تو 5 سال.
    چند بار چند جا شنیدم که میشه از دانشگاه انصراف داد و رفت یه رشته دیگه دانشگاه دیگه. حالا با کنکور یا دانشگاه بدون کنکور دوباره 5 سال معافیت تحصیلی میدن.
    این درسته؟؟؟
    --------------------------------
    یه چیز دیگه که اگه من مدرک معادل بگیرم وضعیت معافیت تحصیلیم چی میشه؟ میشه ادامه ش داد یا باید رفت سربازی بعد ادامه ش داد؟

ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •