اول ببین صبانت منطقتون محدود کرده یا نه
اگر محدود کرده بود برو های وب مخصوصا به خاطر طرح فشفشه
اول ببین صبانت منطقتون محدود کرده یا نه
اگر محدود کرده بود برو های وب مخصوصا به خاطر طرح فشفشه
سلام
من میخواستم بپرسم این 5 روز رایگان رو اگه بگیرم بعد از تموم شدن 5 روز پول میگیرن ؟
ما تا آخر هفته میخوایم اسباب کشی کنیم اینترنت هم جمع کنیم و فقط برای 3-4 روز اینترنت میخوام.
وقتی خواستم جمع آوری کنم پول اون 5 روز رو میگیرن ؟
از کجا باید فعال کنم ؟
Last edited by mohamad7824; 06-09-2014 at 22:18.
سلام
نه دوست عزیز نمیگیره .
از قسمت مدیریت سرویس میتونین فعال کنین . 1 گیگ حجم میده .
سلام
خط صفر هست چراغ adsl هم روشن نمیشه تا پارس آنلاین نصب نشه نمیتونن بگن چند مگ هست دوستان شبانه این چند وقت چطور بوده؟
اونایی که اینجا موج منفی راه انداختن 2 حالت دارن
یا واقعا پهنای باند منطقه شون کمه که دست پارس آنلاین نیست میتونن isp شونو عوض کنن برن اونی که خوبه
گروه دوم که بیشتر افراد تو این دسته ان بلد نیستن دانلود کنن که بازم دست پارس آنلاین چی؟ نیست!
اینم نمونه اش یه فایل در ساعت رایگان یک بار با روش اونی که میدونه چی کار کنه یه بار روش اونی که فقط بلده بد بگه و ناله کنه
محتوای مخفی: و در پایان یه تشکر داشته باشیم از پارس آنلاین
خوش بحال شما که میدنید چطوری دانلود کنید![]()
آقا ممنون. باید فردا با های وب تماس بگیرم ببینم تو مرکزمون سرویس 8 مگش رو ارائه میده یا نه. چون توی سایت نوشته همه سرویس ها رو توی همه مراکز ارائه نمیده. اگه اوکی باشه که میرم حداقل برای 1 ماه روی یه خط دیگه میگیرم ببینم بالاخره یه شرکت پیدا میشه که پول بگیره و در مقابلش یه اینترنت با کیفیت یکنواخت ارائه بده؟ دانلود رایگان هم نخواستیم.
صبا نت رو بعد از کار اخیرش اعتمادمو بهش از دست دادم. اگه یه سرویسی ارائه میداد که ساعت رایگان شبانه نداشت که بعد بخواد به هر دلیلی کیفیت رو پایین تر بیاره میرفتم اونجا. واقعا میخوام ببینم کدوم شرکته که در مقابل پولی که دریافت میکنه متعهد میشه یه اینترنت یکنواخت توی 24 ساعت شبانه روز ارائه بده!
بسیار کار خوبی کردی شما. منم بزودی بهت میپیوندم![]()
شما هم از دو حالت خارج نیست
یا برای پارس آنلاین کار میکنی(البته به شوخی)
یا هنوز محدودت نکردند
چونکه
اولا منطقه ما تازه پهنای باند اضافه کرده و هیچ بهونه دیگه ای نداره
دوما بقیه رو خبر ندارم ولی حداقل بنده اندازه موهای سرم شرکت عوض کردم و کار دانلود انجام دادم و هر راه دور زدنی مثل v p n . پروک سی . عوض کردن mtu . تغییر سرور و ...... همه رو انجام دادم ولی به خاطر این سیستم مدیریت ترافیکشون همه شون فقط یک مدت جواب میدن بعد از کار میفتند
این مدیریت ترافیک پارس آنلاین حرف زیاد داره ولی انصافا سیستم پیچیده ای هست
Last edited by khoodet; 06-09-2014 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)